Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl evet izin istemeden konuşan olursa çekici kafasına yer ilk gelen suçlu konuşma izni istesin diğerleri sussun !!! hiç şakam yok bak güldüğüme bakmayın
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl O tamamen senin kişisel problemin Kötü zamanlar için bir ayna bulundursaydın yanında sende
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl karakolda bugun ne yemek var siparıs verebılıyomuyuz ben acıktım
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl aclık grevıne mı zorluyosunuz mahkumları barı bı pızzacıya telefom edım
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl Öyle ulu orta yerde açlık grevi filan deme akıtırım pekmezini Daha pizza dio yaaa mecimek çorbası neyine yetmio Hem telefon hakkını MALİ nin proramı için ziyan ettin sen
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl tamam ya buraya dusende kabahat bı daha gelırken yemegımı de ben getırecem
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl cok sıkıldım ben bu karakolda yemek vermıyosunuz barı televızyonu acın sakın televızyonda yok demeyın
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl Olmazmı var tabi Digiturk, Cine-5 hangisini istersin Sanki Pera Palas otelde
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl vermesinler ben yaptim yemek manti hemde jön kossssssssss yiyelim
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl yedım bıle elıne saglık gulsun cok guzel olmus bende votka getırdım karakolda alem var
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl sende her firsata alem yapiyom he Afiyet olsun ben gazoz alabilirmiyim
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl Yazar bu ne rezalet gece yağmuru ben sana böylemi emanet ettim karakolu iki dakka tımarhaneye gidiyorum geliyorumki burası daha beter
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl bu ne rezalet gece yağmuru ben sana böylemi emanet ettim karakolu iki dakka tımarhaneye gidiyorum geliyorumki burası daha beter Ne bağırıon azili katillerin yanında Elimden geleni yaptım..Hatta jönün pekmesini bile akıttım Daha ne yapayım Ben gidiom işte
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ya tamam tamam dur (karakola adam lazım tek başına olmuyor) hemen trip yapıyorsun yaa nebiçim polissin sen nazlı polis
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl buraya uğramak sakat iş yani e ben geldim geride gidilmez şimdi napcam? bi arkadaşa bakıp çıkcaktım desem yer misiniz?
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl bende bi bakayim demistim kac gundur burda tutukluyum bence sende kaldin cikamaszin
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar buraya uğramak sakat iş yani e ben geldim geride gidilmez şimdi napcam? bi arkadaşa bakıp çıkcaktım desem yer misiniz? yok kardeşim biz yeni yemek yedik senide şöyle alalım misafir koltuğuna kimi bakmıştın anlat bakalım suçun ne? kendinimi öldürüyorsun başkalarınımı ?
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl kendimi öldürüyorum ben. başka kimselere zarar vermem suçsuzum yaaaa üstelik tam anlamıyla işinizin başında deilsiniz.saatlerdir burdayık kimseler yok.nerde kutsal görev aşkı
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl ben acıktım param da yo yemek yıyecek barı suc ısleyımde karakolda yemek yıyım
evet izin istemeden konuşan olursa çekici kafasına yer ilk gelen suçlu konuşma izni istesin diğerleri sussun !!!
hiç şakam yok bak güldüğüme bakmayın