Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Bay"Harbi Erkek" Şunları Söyler: "Bugün arkadaşlarla iki tek atıcaz" Halk Dilinde isimeri: Dayı Avantajları: Sizi herzaman korurlar Dezavantajları: Yamuk yaptığınız anda bitersiniz.. Bay"Ilımlı erkek" Şunları söyler:" Tamam hayatım, sen ne dersen yaparım canım" Halk Dilinde İsimleri : Light erkek Avantajları: Her istediğinizi yaptırabilirsiniz ,hiç sesini çıkarmaz Dezavantajları: çok pısırık olur, hiç bi dakikanız heycanlı değildir Bay"Vahşi" Şunları söyler:"Yavrum, anam, kes lan" Halk Dilinde isimleri: Taşfırın erkeği Avantajları:Heran herşeye hazır Dez Avantajları: Söz geçiremezsin Bay"Donuk" Şunları Söyler:"neden kuaföre gidiceksin, ne gerek var,alışveriş etmesen olmuyomu.." Halk Dilinde İsimleri:Kasıntı Avantajları:Bunun avantajı filan yok kardeşim Dez Avantajları:Hevesinizi herzamn kursağınızda bırakır Bay "Bulunmaz" Şunları Söyler: Seni her şeyden çooooooooook sewiyorum, herşeyden güzel ve özelsin Halk Dilinde İsimleri:Beyaz atlı prens Avantajları:Mantıklı, değer bilen, sadık, eğlenceli.. Dez avantajları:Öyle bi erkek yok Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Bay bulunmazım ben Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Benim ait olduğum sınıf bu yazıda yok diğer soruya geçelim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 sen hangi gruptasın acaba Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 ben kendimi bulamadım burada... bana uymuyor bu kişilikler ANGEL başka seçenek yokmu Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 canım bulsam ekleyeceğim de bulamadım kiii Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 canım bulsam ekleyeceğim de bulamadım kiii dört gözle bekliyorum..... :unsure: yoksa bulunmayan cinstenmiyiz acaba... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 canım sana da birşey buluruz da işte uygun birşeyler bulmak gerek Alıntı
Φ valentin Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 bay bulunmaz belkide size hiç rastlamadı... ama mutlaka biryerlerde vardır... kimse yoğutdum ekşi demez ama hafiften bay bulunmazım sanırım.... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 ne güzel bay bulunmaz bulunmadığın doğru 5 ileti yazmış kaybolmuşsun hoşgeldin aramısa bu arada Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 canım sana da birşey buluruz da işte uygun birşeyler bulmak gerek Teşekkür edrim ANGEL Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 ne yalan söyliyeyim yazdığın seceneklerden bi parça taşıyorum üstümde ... harbi olurum bazende light eeee erkeklik hormonundan olacak birazda taş fırın.. bulunmaz oldugumu sanmıyorum bulunmazlık birazda karşı tarafın elinde oluyor... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 hepsinden azar azar da fena değil Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.