Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

GÜNAHMIDIR ?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

BU KONU ERKELER ICIN

ERKEKLER SORUM SIZE: HANGI PARMAGINIZA YÜZÜK TAKABILIRSINIZ ??

HANGISINE TAKMAK GÜNAHTIR ???????

Gönderi tarihi:

ben bilemem sace erkekler kucuk parmagina yada nisan parmagina takabilirler diye biliyorum sorum ama hic birne takamazlar hepsine takabilirler?

Gönderi tarihi:

arkadaşım gereksiz işlerle uğraşmayalım bence mutlak doğru allah katındadır ama kutsal kitap kuran-ı kerim de ben böyle bir şey okumadım. hesap gününde senin parmağının sağında solunda ortasında yüzük var diye insanları cehenneme atacaklarını hiç sanmıyorum. bence hurafe ama tabi mutlak doğru allah katındadır

Gönderi tarihi:
ben bilemem sace erkekler kucuk parmagina yada nisan parmagina takabilirler diye biliyorum sorum ama hic birne takamazlar hepsine takabilirler?

8264[/snapback]

Konuya baska bir acidan bakarsam, aslinda yüzük takma olayinin hepsi beni rahatsiz ediyor nedense :clover:

En güzeli gönül yüzügü bence.Metal degerler yalnizca göstemelik.

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

aferin ilk defa doğru söyledin yüzük saçmalıklarının gereksiz olduğunu söyledin fakat kuranda böyle birşeyin geçmediğini söylemişsin bence sen hiç kuran okumamışsın ha akraba evliliğin derin araştırmalarını yapıyormusun fazla derine girme turan dursun gibi ateist olursun ha sonra cehennemde yanarsın benim gibi

Gönderi tarihi:
aferin ilk defa doğru söyledin yüzük saçmalıklarının gereksiz olduğunu söyledin fakat kuranda böyle birşeyin geçmediğini söylemişsin bence sen hiç kuran okumamışsın ha akraba evliliğin derin araştırmalarını yapıyormusun fazla derine girme turan dursun gibi ateist olursun ha sonra cehennemde yanarsın benim gibi

9405[/snapback]

hemen hemen her iletinde alakali alakasiz bi akraba evliligi tutturmussun gidio...

simdi Freud olmak vardi ;)

Gönderi tarihi:

^^esra^^ reha muhtar gibisin valla nekadar reha muhtarlık konu varsa bulup taşıyorsun buraya :P

Gönderi tarihi:

hemen hemen her iletinde alakali alakasiz bi akraba evliligi tutturmussun gidio...

simdi Freud olmak vardi

--------------------

alaturka cevap veremiyorsun hemen freuddan bahsediyorsun bir çocuğun ilk cinsel deneyimini annesiyle babasıyla yapılması bence daha uygun demiş ben bu görüşe tabii ki karşıyım o onun kendi görüşü peki bir ülkenin yasasında böyle bir uygulama var mı ki? freud cinsellikte derinlere girmiş seninde freud kadar cinsellikle ilgili derin araştırmalar yapsan sen de düşünmez misin? ama sizin yasanız akraba evliliğine evet demiş akraba evliliği sonucunda cinsel ilişkiden dolayı çocuklarınız olabilir demiş bilime göre sakıncalı hani kuran bilim dini idi?

açıklama yap freudu niye karıştırıyorsun

Gönderi tarihi:

simdi Freud olmak vardi 

--------------------

alaturka cevap veremiyorsun hemen freuddan bahsediyorsun bir çocuğun ilk cinsel deneyimini annesiyle babasıyla yapılması bence daha uygun demiş ben bu görüşe tabii ki karşıyım o onun kendi görüşü peki bir ülkenin yasasında böyle bir uygulama  var mı ki? freud cinsellikte derinlere girmiş seninde freud kadar cinsellikle ilgili derin araştırmalar yapsan sen de düşünmez misin? ama sizin yasanız akraba evliliğine evet demiş akraba evliliği sonucunda cinsel ilişkiden dolayı çocuklarınız olabilir demiş bilime göre sakıncalı hani kuran bilim dini idi?

açıklama yap freudu niye karıştırıyorsun

9762[/snapback]

bak arkadasim, sizin bizim die konusma benimle bu bir, eger bi derdin varsa o zaman su veya su sorunum var de, ama dini mini karistirma, beni bir sürü insanla bi kefeye koyma!

bak ben en direkten seni hedef aldim, bütün ateisitleri karistirmiorum isin icine...

ikincisi dana gibi gözkirptik orda, görmüyosan veya anlamiosan ironiyi o zaman ben napim...

ama senin icin aciklama yapim hadi, bugün ii günüme denk geldin...

simdi Freud olmak vardi derken ben ödipus mödipus olaylarini düsünmemistim bile, yine senin akraba evliliklerini saplanti haline getirdigin icin böyle aligalimissin...

ben analiz etmek keyifli olurdu manasinda Freud u karistiridim, psikoanalizin babasi da ;)

;) ;) ;)

konu benim icin kapanmistir...

Dini tartismasi yapmiorum, eger bi derdin varsa özelden anlat lütfen, mersi !!!

Gönderi tarihi:
AKRABA EVLİLİĞİNİ SAPLANTI HALİNE GETİRMEDİM CEVAP VEREBİLMENİZ İMKANSIZ O YÜZDEN HER YERDE KURAN BİLİMDİR İLİMDİR DEMEYİ SİZ SAPLANTI HALİNE GETİRDİNİZ

9774[/snapback]

sanirim beni kast ediosun, cünkü ben sana evliligi saplanti haline getirdigini söylemistim, nasilim ama ? aninda baglanti kurdum...

iletinde siz falan diince, birden etrafima baktim, hani arkamda bi ordu falan ki duruyo die...

Allah iiligini versin emi??

siz dedin durdun... bunu da saplanti haline getirmiyelim, RICA ediorum!!!

benimle ilgili iletilerinde alaTurka yazcaksin ve sen die hitap edeceksin, yoksa muhattabin olmam, üzülürsün sora...

Gönderi tarihi:
BU KONU ERKELER ICIN

ERKEKLER SORUM SIZE: HANGI PARMAGINIZA YÜZÜK TAKABILIRSINIZ ??

HANGISINE TAKMAK GÜNAHTIR ???????

8204[/snapback]

Sağ elin yüzük parmağına takmak sünnettir. Gerisi angarya.....

Teşhis: Aşırı derecede bilgisizlik

Tedavi: Okumak

Uyarılı Önlemler: Lütfen bilgi edinirken ön yargılı olmayınız.

Dozaj :Ağır vakıalarda sürekli okumak, hafif vakıalarda gerektiği kadar okumak.

Not: Çocukları zehirleyici bilgilendirmelerden sakının. Buzdolabında saklamayın kafanıza kazıyın..

Gönderi tarihi:
Deger verdigim insan, hangi parmagima takarsa, o makbuldür bence...

8220[/snapback]

canuqur, her yerde takiptesin. Öyle saçmalıklar yazıyosun ki sırf bunun için takibe değersin. Sevin bak takip ediliyorsun, ilgileniliyorsun..))

Ama bişeyi anlamadım senin değer verdiğin insandamı var, yani sen değer verme yetisinedemi sahipsin, çok güzel bişey bu insansılar gelişme göstyeriyo demekki!!

Not: Çocukları zehirleyici bilgilendirmelerden sakının. Buzdolabında saklamayın kafanıza kazıyın..

Gönderi tarihi:

8220[/snapback]

canuqur, her yerde takiptesin. Öyle saçmalıklar yazıyosun ki sırf bunun için takibe değersin. Sevin bak takip ediliyorsun, ilgileniliyorsun..))

Ama bişeyi anlamadım senin değer verdiğin insandamı var, yani sen değer verme yetisinedemi sahipsin, çok güzel bişey bu insansılar gelişme göstyeriyo demekki!!

10522[/snapback]

Patalojik sorunlari cözmek icin evrimlesmeden önce evcillesmek gerektigini animsatirim :D

Teshis: asiri derecede mistisizm

tedavi: tedavisi yok, eve gidin ne yerseniz yeyin

tek önlem: objektif olma aliskanligi edinmekti, onu da basaramadi ne yazik ki.

Gönderi tarihi:

valla arkadaşlar bu muhabbet bana göre de saçma ama, size yüzüğün neden diğer parmaklara değilde yüzük parmağına takıldığı hakkında bi bilgi... bu yüzük parmağına yüzük takma mevzuusu eski mısıra kadar dayanıyormuş. mumyaların falan yüzükleri de yüzük parmağındaymış(sağ mı sol mu bilmiorm, çokta önemli değil) ve bugünün tıp teknolojisiyle araştırdıklarında, sadece yüzük parmağından kalbe direk olarak damar gittiği tespit edilmiş. diğer parmaklardansa kalbe direk bir damar yokmuş dolaylı olarak gidiyomuş. romantik bir buluş.... ;)

Gönderi tarihi:
yine senin akraba evliliklerini saplanti haline getirdigin icin böyle aligalimissin...

bu yazıyı yazan ebem mi? ayrıca kibarlık olsun diye siz diyorum kibarlıta mı kötü bir şey

9861[/snapback]

cogul olarak hitap ettiginiz icin rahatsiz oluyorum, siz diye nezaket icabi diosaniz, sözümü geri alirim tabe :clover:

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

8220[/snapback]

10522[/snapback]

Patalojik sorunlari cözmek icin evrimlesmeden önce evcillesmek gerektigini animsatirim :D

Teshis: asiri derecede mistisizm

tedavi: tedavisi yok, eve gidin ne yerseniz yeyin

tek önlem: objektif olma aliskanligi edinmekti, onu da basaramadi ne yazik ki.

10703[/snapback]

Kendimde patolojik bir sorun görmüyorum. İnsan için evcilleştirilmek yakıştırması mantıksızlıktır. İnsan evcilleştirir, evcilleştirilmesi muhaldir. Yapılan sadece ve sadece bilgisizlik hastalığının patolojik çerçevede tespiti ve tedavi önerisidir. Tedaviyi ister kabul edersiniz ister reddedersiniz bu sizin akıl sağlığınız içindir.

Objektivite vaz geçemediğim tek prensibimdir. En sevmediğim gözlükse at gözlüğüdür.

Tarih: Düzenleyen: Admin
Gönderi tarihi:

INSANIN EVCILLESMESI DEYIMI FELSEFIK BIR TANIMDIR.

NEDENI DE DÜNYA DA SÖMÜRÜ VE DIN KAYNAKLI SAVASLARIN HALA SÜRMESI VE INSANLARIN BU ANLAMDA BIRIBIRLERINI BOGAZLAMASIDIR:

KÖTÜ ANLAMDA DEGIL, INSANLIGIN BASIRETSIZLIGINE KARSI FELSEFEDE KULLANILAN BIR IRONIK SÖZDÜR.

BUNDAN ALINACAK BIR SEYIN OLDUGUNU SANMIYORUM.

saygilar.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.