Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2005 CANIM ANNEM AYAKLARININ ALTINDA HALI OLURUM;KOKUNA VURGUNUM GARIP ANNEM EMEGIN BU CABANIN BIR TARIFI OLAMAZ;HASTA OLDUM GARIP ANAM NERDESIN ? ALLAH ÖRÜMDEN ÖMÜR KESIP SANA VERSIN CANIM ANAM;BEN DIKENIN OLAYIM SEN GÜLÜM OL DOYA DOYA KOKLAYAYIM SENI.SEN YANMA ANAM BEN YANARIM...... BÜYÜDÜKCE ANLIYORUM SENI ANNEM.... SACLARINA AK DÜSMÜS ANNEM NEDEN? DÜZÜNDEN OKUYORUM YORGUNLUGUNU BENIM CANIM ANNEM..... GEL ANNEM GEL SENSIZ OLMUYOR YUZUM GULMUYOR...... YERINI KIMSE ALAMAZ SEN UZULME ANNEM ÖLÜRÜM UGRUNA CANIM ANNEM... SENDEN BASKA YAR TANIMAM SENDEN BASKASI SADIK OLAN OLMAZ BANA... GEL ANNEM YARALARIMA DERMAN OL..................... CANIM ANNEME SEVGILER SAYGILAR SENI COK AMA COK SEVEN KIZIN ESRA KARADENIZ............................ LÜTFEN ANNELERIMIZI UNUTMAYALIM HIC BIRZAMAN KIRIP UZMEYELIM ONLAR ATLARIMIZDIR BIZIM ........................ SEVGIMIZI SAYGIMIZI GÖTERELIM BUGUN VARIZ YARIN BELKI YOKUZ ANNELERIMIZI KAYIP ETTIKTEN SONRA BASIMIZI DUVARLARA VURMAYALIM ............ Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2005 SIZ DE ÖZLEDINIZ DEGIL MI ANNENIZI? BEN DE ... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Merhaba Esra, yoksa bi de ayni kaderimi paylasioruz? Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 form arkadasin alaturka sen bi kulagima fisilda belki ayni kaderdir dunya kucuk belki yuz yuze konusmak nasib olur canim arkadasim Alıntı
Φ chromakey Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 herkez aşağı yukarı aynı kaderi paylaşır.... fısıltaşırsanız toplum içinde ayıp olur Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 ya kiz kiza fisildamak ayipmi belki birsey soyleyecem Alıntı
Φ chromakey Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 ozaman özel konuşalım de fısıldaşma doğru bir terim değil Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 iyi hatirin kirilmasin konusalim olsun ok Alıntı
Φ chromakey Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 lütfen türçeyi toğru tüzgün kullanalım Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 bu bi hakarettir biliyormusun ben konusamiyorsam yada yazmasini beceremiyorsam beni derin dibine sokmana gerek yoktu Alıntı
Φ chromakey Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 özür... amacım bu değildi... lütfen deyip espiri yapmıştım. lütfen acı bana beni affet..kaderimiz bu olmamamlıydı Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 tek sen deyilsin beni bu formda boyle yapan ben almanyada dogdum buyudum turce evde konustuk arkadaslar arasina ama okuluna gitmedim özüm turktur konusamiyorsam yada hatalarim oluyorsa kimse yuzume vurmasin lütfen insan cok kötü oluyor eger istemiyorsamda birdaha girmemek uzere cikarim.... Alıntı
Φ chromakey Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 lütfen türçeyi toğru tüzgün kullanalım 8250[/snapback] ESPİRİYİ ANLAYABİLMEN İÇİN AÇIYIYORUM... TÜRKÇEYİ TOĞRU TÜRÜSÜT KONUŞALIM DİYEN BİR İNSAN PARADOKS A DÜŞMÜŞ OLUR DOĞRUSU LÜTFEN TÜRKÇEYİ DOĞRU DÜRÜST KONUŞALIM OLACAKTI Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 allahım allahımmmmm esra bak bende şurda çaylak yazmasına bozuluyorum bane bane....bende küsecem bidaaa gelmicemmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.