Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

HADİ BAKALIM AĞALAR,BACILAR...

HAYBEDEN KONUŞUP DURMAK; SAKIZ ÇİĞNEMEK ÜZERİNE GEYİK ÇEVİRİP,HATIRA DEFTERİ DOLDURUYOR GİBİ ANLAMSIZ ŞEYLER YAZMAK,ALLAH VAR MI YOK MU DİYE TARTIŞIP DURMAK KOLAY...

İCRAAT GÖRELİM,AKSİYON GÖRELİM,DÜŞÜNDÜKLERİMİZİ SOMUTLAYABİLİYOR MUYUZ ONU GÖRELİM...

www.kardesinisec.com

www.kardesinisec.com

Gönderi tarihi:

o sakiz konusunu ben acmistim baskalarinin konusu hakkinda boyle yorum yapmaniz hosmu sizce ? hatira defteri ? anlamsiz ?

sizin konunuz cok guzel tebrik ederim ......

Gönderi tarihi:

evet konunun farkindayim ve o yuzden guzel dedim tebrik ettim yanlis anladiniz en onemli konulardan biri burda beni yanlis anladiniz .

arada buyuk bosluk yaptiktan sonra konunun guzel oldugunu yazmistim ama yanlis anlasildi.

gucendigim konu ise benim actigim konulari sacma buluyormus gibi konusulmasi

Gönderi tarihi:

esra sen istedigin konuyu açmakta özgürsün(kurallar içerisinde tabiki) ve kimsenin açtığın konular saçma diye bir yerlerde yazması hoş değildir.zaten isteyen yazar ,istemeyen yazmaz.konu gereksizse modlar tarafında kadırılır veya taşınır.konunu gereksizse erir gider zaten kimse cevap yazmaz.modlar dışında kimse yorum yapmasın lütfen bu konuda.

Gönderi tarihi:

beni anladin ya canimi iste simdi.tabi isteyen istedigi konuyu acar ama bu konuyu cikaran arkadas yukarda verdigi konulari sacma yerine koymustur o konularda benim konularimdir o yuzden kirildim yoksa onun actigi konuya saygi duyarim guzelde bir konu onun icin tebrik ederim belki kendimi anlatamiyorum turkecem iyi deyil burda turkce okuluna gitmedim ama ben yukardaki konusmada yanlis anlasildim......

asa beni anladigin icin tesekkürler

Gönderi tarihi:

BAKIN ARKADAŞLAR...(ESRA VE ASA)

BU KADAR ALINGANLIK YAPMANIZA GEREK YOK. EWET O MESAJLARI BEĞENMEDİM AMA BEĞENMEK ZORUNDA DA DEĞİLİM SANIRIM.BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM BAŞKA BİR ŞEYDİ VE SANIRIM İKİNİZ DIŞINDA YERİNİ DE BULMUŞ MESAJ.

ESRA,YAŞIN DA KÜÇÜK TAHMİN ETTİĞİM KADARIYLA VE EĞER KIZMAZSAN SANA Bİ KAÇ ABLA TAVSİYESİ :

İLK MESAJDA YAZDIĞIM HEMEN AKLIMA GELİVERENLERDİ.SENİN DIŞINDA BİR SÜRÜ KONU BAŞLIĞI AÇANLAR DA VAR.BENİM BEĞENMEDİĞİM...AMA UNUTMAYIN ; BU SİTEYİ BİR GÜN BOYUNCA BELKİ DE MİLYONLARCA KİŞİ ZİYARET EDİYOR. HERKES SİZİNLE AYNI DÜŞÜNCEDE OLACAK YA DA SÖYLEDİKLERİNİZİ BEĞENECEK DİYE BİR ZORUNLULUK YOK.BU HAYATTA DA BÖYLE SADECE BU SİTEDE DİİL...BEN YA DA BİR BAŞKASI SÖYLEDİKLERİNİZİ YANLIŞ BULABİLİR ELEŞTİREBİLİR,VE EWET SİZİN DE DEDİĞİNİZ GİBİ CEVAP YAZMAZ,BİTER GİDER.

DÜŞÜNSENE BİR YANDAN ACABA TÜRKİYEDEKİ YANLIŞLARI NASIL DÜZELTEBİLİRİZ NE YAPILMALI,HAYAT VE YAŞAM NEDİR?NASILDIR? DİYE TARTIŞAN İNSANLAR BİR TARAFTA SAKIZ ÇİĞNEMEK GÜNAH MIDIR DİYE Bİ SORU? BAK TEKRAR EDİYORUM SENİN NEZDİNDE(ADINDA) SÖYLÜYORUM BUNLARI.ÖZELLİKLE SANA SENİN ŞAHSINA DEĞİL...KIRILMA,DARILMA,KİTAP OKU...MERAK ET...SORU SOR...

Gönderi tarihi:

ben konustukce yanlis anlasiliyorum ve konusmalarim yasim ile olculuyor yasimi silmem gerek yada bagzi seyleri saklamam gerek burda ciddiye alinmak icin.bu konu hakkinda bir kelime daha söz etmek istemiyorum.yanliz abla nasiyetine herzaman ihtiyacim var bana bunu ozelden yazip gondersen gercekten bi abla kardesi gibi dostlugumuz olsa bu nasiyatlerini ikimizden baskasi bilmese bence daha iyi olurdu ama hersey icin yinede tesekkürler.

yanliz oyle guzel bir konu varken acilmisken böyle bir sekilde tartismam hakaret olur.....sevgiler saygilar herkeze............

Gönderi tarihi:

ASLINA BAKARSAN KURULUŞUN EN BÜYÜK SORUNLARINDAN BİRİ DE BU...

MAALESEF Kİ BÖYLE İNSANİ BİR KONUYU BİLE SUİSTİMAL EDEN KÖTÜ NİYETLİ KİŞİLER VAR TABİİ..

BENCE BUNA AN KESİN ÇÖZÜM,KARDEŞİNLE İLETİŞİM HALİNDE OLMAN...KALBİNİ KIRMADAN YA DA ONU DA ŞÜPHELENDİRMEDEN-UYGUN KELİMELERİ KULLANARAK-ONA GÖNDERDİĞİN HEDİYELERİN ELİNE ULAŞIP ULAŞMADIĞINI SORMAN.BEN MESELA GÖNDERDİĞİM HER ŞEYİN BİR LİSTESİNİ TUTUYORUM ELİMDE(KİTAP İSMİ,YAZARI,AYAKKABI YA DA GİYECEK RENK VE NUMARASI VS.)

VE ŞUNU DA AKLINDAN ÇIKARMIYORSUNDUR UMARIM.O ÇOCUKLARIN SADECE GİYECEĞE DEĞİL,FİKİRLERE VE SEWGİYE DE İHTİYAÇLARI VAR.

DUYARLILIĞIN İÇİN DE AYRICA TEŞEKKÜRLER....

• 2 hafta sonra...
  • 4 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

aylar önce bende bir kardeş edinmiştim o siteden ama bu konuların sürekli olarak güncel tutulması çok güzel bir davranış teşekkürler arman

Gönderi tarihi:

Normalde yardımlarımı gizlerim prensip olarak ama bu site herkes tarafından bilinsin istedim.. Bakın arkadaşlar öyle bir şey ki bu zaten istesenizde para yardımı almıyorlar.. Tek yapmanız gereken sitede haklarında bilgiler verilen çocuklardan birini seçmeniz ve ona gönlünüzden ne kopuyorsa göndermeniz.. Hele bir de mektuplaşmıyormusunuz onlarla tadına doyum olmuyor.. Kaçımız en son tüm saflığımızla gerçek mektuplar yazdık uzaklara ? Kaçırmayın bu iyilik fırsatını derim..

Gönderi tarihi:

Saol Zeyno hocam.. Aslında yardımlarımızı bu kadar kolaylaştıran teknolojinin bu yönünede bir teşekkür etmek gerek .. :)

Herkes Kardeşini seçsin arkadaşlar.. Tekrar ediyorum kaçırmayın bu iyilik fırsatını. :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.