Φ marti_name Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 belgeselle dizi-film arasında gelip giden, her izlediğimde gözlerimin dolduğu damağımda lirik bir tad bırakan muhteşem ötesi dizi... van'ın güzelliğine bizzat tanık olmuş biri olarak özlediğimi duyumsuyorum her cumartesi izlerken... hele de o güzelim türküler, kuzular, kar çiçekleri... her kimin emeği geçtiyse bu diziyle ilgili yürekten tebrikler ve teşekkürler... her cumartesiyi özlemle bekleyerek, normalde hiç açılmayan televizyonumu dizinin başlamasına daha vakit varken açıp,keyifle hazırolda durduğum canım yana yana izlediğim ilk televizyon yapımı bu... oyunculuk çok çok iyi; hele de cemal'in annesi konuştukça ben ağlamak istiyorum; o konuşsun ben ağliyim diyorum... bambaşka bir türkiye gerçeği; ne desem az; bu tadı yaşatanlar varolsun... (arkadaşlar bu yorumu başka bir siteden aldım çok güzel yorumlamış bence arkadaş) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.