Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2011 Artık pencereden çıkıp da, akrobatlık yapıp şu kiremitlerin üzerinden yürüyerek babaannesinin evine atlayacak ne bir Didem, ne babaanne, ne o kırılan kiremitleri ertesi gün söylene söylene onaracak dede, ne de gözü kara Didemin arkasından çığlık çığlığa "Allah cezanı vermesin kız, sen beni birgün yüreksiz bırakacaksın" diyen anne kaldı... Allah kalanlara ömür versin... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Çocukluğumun ilk sekiz yılı... İlk adımlarımı attığım, yaşamla tanıştığım, okula başladığım; yüreğime anılarıyla hala sıcacık ve yumuşacık dokunan BERGAMA... O gün, biz de anılara dokunduk yavaşçacık. Teşekkürler sevgili Radya... Ama ne yazık ki, bu sevimli kurbağa resimleri eklememe şu an izin vermiyor. Niye ben hep bu sorunu yaşıyorum kiii... Acaba diyorum, ayarlarımda bir sorun olabilir mi? Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2011 Hamur Yoğurma Kabı Alıntı
Φ Emek10 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2011 Artık pencereden çıkıp da, akrobatlık yapıp şu kiremitlerin üzerinden yürüyerek babaannesinin evine atlayacak ne bir Didem, ne babaanne, ne o kırılan kiremitleri ertesi gün söylene söylene onaracak dede, ne de gözü kara Didemin arkasından çığlık çığlığa "Allah cezanı vermesin kız, sen beni birgün yüreksiz bırakacaksın" diyen anne kaldı... Allah kalanlara ömür versin... Alıntı
Φ Emek10 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2011 Eskiden herşeyin özüne bakılırdı insanında , eşyanında... Hamur Yoğurma Kabı Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2011 İZMİR! Güzeller güzelim... Eskiden, çok daha tenha ve çok daha bakir elbette, ama her devirde güzel! Kordon Boyu Basmane Meydanı Fuar İzmir Limanı İzmir Limanı Karşıyaka Karşıyaka İskele KarşıyakaSahil Yolu YineKarşıyaka... GaziBulvarı Göztepe Kadifekale Karataş Pasaport Varyant Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.