Φ SuMMeRFB Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Sizce bayanlar makyaj'sız dısarı cıkabılırlermı yanı dogal hallerıne guvenen varmıdır merak edıyorum... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Sizce bayanlar makyaj'sız dısarı cıkabılırlermı yanı dogal hallerıne guvenen varmıdır merak edıyorum... tabıkı de ben çıkarım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Neden çıkamasın anlayamadım..Ben özellikle hafta sonları makyajsız çıkarım..Hafta arası işte biraz daha özenli olmak için, çok hafif makjaj yaparım ama asla fondötenler ve pudralar değil..Sadece göz makyajı.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 tabikide çıkarım,zaten makyaj yaptığımdada hafif yaparım.makyajsız olunca bakımsız olunduğunu düşünmüyorum Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 bencede asıl makyajsız bakım önemli makyaj nedirki sanki biraz fazla kaçırdılarmı palyaçoya benziyorlar bence hiç yapmasalar dah güzel daha temiz görünüyorlar kızmayın ama bence dedim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Makyajsız çıkmam abicim Aman sen birşey deme Taş Yüreli seni Tabikide çıkarım , çıkmamak için bir neden var mı? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 çıkmamam için bir sebep yok kendimle barışık bir insanım ayrıca yanlış makyaj yapıp maskara olmaktansa hiç yapmayım bakımsız olmayı tercih ederim makyajı severim ama dozunda gerketiği kadar yapılırsa Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 tabiyki bende zaten benim politikalarimdan biri ilk bulusmalarimda makyaj yapmam beni beyenen kendi halimle beyensin oyle degil mi Alıntı
Φ Nazenin Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Sizce bayanlar makyaj'sız dısarı cıkabılırlermı yanı dogal hallerıne guvenen varmıdır merak edıyorum... Makyaj ne zamandır güven unsuru olmuş anlamadım. Bence bir bayan makyajı ile değil zekası ile güvende hissetmelidir kendini. Alıntı
Φ SuMMeRFB Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Hadii bee hadiii bakımsıs hıcbı bayan yookk Alıntı
Φ Leejla Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 BENCE BUTUN BAYANLAR BAKIMLI HEBSI GUZELDIR.....ERKEKLER BAYANLARIN KENDILERI ICIN SUSLENDIGINI ZANNEDERLER AMA BENCE ALAKASI YOK,,,,BAYANLAR KENDILERINI RAHAT VE GUZEL BULMAK ISTEDIKLERI ICIN SUSLENIYOLAR Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 bi slayt ızlemiştim.evlenmeden önce bayanın yüzünü yıkatın dıye bazıları aşırıya kaçıyor açıkçası..tanıdığım bayanlar var yüzüne fondoten ustune kapatıcı sürüyorlar kaç kat,bıde allık felan..yüzlerini makyajsız görunce tanıyamıyorum.. bence herşeyın doğalı güzel,makyaj değilde hafıf bı kalem olabilir.. zavallı erkekler,bence evlenmeden önce sevgilinizi yanlışlıkla göle düşürün makyajı aksın bi Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 abicim makyajın ne önemi varki önemli olan iç güzellik bu bir tarafa çıkarım diyorlar ma benim kız arkadaşlarımın hiçbirini bir gün olsun makyajsız çıkmıyorlar hatta bazıları var evde bile makyaj yapıyorlar buradan isim verip onu açığa çıkarmayacağım o kendini iyi biliyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.