Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
ya bikeresinde ben bu sozu sevgilime soledim beni rahat birak dedim

oda olmaz dedii

bende ozaman byeee dedimmm

ozgurlugumu seninle kiyaslayamam dedimm

sonuc ne

demekki ozgur birakmalisiniz yoksa giderrrr........

sevmedın sen o zaman :)

Gönderi tarihi:

ben kimi sevdimki be sedelinaa kimseyii bence once sevgi gelir sonra ask bu dunya kotu ve gercek aska yer vermiyoooo yasamak icin onun gibi olomak lazimm eger birisine asik oldugumu hissedersem onu birakirim cunku hic bir askin sonu gelmiyo cevremize bakarsak bunun yuzlerce ornegui var ben en guzel yerinde bitiririm ve onu hep iyi hatirlarimmmm aci ama boyleee

Gönderi tarihi:
ben kimi sevdimki be sedelinaa kimseyii bence once sevgi gelir sonra ask bu dunya kotu ve gercek aska yer vermiyoooo yasamak icin onun gibi olomak lazimm eger birisine asik oldugumu hissedersem onu birakirim cunku hic bir askin sonu gelmiyo cevremize bakarsak bunun yuzlerce ornegui var ben en guzel yerinde bitiririm ve onu hep iyi hatirlarimmmm aci ama boyleee

canım daha gençsin hayat çok farklı ınan,bence de sevgi önemlı sevgi tanıyarak oluyor,aşk ılk görüşte.. o sebeble de sevgiyi yakalamak daha güzel

bulursun canım inşallah gerçek sevgiyi hemde

yaw dur hele bır ablaların daha bulmadı :D

Gönderi tarihi:

canım daha gençsin hayat çok farklı ınan,bence de sevgi önemlı sevgi tanıyarak oluyor,aşk ılk görüşte.. o sebeble de sevgiyi yakalamak daha güzel

bulursun canım inşallah gerçek sevgiyi hemde

yaw dur hele bır ablaların daha bulmadı :D

aslinda haklisin daha yasim ne basim nee bide bu sevgi olayi biraz zorr cunkuuu ben karsimdakine asik olacagimi nasil anliycam ben maymun istahlinin tekiyim arkadaslarim yasindan diyolar zamanla kisiligim otururmus ama kisilik oturana kadar yaptiklarim ne olacak ufff zor yaaa

Gönderi tarihi:

aslinda haklisin daha yasim ne basim nee bide bu sevgi olayi biraz zorr cunkuuu ben karsimdakine asik olacagimi nasil anliycam ben maymun istahlinin tekiyim arkadaslarim yasindan diyolar zamanla kisiligim otururmus ama kisilik oturana kadar yaptiklarim ne olacak ufff zor yaaa

onsuzluğu düşünemıyorsan,o zaman aşıksın demektır

Gönderi tarihi:
ama bu onlarsızlığı düşünemiyor :)

senın gibi di mi :D

ben artık kendimi serbest bırakıcam,aşkta yalan sevgide ya :(

Gönderi tarihi:
Hey Allahım ya güldürdün beni sabah sabah yufka yüreklim.. :)

Sedelina noluyo sana..Niye karamsarlığa kapıldın sen? :huh::(

sonunda ınsan gibi biri karşıma çıktı dıyordum,çok kırdı kalbımıde ondan.hiç kendını tanıttığı gibi değilmiş.2 günlük bir görüşmeydı ama psıkolojımı bozmaya yettı :(

Gönderi tarihi:
tabiki ama fazla serbest bırakma ya davulcuya varırsın ya zurnacıya :D

haklısın sana varıcam ya işte :D

Gönderi tarihi:

sonunda ınsan gibi biri karşıma çıktı dıyordum,çok kırdı kalbımıde ondan.hiç kendını tanıttığı gibi değilmiş.2 günlük bir görüşmeydı ama psıkolojımı bozmaya yettı :(

:( Seni çok iyi anlıyorum canım..Şimdi böyle düşünmen çok doğal ama dünyada hala çok iyi insanlar var canım..Hepimiz aynı şeyleri yaşadık ama zamanla hepsi geçecek ve gerçekten mutlu olacağına inanıyorum ben..Sen tanıdığım kadarıyla çok açık sözlü,dürüst, iyi bir insansın..Hakettiğin gibi bir sevgiyi bulacağına eminim ben..Sakın umudunu kaybetme.. :hug:

Gönderi tarihi:

:( Seni çok iyi anlıyorum canım..Şimdi böyle düşünmen çok doğal ama dünyada hala çok iyi insanlar var canım..Hepimiz aynı şeyleri yaşadık ama zamanla hepsi geçecek ve gerçekten mutlu olacağına inanıyorum ben..Sen tanıdığım kadarıyla çok açık sözlü,dürüst, iyi bir insansın..Hakettiğin gibi bir sevgiyi bulacağına eminim ben..Sakın umudunu kaybetme.. :hug:

insanlara en zor gelende bu dürüst olmak.ne yapalım hayat devam edıyor.belkı bı gun umudmda gerı gelır :(

Gönderi tarihi:

Sen istedikten sonra hemen şu anda bile gelebilir.. ;) Umut bitmişse herşey bitmiştir sedencim..Sende herşey bittimi?

Yaşadıklarımız bizim için zor olsada oturup düşündüğümüzde bu zorluklar veya güzellikler olmasa iyi ve doğru birer insan olamıyacağımızı düşünüyorum ben..Yaşadığımız güzellikler neler yaşayabileceğimizi, zorluklar ise onların değerini bilmemizi sağlıyor..Zamanla olgunlaşıyoruz, değer yargılarımız ve düşüncelerimiz gelişiyor..Artık daha doğru adımlar atabiliyoruz zamanla ve tecrübelerimiz bizi yönlendiriyor..

Eskiden pek böyle düşünmezdim ama artık başımıza gelen herşeyin bir nedeni ve ondan çıkaracağımız güzel sonuçlar olarak bakıyorum hayata..Sonuçlar kötü olsada onun bize neler kattığını,neler aldığını ve neler verdiğini görmekle başladım önce..Nasıl bakmam gerektiğini öğretti bana hayat..Şimdilerde başıma çok kötü bişey bile gelse üzülüyorum, ağlıyorum,sıkılıyorum ama bunu fazla uzatmamak için elimden geleni yapıyorum sedencim..Ve bana yaşadıklarımın ne mesaj vermek istediğini bulmaya çalışıyor ve onun üzerinde düşünüyor düşünüyorum ve içinden bana yarayacak sonuçları çıkarıp kendime katıyorum..Biraz polyannacılık gibi görünsede pek öyle değil..Üzülmek içinde kendime zaman tanıyorum elbet..Çünkü onu yaşamadan gerçeğe ulaşmak çok zor..

Dilerim herşey umut ettiğin gibi gönlünce olur sedencim.. :)

Gönderi tarihi:
Sen istedikten sonra hemen şu anda bile gelebilir.. ;) Umut bitmişse herşey bitmiştir sedencim..Sende herşey bittimi?

Yaşadıklarımız bizim için zor olsada oturup düşündüğümüzde bu zorluklar veya güzellikler olmasa iyi ve doğru birer insan olamıyacağımızı düşünüyorum ben..Yaşadığımız güzellikler neler yaşayabileceğimizi, zorluklar ise onların değerini bilmemizi sağlıyor..Zamanla olgunlaşıyoruz, değer yargılarımız ve düşüncelerimiz gelişiyor..Artık daha doğru adımlar atabiliyoruz zamanla ve tecrübelerimiz bizi yönlendiriyor..

Eskiden pek böyle düşünmezdim ama artık başımıza gelen herşeyin bir nedeni ve ondan çıkaracağımız güzel sonuçlar olarak bakıyorum hayata..Sonuçlar kötü olsada onun bize neler kattığını,neler aldığını ve neler verdiğini görmekle başladım önce..Nasıl bakmam gerektiğini öğretti bana hayat..Şimdilerde başıma çok kötü bişey bile gelse üzülüyorum, ağlıyorum,sıkılıyorum ama bunu fazla uzatmamak için elimden geleni yapıyorum sedencim..Ve bana yaşadıklarımın ne mesaj vermek istediğini bulmaya çalışıyor ve onun üzerinde düşünüyor düşünüyorum ve içinden bana yarayacak sonuçları çıkarıp kendime katıyorum..Biraz polyannacılık gibi görünsede pek öyle değil..Üzülmek içinde kendime zaman tanıyorum elbet..Çünkü onu yaşamadan gerçeğe ulaşmak çok zor..

Dilerim herşey umut ettiğin gibi gönlünce olur sedencim.. :)

teşekkurler zahmet edip üşenmemış derdıme ortak olmuşsun.öpüyorum senı kocaman :hug:

Gönderi tarihi:

Yazdıkların içimi üşüttü sedencim..Aşka sevgiye güvenmiyorum artık deyince üzüldüm..Kim olursa olsun aynı şeyi yapar elimden geldiğince derdine ortak olmaya çalışırdım..Çünkü konuştukça,paylaştıkça azalıyor dertler ve çoğalıyor sevgiler.. :hug:

Gönderi tarihi:
Yazdıkların içimi üşüttü sedencim..Aşka sevgiye güvenmiyorum artık deyince üzüldüm..Kim olursa olsun aynı şeyi yapar elimden geldiğince derdine ortak olmaya çalışırdım..Çünkü konuştukça,paylaştıkça azalıyor dertler ve çoğalıyor sevgiler.. :hug:

teşekkurler :hug:

ama emre gıdiyormuş gayet saygılı biri bence ben üzüldüm :crying:

Gönderi tarihi:

neden bunlar oldu anlayamadım,yazıları tam takip edemedım ama kimsenın aramızdan ayrılmasını ıstemem yine de :(

Gönderi tarihi:

Aynı şekilde bende..Özeldende yazdım hatta benlemi ilgili diye hayır senle ilgisi yok dedi..Kaldıki şakalaşıyoduk zaten biliyosunuz hepiniz..Kimle veya neyle ilgisi var bilemiyorum artık..Ama büyük bir sorun yaşanıldığını sanmıyorum kimseyle..Eğer ufak tefek problemleri bu kadar kafasına takıyorsa işi çok zor onun hayatta..

Bide öyle bir yazı yazmışki, birilerini töhmet altında bırakmış gibi..Eğer gidecekse bile gidiş şeklinide yanlış buldum açıkçası..Zaten okuyodur bu yazdıklarımızı açıkça söylüyorum..

Diyorum ya ben gerçekten çok üzüldüm ve elimden geleni yaptım ama aldığı karara saygı duymak gerek..Bize mutluluklar dilemiş bizimde ona mutluluklar dilemekten başka yapacağımız bişey kalmıyor.. :clover:

Gönderi tarihi:

ece neden öyle düşünüyosun ki. ben kimseyi töhmet altında bırakmak istemedim. işte sorunda bu.bak yanlış anlaşılmalardan dolayı yazdığım ayrılık yazısı bile yanlış anlaşıldı; birisine iltifat ediyorum küfür gibi cevap alıyorum. birisine sen iyisin diyorum. düzgün söyle diye cevap alıyorum. yani demek ki ben elimi kolumu mimiklerimi kullanmadan meramımı anlatmayı beceremiyorum. artık topiclere yorum yazmamamın sebebi budur. şahıs merkezli olsaydı kişinin kendisiyle halledebilirdim ama benle ilgili. :clover::clover::clover: zaten bu yoncayıda artık yanlış anlaşılmamak için kullanıyorum

bu arada seden ben ayrılmadım. yazdıklarınızı sürekli okuyorum.ama artık yazmayacam. beselediğin iyi niyetlerde tamamen karışılıklı. umarım bütün dileklerin gerçekleşir :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:
ece neden öyle düşünüyosun ki. ben kimseyi töhmet altında bırakmak istemedim. işte sorunda bu.bak yanlış anlaşılmalardan dolayı yazdığım ayrılık yazısı bile yanlış anlaşıldı; birisine iltifat ediyorum küfür gibi cevap alıyorum. birisine sen iyisin diyorum. düzgün söyle diye cevap alıyorum. yani demek ki ben elimi kolumu mimiklerimi kullanmadan meramımı anlatmayı beceremiyorum. artık topiclere yorum yazmamamın sebebi budur. şahıs merkezli olsaydı kişinin kendisiyle halledebilirdim ama benle ilgili. :clover::clover::clover: zaten bu yoncayıda artık yanlış anlaşılmamak için kullanıyorum

bu arada seden ben ayrılmadım. yazdıklarınızı sürekli okuyorum.ama artık yazmayacam. beselediğin iyi niyetlerde tamamen karışılıklı. umarım bütün dileklerin gerçekleşir :clover::clover::clover:

bana kalsa yazılara katıl derım yıne de,ama anlaşılan kararın cıddı

yaşını bilsem dövcem seni :online2long:

Gönderi tarihi:

Tamam Emre tamam ben yanlış anladım o zaman..Bak olabiliyor..Hepimiz birbirimiz yanlış anlayabiliriz bu çok doğal...Bazen çok sinirli oluruz çok güzel söylenen şeyi bile yanlış anlayabiliriz..Bazense tam tersi öyle değilmi?

Bence beceremiyorum anlatamıyorum diye bişey yok..anlatırsın illaki..istedikten sonra herşey anlatılır ve anlaşılır.. -_-

Kendi adıma bencede dönmelisin Emre..Tek bir kişi bile bunu isteyebiliyorsa demekki denemeye değer derim..Kaldıki tek ben değil bak herkes istiyor..Ve sen genelde hep burada yazıyosun bildiğim kadarıyla ve burda yazan arkadaşların hepsi dönmeni istemiş..Demek ki senin bu kararı almanı tetikleyecek kadar anlaşılmaz değilmişsin.. -_-

Erkekliğin onda dokuzu kaçmakmış diye bir lafmı vardı ne? :o aaaaaa aman Allahım aynen böyle bir lafmış ya, e Emrede bunu kanıtladı bize... :lol::lol: (şaka :w00t: )

• 3 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.