Misafir şevval Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2005 BIRINCI VAZIFEN BULASIK, CAMAIIR VE KOCANA SAHIP CIKMAKTIR. MEVCUDIYETININ YEGANE TEMELI BUDUR.KOCAN EN KIYMETLI HAZINENDIR. SENI BU HAZINEDEN MAHRUM ETMEK ISTEYECEK KAYNANAN,KAYNATAN VE GORUMCELERIN OLABILIR. BIRGUN EVLILIGINI KURTARMAK MECBURIYETINE DUSERSEN,VAZIFEYE ATILMAK ICIN BULASIK VE CAMASIRI DUSUNMEYECEKSIN. BU DURUM ELEKTRIGIN VE SUYUN KESILDIGI ANDA ORTAYA CIKABILIR.EVLILIGINE TECAVUZ ETMEK ISTEYEN KAYNANAN KAYNATAN VE GORUMCELERIN HAYATTA EMSALI GORULMEMIS, BIR GALIBIYETIN MUMESSILI OLABILIRLER. HAYATTA KILIBIK KOCAN ZOR BIR IHTIMALDE OLSA BASKA KARILARA GOZ DIKMIS, OLABILIR. AILENIZ FAKRU ZARURET ICINDE HARAP VE BITAP DUSMUS, OLABILIR. EY ASIL TURK KADINI ISTE BU AHVAL VE SERAIT ICINDE DAHI VAZIFEN YUVANI KURTARMAKTIR. ANASININ KUZUSU OLAN KOCANI ADAM ETMEK SENIN ELINDEDIR. IHTIYAC DUYDUGUN MERDANE DOLABIN SOL UST KOSESINDE SAKLIDIR.HADI[/color] Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2005 HOŞGELDİN ŞEVVAL!... Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2005 hosgeldin sevval guzel bir konu Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Pardon özür dilerim Şevval hanım. Forumun bir yerinde size, Şevval ismi, kadın ismimi erkek ismimi diye sordum. Affınıza sığınıyorum cehalet işte..)) Saygılar... Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 sizi böyle görmek çok güzel sayın kralx yazılarınızdan faydalandığımı bilmenizi isterim. bu arada milkyway'da bir bayandır( bu ben oluyorum...) saygılar Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 ne iyi ettin de geldin Sevval Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 sizi böyle görmek çok güzel sayın kralxyazılarınızdan faydalandığımı bilmenizi isterim. bu arada milkyway'da bir bayandır( bu ben oluyorum...) saygılar 11555[/snapback] Karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak dilerim. Ama kafam takıldı, neden "sizi böyle görmek çok güzel" dediniz. başka yerde başka mı gördünüz. Saygılar Alıntı
Φ kapıkulu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 lütfen butür önem arzeden konuları amacından saptırmayalım T.C. vatandaşı olarak atatürkün gençliğe hitabesinin kadınların selzenişi haline getirilip basitleştirilmesi beni üzmektedir.kemal tahirin esir şehrin insanları adlı kitabını lütfen okuyun yapmış olduğunuz hatanın farkına varacaksınız ne mutlu ki bağımsız bir ülkemiz ve bir bayrağımız var bunuda atatürkün gençliğe hitabesindeki ruha karaktere cesarete azme onura borçluyuz yaşasın halkların kardeşliği bağımsız hür ve güçlü bir TÜRKİYE İÇİN ELELE .kürt türk laz çerkez abaza gürcü hiç fark etmez bu cennet vatan hepimizin saygılar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 lütfen butür önem arzeden konuları amacından saptırmayalım T.C. vatandaşı olarak atatürkün gençliğe hitabesinin kadınların selzenişi haline getirilip basitleştirilmesi beni üzmektedir.kemal tahirin esir şehrin insanları adlı kitabını lütfen okuyun yapmış olduğunuz hatanın farkına varacaksınız ne mutlu ki bağımsız bir ülkemiz ve bir bayrağımız var bunuda atatürkün gençliğe hitabesindeki ruha karaktere cesarete azme onura borçluyuz yaşasın halkların kardeşliği bağımsız hür ve güçlü bir TÜRKİYE İÇİN ELELE .kürt türk laz çerkez abaza gürcü hiç fark etmez bu cennet vatan hepimizin saygılar 11827[/snapback] Bırakalım yapsınlar, bırakalım geçsinler.... Saygılar.. Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 tam tamına Jul 30 2005, 08:26 tarihinde gelmişim buraya valla okurken ne duygulandım nede coşkulu gelmişim buraya bunca zaman içinde ne çok şey yaşadık bu forumda yazdığım postalarımı pek unutmam ama nası olmuşsa bunu gözden kaçırmışım hoşgeldin diyen kalanlara ve gidenlere geç bi teşekür benden Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 sen daha daha çok öncelerden gelmemişmiydin hoşgeldinn Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 tam tamına Jul 30 2005, 08:26 tarihinde gelmişim buraya valla okurken ne duygulandım nede coşkulu gelmişim buraya bunca zaman içinde ne çok şey yaşadık bu forumda yazdığım postalarımı pek unutmam ama nası olmuşsa bunu gözden kaçırmışım hoşgeldin diyen kalanlara ve gidenlere geç bi teşekür benden bak bende görmemişim bu topiği..... evet neelr yaşandı ama hepsi çok komik olaylardı.....çocukça idi........ yeniden hoş geldin şevval Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 sen daha daha çok öncelerden gelmemişmiydin hoşgeldinn evet çok oluyor geleli yazmış çıkmışım birşeyler ama teşekür etmeyi unutmuşum sende saolasın bak bende görmemişim bu topiği..... evet neelr yaşandı ama hepsi çok komik olaylardı.....çocukça idi........ yeniden hoş geldin şevval evet made neler yaşadık sorma gitsin hatta senin kendini illegaliteye çektiğin bir dönem vardı uzun süre hepimiz seni erkek sanmıştık hatta öylesine ki sana zaafı olan bayan arkadaşlar bile olmuşdu sevgiler Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Merdane kısmını sevdim, tam benlik Alıntı
Φ PLaCeBo Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 hoş geldin şevval gerçekten çok güzel bir konu olmuş gülmekten bayıldım o derece yane Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 dikkat arkadaşlar senesi dolmuş biri teşekür ediyor herkese sevgiler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 evet made neler yaşadık sorma gitsin hatta senin kendini illegaliteye çektiğin bir dönem vardı uzun süre hepimiz seni erkek sanmıştık hatta öylesine ki sana zaafı olan bayan arkadaşlar bile olmuşdu sevgiler evet öyle oldu be şevval...bayan hayranlarım bile vardı......ama benim amacım kendimi kamufile etmek değildi........insan olabiliyorsuk ne mutlu bize............ sewgilerimle.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.