Φ yumote Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 evlilik gibi kutsal bi müesseseden bahsediyorken duygular, karakter, insanlık, sevgi, anlayış, saygı, dürüstlük, yardım etme ve destek olma gibi kavramlar göz önünde bulundurulmalı. Bu kurumda kız ve kadın ayrımı yapmaya kalkan arkadaşları anlayamıyorum. insan bu kadar basit mi? biz insanız diye biliyorum kadın kız erkek diye sınıflandırmıyorum. sedelina ve hayalet size katılıyorum. çifte standart kadar adaletsiz bir şey olamaz. bu demek deildir ki kadın da istediğini yapsın. her insan kendinden sorumludur. hata yapabiklir diyenlere sözüm ise bu hata deildir. sevgiyle yapılana hata denmez. zorla yapılan hatadır. kimin zorla ne yaptığı da belli zaten. insan kendini yetiştirebilmiş ise karşısındakini tanımaya çalışır geçmişini sorgulamaz. gelecekten hiç bir koşulda emin olamazsınız. sizi sizden sonrazı ilgilendirir. aldatmak kalptedir akıldadır gözdedir o kadar gitmeye bile gerek yok. kimse karşısındakini yargılayamaz ki. dini öne süren arkadaşlar da bilsin ki eğer öle bişi varsa ve dediğiniz gibi günahsa yargılayacak olan bellidir siz deil. insanca yaklaşmalı herkese ben kadın o erkek şu kız demek bana göre deil. insan olalım. binlerce felaket savaş var insanlar açlıkla savaşıyor tartışılan şaya bakın. ve bunu hala türkler yapıyor. yorum yok saygılar hepinize sevgiyle kalın insanları sevin sınıflara ayırmayın Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 yaaaa tabi rahmetlide ole derdi bir kalip sabuna gitii......... hiç duymamıştım. fransız atasözmü oluyo bu Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 hiç duymamıştım. fransız atasözmü oluyo bu yok be ne alakasi var abim derdi bole komik seylerde benimde aklimda kalmiss Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 hiç duymamıştım. fransız atasözmü oluyo bu yok kardeş saçmalıyor işte zaten ne dediğini bilmiyor bende takılmışım bir deliye cevap vermeye çalışıyorum Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 yok kardeş saçmalıyor işte zaten ne dediğini bilmiyor bende takılmışım bir deliye cevap vermeye çalışıyorum sensin delii kustummm kalbimi kirdinn Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 iyide bu durumda delilerin kalbinin kırılıp küsmesi gerekmiyormuydu sana ne oluyorki Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 iyide bu durumda delilerin kalbinin kırılıp küsmesi gerekmiyormuydu sana ne oluyorki sana kustugum ici yorumda yokkk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.