Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

**** geldik, **** gideceğiz bu dünyadan...

Ya tamamen kara cahil, eğitimsizilikle yoğurulup sömürülen bir **** olacağız..

Ya biraz uyanık, işini bilen takımından ama yine de **** oğlu **** olacağız..

Ya hem uyanık hem hırslı emniyet şeritlerinde araba kullanan **** olacağız..

Ya eğitimli, teoride bilinçli ama hala sömürülmeye hazır alışveriş merkezi ***** olacağız..

Ya "bu kadar öküzün arasından kendime bir seperator ayırdım zeki insanlala birlikte" diyen bir **** olacağız..

Ya gezip öğreneceği varsayılırken gittiği yerde sadece alışveriş yapıp, kendi hayatına birşey katmayan **** olacağız..

Ya bu kadar öküzün içine bir öküz de ben yetiştireyim diyen üreme arzusu dolu bir **** olacağız..

Böyle mi olmalı yahu? Yani bu kadar **** olmak yerine belki koyun olmak bile daha iyidir. Hiç değilse koyun fazla açgözlü, fazla hırslı bir ****** değildir. Ama bence en güzeli daha insan, daha meraklı insan, daha egolarını dizginlemiş insan olmak.

Yani;

-Yetinmeyi bilen (biliyorum diyeceksiniz ki "yetinseydik gelişme olmaz televizyon icat edilmezdi" s...tirin gidin oradan)

-Öğrenmeye meraklı (yani pembe diziler yerine birkaç yeni bilgiye dair birşeyler okuyan, yeni birsey öğrenince uygulayan, mutlu olan)

-Hayatını gözden geçirip yenilemeyi bilen (yeni deneyimleri uygulayan, salt bildiğiyle değil, yeni öğrendiğiyle de iyi geçinen)

-Kendi saklı dünyasını oluşturup içine saklanmayan (yani yüksek zeka sahiplerinin aralarında kümeleşip hayattan kopmamaları gereği)

-Sorgulayan; hayatı, etrafını, kendini sürekli sorgulayan (toplu güdümlere körü körüne inanıp durmayan)

insan olmak

Ha bu kadar kötü mü gerçekten **** olmak? Eğer ************* memnun olmanı sağlayacak bir ortam verildiyse sana neden kötü olsun ki?

Yani;

-Emniyet şeridinden gidip kahvede gururla "kerizler hala bekliyordur ama ben burada çayımı içiyorum" diyorsan..

-"Ramazanda içki içmem günah" abi deyip geri kalan 11 ay **** gibi içip, çok içebilmenle öğünüp, övgü alıyorsan..

-Futbol denen rezillik hakkında her zaman bir fikrin var ve bulunduğun ortamda tartışmalarda yeralabiliyorsan..

-Karına kızına bakanı öldürmeyi planlarken, başkasının karısına kızına laf atıp "abi ne fırlamasın" diye pohpohlanıyorsan..

-Alışveriş merkezlerinde robot gibi sisteme borçlanırken evine gelen diğer ******** "yeni plazman süper" diyorsa..

-Anadolunun bir yerinde okuyanı, gelişmek isteyeni dövüp "aferin iyi yaptın o anarşiste" diye takdir topluyorsan..

-Kabadayılıkla, silah gücüyle şekillenen TV dizilerinde ölen dizi kahramanına mevlit okutup, hayranlık topluyorsan

-Gücünün yettiğini herkesin içinde ezip, yetmediğine saklı gizli yalakalık edip "delikanlı çocuk" diye anılıyorsan..

-Kocanı aldatıp, mahalledeki öğretmen Aysel'i evine gelen nişanlısı yüzünden "o****"lukla suçlayıp, onaylanıyorsan..

-Dedikodu yapıp "hoş sohbet", baskasının hakkını yiyip "uyanık", kuralları çiğneyip "iş bitirici" olarak kabul ediliyorsan..

neden ********* kötü olsun ki

Bir tek gerçek mutluluktan nasibini alamazmışşın, amaaaaaan boşver. Zaten mutluluğun ne olduğunu, hatta kendi egona tapmak dışında kendine saygı duymanın ne olduğunu bilmiyorsun ki sorun olsun bu durum...

(ALINTIDIR...)

Gönderi tarihi:

Yani;

-Emniyet şeridinden gidip kahvede gururla "kerizler hala bekliyordur ama ben burada çayımı içiyorum" diyorsan..

-"Ramazanda içki içmem günah" abi deyip geri kalan 11 ay **** gibi içip, çok içebilmenle öğünüp, övgü alıyorsan..

-Futbol denen rezillik hakkında her zaman bir fikrin var ve bulunduğun ortamda tartışmalarda yeralabiliyorsan..

-Karına kızına bakanı öldürmeyi planlarken, başkasının karısına kızına laf atıp "abi ne fırlamasın" diye pohpohlanıyorsan..

-Alışveriş merkezlerinde robot gibi sisteme borçlanırken evine gelen diğer ******** "yeni plazman süper" diyorsa..

-Anadolunun bir yerinde okuyanı, gelişmek isteyeni dövüp "aferin iyi yaptın o anarşiste" diye takdir topluyorsan..

-Kabadayılıkla, silah gücüyle şekillenen TV dizilerinde ölen dizi kahramanına mevlit okutup, hayranlık topluyorsan

-Gücünün yettiğini herkesin içinde ezip, yetmediğine saklı gizli yalakalık edip "delikanlı çocuk" diye anılıyorsan..

-Kocanı aldatıp, mahalledeki öğretmen Aysel'i evine gelen nişanlısı yüzünden "o****"lukla suçlayıp, onaylanıyorsan..

-Dedikodu yapıp "hoş sohbet", baskasının hakkını yiyip "uyanık", kuralları çiğneyip "iş bitirici" olarak kabul ediliyorsan..

bu kısma özellıkle katılıyorummm

Gönderi tarihi:

bu yazıda futbolun eleştirilen yanı spor dışı bir ego haline gelmesi...

ki futbolla içli dışlı olanlar çokta iyi bilir bunu...hiç mi kaçan golden sonra,hakemin yanlış veya doğru kararlarına tepkide ya da verilmeyen ofsayt kararında '**** oğlu ****' diye bağırmıyorlar...onlar çoktan benimsemiş esasında insanoğlunun özünü...

Gönderi tarihi:

ya arkadaşlar futboldan ekmek yiyenler de mi ****??

ayrıca futbol bir kültürdür bunu da kimse inkar edemez...

Futbol bir kültürmü ve inkar edilemez öylemi nedir peki kültürel yapısı açıklarmısın?en güzel nasıl küfredilirmi?yada adamı dönerci bıçağımı iyi keser yada keser sapımı kafasını daha iyi kırar ben futbolu şiddet olarak görüyorum ve bu yüzden ölen öldürülen insan sayısı hiçte azımsanmayacak kadar çok.

Doğru futboldan bir sürü kişi ekmek yiyor,topluma ne gibi katkısı varda bir adam tirilyonlar alıyor bu işten sorabilirmiyim?yada aldığı o parayı hak ediyormu?

Spor güzeldir ama kuralları dahilinde olursa güzeldir...

Gönderi tarihi:

Futbol bir kültürmü ve inkar edilemez öylemi nedir peki kültürel yapısı açıklarmısın?en güzel nasıl küfredilirmi?yada adamı dönerci bıçağımı iyi keser yada keser sapımı kafasını daha iyi kırar ben futbolu şiddet olarak görüyorum ve bu yüzden ölen öldürülen insan sayısı hiçte azımsanmayacak kadar çok.

Doğru futboldan bir sürü kişi ekmek yiyor,topluma ne gibi katkısı varda bir adam tirilyonlar alıyor bu işten sorabilirmiyim?yada aldığı o parayı hak ediyormu?

Spor güzeldir ama kuralları dahilinde olursa güzeldir...

100 yıllık camiaların güzelliği vardır futbolda...

KURTULUŞ savaşında Fenerbahçe General Harrington Kupasını alarak türk halkına bir nebze olsun umut vermiştir...

GS uefayı alarak türkiyeyi dünyaya tanıtmıştır...tabi diğer güzide kulüplerimizinde..

Beşiktaş barcelonayı 3-0 yenerek türkün gücünü ispatlamıştır... v.s uzar gider...

Futbolu bu kadar küçümseyebilmene şaşıyorum..

Acaba başka hangi konuda yurt dışında bu kadar adımızı duyurabildik??

Ölen insanlar için allahtan rahmet diliyorum... ama insanlar sadece futbol da ölmüyor...

Topluma katkısı o kadar fazlaki çöpçü mehmet efendi belki fenerbahçenin galibiyetini okudugu zaman bir nebze olsun düşük maaşını evin dertlerini unutoyor...

Bunun için futbol evrenseldir ulusları birbirlerine yakınlaştırır...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.