Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Günaydın arkadaşlar.. Minecim şimdi gördüm tatlım ne oldu ayak bileğine.? Günaydın ablacım günaydın herkese ayağımı burkmuşum ya da cumartesi günü ayakta çok kaldım ya ondan şişti ablacım, hiç üstüne basamadım film çektirdik kırık, çıkık bişey çıkmadı ece abla ... dünde işe gelemedim ama Allah'a şükür bugün iyiyim, bandaj sardım bileğime...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl guest, focal ve ablacım cümleten günaydın hayırlı cumalar olsun
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl guest, focal ve ablacım cümleten günaydın hayırlı cumalar olsun TeşekkürLer Canım sana da
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl buyuklerımın ellerınden kucuklerımın gozlerınden oper herkesı saygı ve sevgı ıle selamlarım cok mu resmı oldu ne
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl buyuklerımın ellerınden kucuklerımın gozlerınden oper herkesı saygı ve sevgı ıle selamlarım cok mu resmı oldu ne yaşıtlerına ne yaparsın onuda söyle bakalım
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl günaydın guest herpinizin ve kendimin pazartesi sendromundan bir an evvel kurtulmasını dilerim
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl hayırlı günler arkadaşlar hayırlı günler focalcim de yoksun, nerelerdesin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.