Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Günaydın... günaydın ... herkesin sabah şerifleri hayırlı olsun...
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl http://www.komikler.com/komikoyun/oyun.php...id=7&flashid=95 arkadaşlar oyun çok güzell.. tavsiye ederim... birbirinin kafasını yarma oyunu..
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl kafan nasıl oldu focal bakalım bugün neler getircek kankim başımıza
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl herkesçiklere günaydınnnn seviyorum ben sizleri iyi bir gün geçirmenizi diler saygılar sunarım
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl hangi gün?? bu günmü aydın??:-( aslına her sabah gün aydın ama senin için kararmış herkesçiklere günaydınnnn seviyorum ben sizleri iyi bir gün geçirmenizi diler saygılar sunarım sanada günaydın bizde seni seviyoruz seninde ii bir gün geçirmen dileiyle
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Bari burayada yazim ben gidiyorum herkese iyi akşamlar..Yarın görüşmek üzere..sevgiyle kalın...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Gaziantepten herkese günaydınlaarrrrrrrr. Gününüz güzel, mutlu, sağlıklı ve aşkla dolu geçsin.
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl herkese günaydınnn.. en mutlu gününüzü geçirmeniz dileğiyle...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.