Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl ben çayları cafeye götürdüm şeker insan sen oyalan buralarda sonra bana olmadı dee
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl Ama burda çaylar dedin..Neyse önemli değil artık..Çok kırıldım ben..Nasıl tamir edicen bilmiyorum..Yada tamir etmek istermisin.. Boşver..
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl niye tamir etmek istemiyeyim şekerim. kırdıysam üzgünüm... çayları buraya da getirebilirm affetsen olma mıı???
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl *Selâmün aleyküm.. -Hepimize ışıklı, ap-aydınlık bir gün dilerim.. -Merhaba!..
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl ben artık gidiyorum herkes sevgiyle kalsın..İyi akşamlar ve tatiller..
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl sımdıde gıdıyom 3-4 hafta yokum belkı daha fazla aralarda gelecem kendınıze ıyı bakın
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl nere gidiyon okadar 3-4 hafta yaa neyse kendine ii bak şeker insan... ben de gitcem biarzdan ama yarın gelirim
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl *Güzel bir gün'dü.. ..ve hepiniz çook güzeldiniz... **Teşekkürler ve güzel geceler..dost'lar..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.