Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Bu daha gençsin demek..Sen Türkiyenin eurovısıona katıldığı "operaaaaa karnavalda" gibi abuk bir şarkısını hatırlıyormusun peki? Adamın ismini unuttum beah...
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Bu daha gençsin demek..Sen Türkiyenin eurovısıona katıldığı "operaaaaa karnavalda" gibi abuk bir şarkısını hatırlıyormusun peki? Adamın ismini unuttum beah... inankı yarışmadakı en saçma şarkı gülserenin söylediğidir ondan daha saçmasını pek hatırlamıyorum
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl hoşgeldinnnnn gülserenin söylediği bence çok hoştu.rimi rimi leyli leyli rimi leyyyyy oh be söyledimmmm ama bu yılki daha bi abukkkk
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl ben hatırlamıyorum kankim ceyyarı bu iyi mi kötü mü şimdi Hadi ya kötü tabe nasıl hatırlamazsın
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl herkese günaydın uyanın artık uykucular bi başıma kaldım burda kimseler yok
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl Bende geldim ama buralar pek sakin bugün.. evet kimseler yok gelen gidiyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.