Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl sana yakın herhalde gece yağmurum git benim içinde ye bana çoookk uzak
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Evet yakın nerden baksan en fazla 2 saattir Zaten haftaya gidecem iş nedeni ile o zaman hepiciğinizin yerine yerim
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Aman efendim tşk ederim Beni sizler var ettiniz Alkışı görünce dayanamadım
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl bravo ...bravo ...bravo ...bravo ...bravo ...bravo ...bravo ...bravo ...bravo ...bravo ...
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Aman efendim şımartıyorsunuz beni Ödülümü kim aldı buraya bırakmıştım
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Güle güle bak çok üzüldüm şimdi tutamayacağım kendimi ağlayacam
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl geldim ama birazdan gideceğim birader tepemde abla hadi kalk bilgisayarın başından sıra bende diyip duruyor da
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Güle güle bak çok üzüldüm şimdi tutamayacağım kendimi ağlayacam sen üzülme gülüm incinme ben ağlarım ikimizin yerine
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar geldim ama birazdan gideceğim birader tepemde abla hadi kalk bilgisayarın başından sıra bende diyip duruyor da öğretmenim izin vermeyin kız arkadaşıyla konuşacaktır o
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl sen üzülme gülüm incinme ben ağlarım ikimizin yerine Kabul etmiyorum ben kendi yerime ağlarım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.