Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl selam..... yaf buna benzer ben gidiyorum topiği yokmuydu..... bende tam uyusluk ediyom haa......
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Jön toprağım ne yaptın sen yaa Bu topikin ismi hala değişmedimi Günaydınlaarrr
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar bababababa günaydın demeyi unutmuşum günaydın MINEU günaydın forum sakinleri ve günaydın sakin olmayanları
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl bababababa günaydın demeyi unutmuşum günaydın MINEU günaydın forum sakinleri ve günaydın sakin olmayanları günaydın yufka yürekli, günaydın gülsün sabah şerifleriniz hayırlı olsun
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl bu aksam son vıze notlar daha acıklanmadı fınaller baslayınca kampa gırecem
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl bu aksam son vıze notlar daha acıklanmadı fınaller baslayınca kampa gırecem bu akşam vizen var ve sen forumdasın çabık dersinin başına
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Toprağım sen bana açık adresini versene sükut füzeleri tam yerini bulsun Günaydııın herkeseee Daş kalpli hariç
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.