Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Nasılda aldanıp sevmişim seni Nasılda ömrümü vermişim sana Aşk yalanmış sevda yalan Keder oldu bana kalan Bir masalmış bu yaşanan Yalanmış yalan Yalanmış bakışın gözler yalan yalanmış Yalanmış gülüşün sözler yalanmış ya işte sewgili kerpiçim sence bende aşk varmıdırrr......offff offfffff yaramı kanattın tabi gönül istiyor bir sewgili ama nirdeee kerçiçeğim sence umut varmıdır yoksa umut dağlardamıdır ÖYLE BİR GÜLÜMSEKİ,GÜLÜŞÜN TUTUKLANSIN,bakışın yasaklansın,dağlar;DAĞ OLMAKTAN UTANSIN meydün bacım işte senin ilk iletin emme efkarlı bi ileti olmuş be bacım kayıt yaptırdıktan 2 gün sonra göndermişsin Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 benimki gizli kalabilir mi?Allah bilir ne acemice bişey yazmışımdır hatırladığım ilk tanışmaya yazmıştım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gizli kalması imkansız bu konuda görevli arkadaşımız kankimdir Mümkün değil araştırı bulur getirir Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 kankim doğru söylüyo güzelyaz, şimdi araştırıp gelirim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Bende geldim aranıza BİRAZ ACEMİYİM yalnızlık hissettirmeyeceğinizi umuyorum. işte geldim güzelyazcım işte ilk iletin Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 amanın hiç bişe gizli kalmıyo iyi fazla saçmalamamışım kızlar.. yoksa cümle aleme rezil edecedin beni mineu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Kankim akıllara zararsın Sabit dur sana madalya takacağız Güzelyazım yine ucuz atlattın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 öyleyim dimi hani nerde madalyam Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Kankim akıllara zararsın Sabit dur sana madalya takacağız Güzelyazım yine ucuz atlattın vallahi doğru söylüyon madalyayı törenle takalım hak etti yemeyelim hakkını canımcımın hazırlan geliyo madalyan.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Bundan daha iyi bir madalya düşünemiyorum Ya sen Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 yok nerde bundan iyisi yok kiiii..mineu boynunu sağlam tut,yere düşmesin cicim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 kesinlikle kankim çok teşekkürler re re re ra ra ra gassaray gassaray cim bom bom Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Beğendiğinize sevindim Kankim vatana millette hayırlı olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 olsun be kuşum, herşey vatan için benim bu araştırmalarımın ne faydası varsa vatana Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 meydün bacım görsün diye yukarı taşıdım topiği Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Başın göğe erdimi bari kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 yok kankim beaaaa daha ermedi Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 hiç üşenmedim gittim araştırdım ve ne yazdığımı buldum....ya biraz şaşıtıcı ama direk siyasetten dalmışım nedense foruma "" SLM ARKADAŞLAR ARANIZA BUGÜN KATILDIM.KONU LAİKLİK OLUNCA BÜTÜN YAZDIKLARINIZI OKUDUM VE İNANIN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM BUNLARDAN ;)LAİKLİK NİRE SİZ NİRE YA BİZİM İNSANIMIZA ÖZGÜ BİŞEYMİ ACABA KONUYU NERDEN NEREYE ÇEKMİŞİZ EN SONUNDA HAKARETE BİLE VARMIŞ. HADİ GELİN BU KONUYA BURDA NOKTA KOYALIM ÜLKEMİZİN YENİ SORUNLARINA PARMAK BASALIM. BELKİ ÇOK ŞEY BİLMİYORUM AMA YİNEDE BEN VARIM.AĞZI OLAN KONUŞUYORDA BEN NEDEN SUSACAKMIŞIM DEMİ AMA ... HADİ HOŞGELDİM "" bunu yazmışım işte Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 işte bir araştırmacı daha Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 yok kankim beaaaa daha ermedi O zaman birazdan erer Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 niye ki bi araştırma ödevi daha mı gelicek yoksa bana Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 meydün bacım işte senin ilk iletin emme efkarlı bi ileti olmuş be bacım kayıt yaptırdıktan 2 gün sonra göndermişsin yaf bu benim ilk mesajım olamaz.......zaten dikkat ettiysen kerçiçiine cevap vermişim..bundan öncede yazmışım yani mesaj.... bole bi duygusal dalış yapmamışımdır beeaaaa Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 -------------------- YaŞaYaYıM iSTeRSeN SoLuDuĞuM HaVa oL eLiMi TuT aNLa BeNi SıCaKLıĞıNı ÇoĞaLT GüLüMSe,GüLDüR BeNi teşekkürler meydun ...selam sana..... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 yaf bu benim ilk mesajım olamaz.......zaten dikkat ettiysen kerçiçiine cevap vermişim..bundan öncede yazmışım yani mesaj.... bole bi duygusal dalış yapmamışımdır beeaaaa valla buydu bacım, bundan önce bişi yazmamışsın haaaaa yazdında admin sildiyse bilemem Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 -------------------- YaŞaYaYıM iSTeRSeN SoLuDuĞuM HaVa oL eLiMi TuT aNLa BeNi SıCaKLıĞıNı ÇoĞaLT GüLüMSe,GüLDüR BeNi teşekkürler meydun ...selam sana..... ben teşekkür ederim...... valla buydu bacım, bundan önce bişi yazmamışsın haaaaa yazdında admin sildiyse bilemem admin abey silmez ki benim mesajlarımı..... yokya bu değil eminim...bulurum neyse..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.