Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Nasılda aldanıp sevmişim seni

Nasılda ömrümü vermişim sana

Aşk yalanmış sevda yalan

Keder oldu bana kalan

Bir masalmış bu yaşanan

Yalanmış yalan

Yalanmış bakışın gözler yalan yalanmış

Yalanmış gülüşün sözler yalanmış

ya işte sewgili kerpiçim sence bende aşk varmıdırrr......offff offfffff yaramı kanattın :(

tabi gönül istiyor bir sewgili ama nirdeee kerçiçeğim sence umut varmıdır yoksa umut dağlardamıdır :P

ÖYLE BİR GÜLÜMSEKİ,GÜLÜŞÜN TUTUKLANSIN,bakışın yasaklansın,dağlar;DAĞ OLMAKTAN UTANSIN :wub::wub::wub:

meydün bacım işte senin ilk iletin ;) emme efkarlı bi ileti olmuş be bacım -_- kayıt yaptırdıktan 2 gün sonra göndermişsin ;)

• Cevaplar 57
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Bende geldim aranıza BİRAZ ACEMİYİM yalnızlık hissettirmeyeceğinizi umuyorum.

işte geldim :D güzelyazcım işte ilk iletin :lol:

Gönderi tarihi:

Kankim akıllara zararsın :lol: Sabit dur sana madalya takacağız -_-:D

Güzelyazım yine ucuz atlattın :D

vallahi doğru söylüyon madalyayı törenle takalım :D hak etti yemeyelim hakkını canımcımın :)

hazırlan geliyo madalyan....

Gönderi tarihi:

hiç üşenmedim gittim araştırdım ve ne yazdığımı buldum....ya biraz şaşıtıcı ama direk siyasetten dalmışım nedense foruma :)

""

SLM ARKADAŞLAR ARANIZA BUGÜN KATILDIM.KONU LAİKLİK OLUNCA BÜTÜN YAZDIKLARINIZI OKUDUM VE İNANIN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM BUNLARDAN ;)LAİKLİK NİRE SİZ NİRE YA BİZİM İNSANIMIZA ÖZGÜ BİŞEYMİ ACABA KONUYU NERDEN NEREYE ÇEKMİŞİZ EN SONUNDA HAKARETE BİLE VARMIŞ. HADİ GELİN BU KONUYA BURDA NOKTA KOYALIM ÜLKEMİZİN YENİ SORUNLARINA PARMAK BASALIM. BELKİ ÇOK ŞEY BİLMİYORUM AMA YİNEDE BEN VARIM.AĞZI OLAN KONUŞUYORDA BEN NEDEN SUSACAKMIŞIM DEMİ AMA ...

HADİ HOŞGELDİM ""

bunu yazmışım işte ;)

Gönderi tarihi:

meydün bacım işte senin ilk iletin ;) emme efkarlı bi ileti olmuş be bacım -_- kayıt yaptırdıktan 2 gün sonra göndermişsin ;)

yaf bu benim ilk mesajım olamaz.......zaten dikkat ettiysen kerçiçiine cevap vermişim..bundan öncede yazmışım yani mesaj.... B) bole bi duygusal dalış yapmamışımdır beeaaaa :stuart:

Gönderi tarihi:

--------------------

YaŞaYaYıM iSTeRSeN

SoLuDuĞuM HaVa oL

eLiMi TuT aNLa BeNi

SıCaKLıĞıNı ÇoĞaLT

GüLüMSe,GüLDüR BeNi

teşekkürler meydun ...selam sana.....

Gönderi tarihi:

yaf bu benim ilk mesajım olamaz.......zaten dikkat ettiysen kerçiçiine cevap vermişim..bundan öncede yazmışım yani mesaj.... B) bole bi duygusal dalış yapmamışımdır beeaaaa :stuart:

valla buydu bacım, bundan önce bişi yazmamışsın :( haaaaa yazdında admin sildiyse bilemem :D

Gönderi tarihi:

--------------------

YaŞaYaYıM iSTeRSeN

SoLuDuĞuM HaVa oL

eLiMi TuT aNLa BeNi

SıCaKLıĞıNı ÇoĞaLT

GüLüMSe,GüLDüR BeNi

teşekkürler meydun ...selam sana.....

ben teşekkür ederim...... :clover::wub:

valla buydu bacım, bundan önce bişi yazmamışsın :( haaaaa yazdında admin sildiyse bilemem :D

admin abey silmez ki benim mesajlarımı..... :P yokya bu değil eminim...bulurum neyse.....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.