Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Cep telefonunda 2. mesaja geçmemek için kimi zaman sesli harfleri yazmayız, kimi zaman kelimeyi yarı da keseriz kimi zamanda hiç bi şey yazmayız Bi de düşünceli tavırlar var tabi...

Giden: Slm Aytn Nbr? Gidiyo muyuz konsere? Geliyosan 1 gelmiyosan 2 cagrı at!!

(3 cagrı gelir...)

Giden: Anladım yine Bahadırla gidiyosun di mi!! tamam öle olsun

Gelen: Hayır gerizekalı!! Ben istiyorum ama babam izin vermiyo!!

:w00t:

...

Giden:Nbr Cm? Knsr vr glcnm mng? st 23:30 d bk rmz mrt sln fyz nc hps gly b sn yksn!!

Gelen: Sevilay ne diyon kuzum ben bi halt anlamadım bu mesajdan ya!!

Giden:Valla akşama manganın konseri var demiştim herkez var demiştim ama... (Sevilay yolladı saat:02.30)

:unsure:

...

Giden:Ya Mrt abi benim CD sen de kalmış,bi de yarın sınav var mı? nasılsın ben de iyiyim. maç bileti ne kadar ? bugün ayşeyi okulda gördün mü? Bu son kontörüm ha ona göre!!

Gelen: Tamam getiririm,sınav yok. ben de iyiyim 15 diyolar. yoktu galiba. benim de son kontör hadi byeeee..

Gelen: Kampuscell kazandırmaya devam ediyor! 25 kontör hattınıza yüklenmiştir!

Giden: Oğlum Murat rahat rahat konuşabiliriz artık hatta türkçe karakter bile yazarım yani şüüüğğşşççği !!! nihahaha!!

:lol:

...

Gelen: Semih ben Gulsu bu benim yeni numaram.. Eee napiyosun? Bugun acayip sıkıldim varyaa bizimkilerde olmasa temelli ortada kalacam

Giden: Bi daha beni arama Gülsu tamam mı?

Gelen: Nolduu yaaa niye bole yaptin simdi!!

:unsure:

...

Gelen: Arzu ben yarın Ankaraya gidicem hayatım iş toplantısı için. Biliyosun şirketin tüm yükünü yine bana verdiler. Sen semihe ver göt- ( devamı 2. smsde :D )

Giden: Ne diyosun sen ya!! Gerizekalı ayrılıyorum senden terbiyesiz. Senden beklemezdim bunu!!

Gelen2:ürecegim eşyaları tamam mı aşkım sana oradan ne getirmemi istersin, hatta beraber gidelim ya!

Giden: Ayy pardon aşkım seyy!! Parça parça gelince Kızmadın di mi? :unsure:

Gelen 3: cık hadi disari basimin belasi! :lol:

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.