Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Öncelikle, herkese merhaba.

Açıkçası üye olurken, ilk mesajımı "Eleştiriler" bölümüne atmayı planlamamıştım ama "tanışma" bölümüne girince, hafiften afalladım ve bu mesajı yazmayı uygun gördüm.

Tanışma bölümünde şu anda 60 adet "merhaba, ben geldim" başlığı bulunmakta.

Birde ilgi çekici bir kaç alakasız başlık bulunmakta, "futbol hakemleri, sarı bileklikler" gibi..

Bilmiyorum hangi nedenle yapılmıyor ama, tanışma bölümünde, tek bir "tanışma" başlığı olsa, ve her gelen kendini o başlık içinde tanıtsa veya "merhaba" dese daha uygun olmazmı?

Hem forum gereksiz başlıklarla kirlenmemiş olur, hemde "tanışma" bölümüne giren bir yeni üye, rahatlıkla diğer üyeleri tanıyabilir ve kendini tanıtabilir.

Elbette, bir "öneri" bu.

Umarım değerlendirilir.

Gönderi tarihi:

Selam Burak,

ilk bi hosgeldin diyeyim ben size sonra devam edeyim..

buraya geldigim ilk vakitler bu kisimda bende az durakladim , benim düsüncem

ise Tanitim kelimesinin aciklanmasi istenildigi sanisim..

yanilmisim.

daha sonra fark etimki her yeni gelen üye buraya selam ... yada ben geldim ...

demeye basladi ve gercekten bu kisimda sayfalar oldukca hizli ilerlemekte,

sonucta kendisini bu sekilde tanitabiliyormu yada tanitimi , bu ayri bi konu..?

buna benzer daha cok seylerle karsi karsiya geleceksiniz, mesela ana sayfada

bircok konular var.. Güncel Konu,Havadan Sudan, Politika Bilimi, Dini Konular..vs.

Öyle gün geliyorki bastan asaya her bölümde ya Dini konular üzerinde durulmus

yada Siyaset ile, oysa her konu icin ayrilmis bölümler vardir, bilmem anlatabiliyormuyum, sonucta insan nereye ne yazacagini bile bilemedigi zaman oluyor bir önceki yazilmis olan silinmesin diye.

Güzel olan birsey var ise bunun degil tek siz yada ben fark edisi, eminimki daha nice arkadaslarimizda fark etmisdir, ve sonucta bizim elimizde bunu düzeltmek..

Birsekilde yalnis birsey görüyor isek altina yazabiliriz ve böylelikle bir sonra gelen ve yazmak isteyende bilincli davranir kanisindayim .

Siz dogru bildiginizi yapin , örnek olun derim :)

Yalnislarimiz belki zamanla dogru yolu bulur :)

Gönderi tarihi:

Kim bilir, belki de istek yerine hareket daha etkileyici olur..

Ancak, bu başlığı açarken birazda geçmişteki acı tecrübeleri göz önünde bulundurarak açmıştım..

Başka bir forumda da, -ki forum'un 3.000'e yakın üyesi vardı- aynı tecrübleri yaşamıştım.

Üstelik orada yeni değil, orta mazili bir üye idim..

Yeni gelen üyeler ile, forum amacından sapmış, her tarafta manasız başlıklar açılmıştı..

Her başlık altına uyarı yazıyordum, sürekli böye başlıklar açıyordum, bazen destek, bazende " Ne var canım, amaç yazmak değilmi? " gibi yorumlar alıyordum..

Belki de, fazla takılmamalıyım..

Ben uyarım ama başkalarının uymaması önemli değil kurallara.

Ama bu yukarıda ki cümle aslında ne toplum anlayışına, ne de insan ahlakına uymuyor..

Her ne ise, kısacası, tanışma bölümüne gereksiz başlık açmayın! :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.