Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl Tesadufun Boylesi Hepimize cocukken okula gitmek icin sicacik yatagimizdan kalkmak olum gibi gelirdi, yaniliyor muyum ? Bakin gercekten de oylemis O harfinden sonra gelen harf ö K harfinden sonra gelen harf L U harfinden sonra gelen harf ü L harfinden sonra gelen harf M
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Tesadufun Boylesi Hepimize cocukken okula gitmek icin sicacik yatagimizdan kalkmak olum gibi gelirdi, yaniliyor muyum ? Bakin gercekten de oylemis O harfinden sonra gelen harf ö K harfinden sonra gelen harf L U harfinden sonra gelen harf ü L harfinden sonra gelen harf M ilginçmiş.. ama okul ölümle bağdaşlaştırmak hoş değil. yine de kimilerine göre güzel yaklaşım.
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl valla bence tesadüfle hiç alakası yok... düpedüz gerçek işte... okul=ölüm....
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl yalan söylemiyorum ben okulumu çok seviyorum. şimdiden gözümde tütüyolar hem öğretmenlerim hem arkadaşlarım
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl şimdi mesela benim okulla işim yok artık ölümledemi işim olmıcak yani
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl şimdi mesela benim okulla işim yok artık ölümledemi işim olmıcak yani
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl okulla böyle birşeyin alakası olamaz ama tesadüf gerçekten şaşırtıcı....
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl harika birşey...ama ondan daha harikası resimdeki şebnem ferah...herşeyimle hastayım ona....bende düşündüm onun bir resmini koymayı ama belki kız zannederler dedim..neyse olay ilginç
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl walla tuhaf bana ölüm gibi gelmiyodu.. devamsızlık sınır 20 di benim devamsızlığım hep 19,5 günn
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 18 yıl Yok okul ölüm falan değil bizim kendimizi aldatmak için bulduğumuz bir yöntem sadece hayat tesadüflerle değil , gerçeklerle var olur ! herşey bir düzen ve kural içinde yönetilir biz farkında olmadan
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 18 yıl Yok okul ölüm falan değil bizim kendimizi aldatmak için bulduğumuz bir yöntem sadece hayat tesadüflerle değil , gerçeklerle var olur ! herşey bir düzen ve kural içinde yönetilir biz farkında olmadan waytt günün sözü puahaha
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 18 yıl waytt günün sözü puahaha Yok günün sözü değil bizim bakıpta göremediğimiz gerçeklerin bir kısmı diyebiliriz !
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 18 yıl Yok günün sözü değil bizim bakıpta göremediğimiz gerçeklerin bir kısmı diyebiliriz ! dorudur ne diyem bilmem ki
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.