Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

sevgilinizin cep telefonunda eski bayan arkadaşlarından bir tanesi ile mesajlarını yakaladınız"şekerim görüşelim bu pazar" bugün pazar ve sizi evde bırakmış onun yanında bunu biliyorsunuz evden çıkarken bile!!!ama telefonu karıştırdığınızı anladığında ortalık daha da karışacak o yüzden sesinizi çıkaramıyorsunuz bütün gün içiniz içinizi yiyip duruyor nefesiniz daralıyor.Aldatıldığınızı bile bile sesinizi çıkarmaz mıydız???

Gönderi tarihi:

sesimi cikarmazdim cunku ona bende pazar gunu erkek arkadaslarimla yuzmeye gitcem derim ve biliyorum ki o erkek arkadaslarimi hic sevmez hele bide isin icinde bikini varsa :stuart: zaten cocuk beni aldatmiyo sadece bana solemiyo ama bulusmadaki amacinida ogrenseydimm tas yurekliyi yardima cagirirdim oda gelir dimi....

Gönderi tarihi:

ah yaa keşke öyle olsa telefonunu karıştırdığının açıklamasını nasıl yaparsın?? Özele müdahale etmek!!! Ama benim de aklımdan geçmedi değil :angry:

valla ben gözünün önündede karıştırırım özel denen şey benim sevdiğimle arama giremez özeli mözeli yok kardeşim bu özel meselesini genelde gizli işler çevirenler savunur sevdiğim kızın telefonunu karıştıramayacak kadar mesafe olamaz ;) neden özelimi karıştırıyorsun sorusunada geçerli kanıtların varsa ne özeli ulem ne özeli bide haklımı çıkıyorsun diyebilir ve konuyu kapatmak için bir tokat atabilirsin :D

(erkekler neden döver sorusunada bir örnek oldu galiba)

sesimi cikarmazdim cunku ona bende pazar gunu erkek arkadaslarimla yuzmeye gitcem derim ve biliyorum ki o erkek arkadaslarimi hic sevmez hele bide isin icinde bikini varsa :stuart: zaten cocuk beni aldatmiyo sadece bana solemiyo ama bulusmadaki amacinida ogrenseydimm tas yurekliyi yardima cagirirdim oda gelir dimi....

tabiki ailenizin kabadayısı var burda indir de indireyim abla ayıpsın :)

Gönderi tarihi:

askolsun sana yaa niye ole diyon ben kimseye vuramam zaten onu yere yapistirirsam bana faizli geri doner neyse sen benim yerime halledersin dimi bak gulayi unutmaaaaa

Gönderi tarihi:

amacın ne olduğu bilnmiyorsa sadece elde bir mesaj varsa???? Taş yürekliyi çağırmadan önce :D

Gönderi tarihi:

askolsun sana yaa niye ole diyon ben kimseye vuramam zaten onu yere yapistirirsam bana faizli geri doner neyse sen benim yerime halledersin dimi bak gulayi unutmaaaaa

sevginin yerini nefret aldı ihanetinle :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

sevginin yerini nefret aldı ihanetinle :sweatingbullets:

ya ne alakasi var ben onu kurtariyorum onu kizla gondermiyorum ama amacinin ne oldugunu bilmiyosam cookk suphelenirim valla izlerim cunku once sorarsam olmaz hem ozeline girdigim icin ben kotu olurum ama hayir niye ole olayim o hep benim telimi karistirir kizi ararim kim oldugunu sorarim onun yaninda eger sevgilim derse belki tasa birakmam isii

Gönderi tarihi:

ya ne alakasi var ben onu kurtariyorum onu kizla gondermiyorum ama amacinin ne oldugunu bilmiyosam cookk suphelenirim valla izlerim cunku once sorarsam olmaz hem ozeline girdigim icin ben kotu olurum ama hayir niye ole olayim o hep benim telimi karistirir kizi ararim kim oldugunu sorarim onun yaninda eger sevgilim derse belki tasa birakmam isii

evet yaaa niye ayıp lolsun ki tamam katılıyorum onlar karıştırırsa bizde karıştırırız özel falan yok pazar günlerimizi yanlız geçirmek ve sevgilimizin başka bir yerde olduğunu bilmek istemiyoruzz hala diretiyorsa taş tan yardım aynen :devil:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.