Φ MaNGa Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Aşağıdaki anlamsız sözcükten dokuz harf'i öyle çıkarın ki, geriye kalan sözcük anlamlı olsun. ANDOLKAUZHAMLIRF... -------------------------------------------------------------------------------- Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 (AN)DO(L)K(A)UZ(H)A(MLI)R(F) parantez içinde olanlar silindi... DOKUZAR kaldı.. sıfat yapım eki aldı dokuz üleştirme sıfatı oldu..bir kelime bir işlemnden esinlendim heyyy bee ne yarışmaydı Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 doğru değil biraz daha uğraş istersen .. Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 senin istediini de bulmaya uuraşırım da DOKUZAR oldu ama yani..9 tane harf at, anlamlı bir sözcük bul demişsin..tam 9 harfin kafası kesildi ve DOKUZAR gibi anlamlı bir sözcük kaldı..bilmiorum yani... Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 kısmen doğru diyebilirim ) oda sana göre bana göre hala yanlış Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 anadoluda değil ) Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 manga hani kovmak gibi olmasın ama sende bi çıkamadın haaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 manga hani kovmak gibi olmasın ama sende bi çıkamadın haaa belkıde bır kadın çiziyordur Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 şimdi çktım malatya fb maçını bekledim fb geçmiş olsun ) iyi geceler inki düzelttim ayhan avrilim sana emanet ) Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 AN(DOLK)A(U)Z(H)A(MLI)RF ANAZARF...esas olan zarf.. yersen... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 AN(DOLK)A(U)Z(H)A(MLI)RF ANAZARF...esas olan zarf.. yersen... ben bişi anlamadım ana dolu nıye olmuyor Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 harflerin yerlerini değiştirerek değil harfleri çıkartarak kelime üretmemiz gerekiyo o yüzden anadolu olmuyo Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 harfleri karışık dizemiyorsun..sıra sıra çıkaracaksın ve geriye kalanlar manalı olacak...yani ANADOLU ancak belli harfleri saf dışı edip de geriye kalanları kafana göre sıralamanla yaratılabiliyor.. manga bunu istemiyormuş...yaa oole Alıntı
Φ necessary Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Cevap sorunun kendisi DOKUZHARF kalimesini oluşturan harfleri çıkartırsanız geriye ANLAMLI kelimesi kalır. ANDOLKAUZHAMLIRF Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Aşağıdaki anlamsız sözcükten dokuz harf'i öyle çıkarın ki, geriye kalan sözcük anlamlı olsun. ANDOLKAUZHAMLIRF... -------------------------------------------------------------------------------- AN L A MLI DO K UZHA RF Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 AN L A MLI DO K UZHA RF kesinlikle doğru ANLAMLI olur DOKUZHARF kelimesinin harfleri silinince. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.