Φ MaNGa Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Bu çümlede üç h ata var. Hataları bulabilir misiniz?... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 1.cümlede derken ç yazmşsın 2.h ayrı yazılmış 3.hata kelımesı oda kelıme olarak hata yaw taurus un soruları gıbı zor sorsana Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 zorlarıda var sen işine geleni yanıtlamasana? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 zorlarıda var sen işine geleni yanıtlamasana? hepsını yanıtlarım ama şımdı 23 nısan için proğram hazırlıyorum bı yandan da sorulara bakıyorum inan aklımı tam versem yanıtlarım hepsını Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 sedelina merak etme manga kadar güzel soru soran az bulunur ve onun buraya yazdığı şeyler zor olduğu kadar eğlencelidirde nese zaten zamanla anlarsın Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 ben şöyle bir yaklaşımda bulunayım 3. hataya... 3 hata var dio işte. 2 si bariz yazım hataları. son hata ise cümlede 3 hata var demesi ama 2 tane bulmamız... hani bir laf vardır: "matematikçiler 3 e ayrılır: saymayı bilenler ve bilmeyenler" die...bu hata gibi yani..cümlenin mentalitesi hatalı.....desem....olur mu yaw Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 arada basit sorular soruyorum masus her kez yanıt versin diye sen içinden ayıklayıp cevaplarsan bu olmaz ve yanıt veren arkadaşlara haksızlık yapmış olursun daha önceki sayfalardan sorularıma bakabilirsin bak medical için soru vardı bu zamana kadar en başarılı yanıtları o vermişti sakin olduğunda yanıtlamanı bekliycem soruları hoşcakal ayhan bu arada sağol ya kurda kuşa yem etmiyon beni ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 ben şöyle bir yaklaşımda bulunayım 3. hataya... 3 hata var dio işte. 2 si bariz yazım hataları. son hata ise cümlede 3 hata var demesi ama 2 tane bulmamız... hani bir laf vardır: "matematikçiler 3 e ayrılır: saymayı bilenler ve bilmeyenler" die...bu hata gibi yani..cümlenin mentalitesi hatalı.....desem....olur mu yaw o zamn cümlede hatalı olunca hata oldu 4 dimi bybilen Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 o zamn cümlede hatalı olunca hata oldu 4 dimi bybilen yaa işte saymadım ben "hata" yı...ztn lafımın başında da dedim "şöylebir yaklaşımda bulanayım..." die dii mi sedalynna... Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 yav seni zaten zor bulmuşuz daha kaptırırmıyız be manga bu arada senin o uzaylılar sorusunada yanıt vercem amma sazan konumuna düşmek istemiyom Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 bu arada sedelina basit dediğin sorunun doğru yanıtını veremedin yani verdiğin yanıt doğru değildi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 bu arada sedelina basit dediğin sorunun doğru yanıtını veremedin yani verdiğin yanıt doğru değildi ya takılıyorum sadece lütfen kızma,eğer kırdıysam da özur dilerim Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 kırılmadım ama gururum biran incinmedi desem yalan olur bir gün karşına çıkıp bir zaanlar beni forum köşelerinde basit sorular sorup aşağıladığın fakir ama gururlu bir genç vardı işte o benim dicem ve bir soru patlatıcam ) neyse ben çıkıyorum size iyi eğlenceler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 kırılmadım ama gururum biran incinmedi desem yalan olur bir gün karşına çıkıp bir zaanlar beni forum köşelerinde basit sorular sorup aşağıladığın fakir ama gururlu bir genç vardı işte o benim dicem ve bir soru patlatıcam ) neyse ben çıkıyorum size iyi eğlenceler ya takıldım sadece,huyum kurusun ne yapayım.diğer soru soranlarada yapıyordum tekrar özür fakır ama gururlu genç Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Arkadaşlar sakin olun ya,kim kimden üstündür oynayacaksak ben çıkıp gideyim.Bu bölüme sadece eğlenmek için giriyorum,bu forumun en bilgisizi benim,sevgiler.. Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Bu çümlede üç h ata var. Hataları bulabilir misiniz?... Hiç birşey göründüğü kadr basit değildir.Basit görülen şeyler bazan çok yanıltıcı da olabilir. 1-Her şeyden önce burada bir değil, iki cümle var. 2-İlk cümledeki ''cümle '' sözcüğünün ''ç'' harfi ile yazılmış olması; 3-Yine ''hata'' sözcüğünde ''h' harfinin ayrı yazılması, 4-Ayrıca ''hata' yerine ' 'yanlış'' sözcüğünün kullanılması daha uygun olurdu. 5- Üç nokta sadece ünlem işaretinin ardından kullanılır.Soru işaretinin arkasına gelmesi de yanlıştır. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gözden kaçmış bir soru.. Daha doğrusu ufak bir sürtünme yaşandığı için atlanmış bir soruymuş sanırım.. Sanırım doğru cevap şu: Aslında ''c''nin ''ç'' yazılması ve ''hata'' derken ''h''nin ayrı yazılmasından başka hata yok soruda..Sevgili Nicleno;ikinci cümle yok..Sanırım kasdettiğin cümlenin ardından gelen soru ki 3 nokta yanlışı da böylece hata olmaktan çıkıyor.. 3. Hata;Soruda 2 hata olmasına rağmen,3 hata olduğunun belirtilmesi.. Sevgiler.. Alıntı
Misafir Sugarboy Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2017 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2017 Markette serdarı gördüm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.