Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 noel baba dık duruyor da ondan Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 ben D şıkkı demek istiyorum buda doru çıkarsa beni dövcek manga ama napiim dönüşünü bütün sorulara yanıt vererek kutliyim dedim Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 ayhan bırak şu işi ya gidicem valla ) tbr kler bu arada imzamdaki adrese bir göz at istersen buradan uzak kaldığımda yapmıştım... bu akşamlık yeter sonra grşz Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 imzandaki adrese baktımda açılmıyo zten onu görür görmez tıkldım acaba manga ne koymuştur oraya diye ama açılmıyo bi kontrol et Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 şimdi düzelttim ya m harfini koymamışım co yazıyodu ) köpek ismi gibi koş co koş ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.