Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2011 Admin Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2011 Merhaba arkadaşlar, Avatar yüklemeyen arkadaşlar için yeni bir sistem geliştirdik ve kullanmaya başladık: Identicon Avatars. Nasıl çalışıyor? Avatarı olmayan üyelerimiz için geçici olarak (kendileri bir avatar seçene kadar veya yükleyene kadar geçici olarak bir avatar üretiyor. Bu avatarın kişiye özel olması için özel bir matematik formülü kullandık. Üyenin eposta adresini alıyoruz ve üyeye özel hash formülü ile bir avatar üretiyoruz. Eğer avatar yüklemedi iseniz sizin için epostanızdan yararlanarak bir avatar ürettik demektir.... İyi eğlenceler Sevgiler Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 3 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2011 Ilk basta ucan dairelerin baskinina ugradigim hissi vermesi.. Bu avatarlari izlemime alip benzerlikleri arasinda iliskilendirmeye calismam.. Bugün de bu aciklamayi görmem ucan dairelerin sirrini cözmemi yardimci olacak. Resimler bir anlam yükü varmi yoksa tesadüflein eserimi desem olurmu. Aciklamalariniz icin Tesekkürler. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Mart , 2011 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Mart , 2011 Ilk basta ucan dairelerin baskinina ugradigim hissi vermesi.. Bu avatarlari izlemime alip benzerlikleri arasinda iliskilendirmeye calismam.. Bugün de bu aciklamayi görmem ucan dairelerin sirrini cözmemi yardimci olacak. Resimler bir anlam yükü varmi yoksa tesadüflein eserimi desem olurmu. Aciklamalariniz icin Tesekkürler. Sevgili Efendi Türkler, Açıklamada belirttiğim gibi 'hash' matematik formülü kullanarak e-posta adresinizi şekiller ve renklere çeviriyoruz... Alıntı
Φ evrensel düşünce Gönderi tarihi: 7 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2011 avatar nasıl yüklenir, kendim yüklemek istiyorum Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Mart , 2011 Yazar Admin Gönderi tarihi: 7 Mart , 2011 avatar nasıl yüklenir, kendim yüklemek istiyorum http://www.turkish-media.com/forum/tracker/project-1-forum-sorunlari/ Alıntı
Φ haciali Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2014 BAK BUNU TUTTUM : ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.