Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2011 14 yıl İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Çeker "Dekolte giyene tecavüz sürpriz olmaz" NE DEMİŞTİ? Prof. Dr. Orhan Çeker, TBMM’ye sunulan ve “hadım yasası” olarak nitelendirilen “cinsel saldırı suçu ile çocuklara ve reşit olmayana tecavüzden yargılananların hadım edilmesini” öngören tasarı için "Her ülkede olduğu gibi Türk toplumunda da tacizcilerin olduğunu belirten ve sorunun çözümü için köküne inilmesi gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Orhan Çeker, şunları söylemişti: ‘SORUNUN ODAĞI KADIN’ “Sorunun odağında kim var? Kadın var. Kardeşimsen dekolte giyinirsen bu tür çirkinliklerle karşılaşman sürpriz olmayacaktır. Tahrik ettikten sonra sonucundan şikâyet etmen makul değildir. Bu konuda suçu işleyenleri savunduğum anlaşılmasın. Elbette işlenen suç son derece ......tir. Lakin bu suçun işlenmesinde dekolte ve tahrik edici kıyafetler giyinen kadının da etkisi küçümsenmeyecek kadar büyüktür. Bu konuda tabii ki erkek suçludur, ama kadının da suçu göz ardı edilirse meseleyi çözümde yanlış adım atmış oluruz. Bu olayda her iki taraf da suçludur.” Prof. Çeker, “Öncelikle belirtmeliyim ki dinimizde böyle bir ceza yok. Bu, siyasi otoritenin kararı ile uygulanan bir ceza yöntemidir” dedi. ‘DİN EĞİTİMİ ÖNERİSİ’ Konunun çözüme kavuşturulması için detaylı bir çalışma yapılması gerektiğini söyleyen Çeker, şöyle devam etti: “Başta toplumun acilen yaygın bir din eğitimine tabii tutulması gerekir. Ardından bu tür suçları özendirici yayınlara yasak getirilmelidir. Yayınlanan dizilerde tecavüz sahnesinin dakikalarca gösterildiği, toplumsal ahlakın yok edildiği durumlar var. Bu tür dizilerin asla toplumla buluşturulmaması gerekir.”
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2011 14 yıl Kurani carpitan ve Allahin yarattigi kadini kölelestirip ona her türlü kötülügün temeli gözüyle bakanlar sadece siradan müslümanlar degildir.Iste bu prof.de kadini köle gibi görüp onu sadece cinsel zevklerin tatmin araci gibi kabullenen ve demokrasiye arac diyenlerin kategorisindendir.Onlar icin kadin ucube gibu kapanmalidir,yoksa kadin degildir.Kurani carpitarak,hadisleri kendi zihniyetlerine göre saptirarak;CARIYELERIN CIPLAKLIGINA NORMAL,CARIYE OLMAYANLARIN CIPLAKLIGINA NORMAL OLMAYAN BIR GIYIM TARZI diyenler ayni zamanda Allahida kendi ayrimciliklarina alet etmek gibi bir aymazliga düsmaktedirler.Allahin indinde cariye diye bir kavram yoktur.Bu sonradan müslüman olanlarin daha dogrusu,Islama fitne katanlarin uydurduklari sahtekarliklardan bir tanesidir.Allah icin herkes esittir,cariye diye bir tanimlama yoktur böyle bir tanimlama Allahi adil olmamak gibi bir konuma sokar ki bu da Islam inancina göre sirktir ve inkardir. Iffet ne yazik ki Islamda sadece kadinlardan beklenen bir sart olmustur,halbuki Islam inanci ve Kuran kadin erkek ayirimi yapmadan iffetli olmayi emrediyor.Cehennemde kadinlar cennette erkekler daha fazlaydi diye bir düzmeceyi peygamber hadisi diye eğitimsiz insanlara anlatanlarda aynen o prof.gibi Islami sadece erkek dini olarak gören ve kadina evde yemek yapma,cocuk dogurma,ucube gibi giyinme ve yatakta erkegin isteklerine göre yatan bir arac gözüyle bakanlardir.Allahin dinini saptirmakta birbiriyle yarisan böyle din prof.larindan uzak durmak sarttir.Bunlar imani olanlari imansiz yaparlar,cünkü Kurani carpitmaktadirlar. Kadinin dekolte giymesi onun tecavüzü kabul etmis olmasi gibi bir mantiksizligi söyleyenin aydin olma hakki yoktur,karanlik zihinler aydinligi görünce gözleri kamasir. Iste DIN ILE ALDATANLAR DIYE BUNLARA denir. Akillari hep bacak aralarinda olanlar prof.olsalar ne olur olmasalar ne olur. saygilarla
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2011 14 yıl Yazar carpitarak,hadisleri kendi zihniyetlerine göre saptirarak;CARIYELERIN CIPLAKLIGINA NORMAL,CARIYE OLMAYANLARIN CIPLAKLIGINA NORMAL OLMAYAN BIR GIYIM TARZI diyenler ayni zamanda Allahida kendi ayrimciliklarina alet etmek gibi bir aymazliga Iste DIN ILE ALDATANLAR DIYE BUNLARA denir. Akillari hep bacak aralarinda olanlar prof.olsalar ne olur olmasalar ne olur. saygilarla Bunlarin genellikle cocuklari ABD de okur merak ediyorum bunlar helal okullarimi var orada.. Bu cocuklar merak ediyorum günlük ihtiyaclarini karsilamak icin helal yerlerimi var.. Merak ediyorum bunlarin helal sokaklarimi var oralarda..Öyle ya bir gazete almaya kalksan alasiya kadar erotik dergisini yarisini gözden gecirmis olursun..öbür dergilerle birlikte o kadar nü dür o sokaklar.. Ona güvenerek mi oralara kosuyorlar okumak icin.. Benim bildigim bati dünyasi modern cagin bütün ihtiyaclarini karsilama yönünden her yerleri dekolte, Sokaga adim attiginiz an özgürlügün bütün güzelligi nü sekilde ciplakligiyla ortadadir.. Kacamazsiniz orta cagin zerre izini bulamazsiniz hücreler bunun yasamasini zerre kadar el vermez.. Helal denen yerlerde bile nü yü cikartip atamazsin kapisi nü dür iceri girsen helalin icinde nü vardir bunu orda yasayan vatandaslar gayet iyi bilir.. Böyle yerlere girmek de ayri cesaret temizlik yönünden bir felakettir görsel acidan icler acisidir tabii bunlar ayri bir konu onlarin temizligi. Bunlarin tek özelligi deginiz gibi kurani carpitim yontmaya devamdir..kadinlarda kötülügün temelidir varsa yoksa kadin Erkekligini bilmeyen bu tür doga disi insanlarin kadinlari yeryüzünde yasayan kadinlari anlamasi imkansizdir ne anlatsan bos, cinsel zevki birak cinsel zevkin ne oldugunu zerre kadar anladiklarini da inanmiyorum bunlarin anladigi deve güresinden ileri gitmez..Yoksa bu kadar kadini ön plana cikarmanin anlami nedir kendisine ailesine bir davettir kendisini kendi ailesinin üzerine ilgi cekmesinden ileri gitmez.. Bundan sonra Ailesine ilgi artacaktir yakin cevresi tarafindan bu kacinilmazdir bu prof. kendisini pazarlamistir.. Ruh hali bozuktur.. Ruh halinin fazlasiyla bozuldugu ülkemizde son 8 sene´dir kadin ölümleri yüzde bin artmistir bu tesadüf olamaz. Bu prof. Avrupa´ya meslektaslarinin yanina ziyarete gelse buralarda her tarafdan dekolta fiskiracagi icin nasil davranir acaba.. Bakin..hava alanindan iner inmez panolar nü dür ciplaktir reklamlar gözünün icine bakar her türlü sigarasindan ickisine birasina kadar adim attigi her magaza nü dür alisveris yapacagi her yerde tamamen ciplaklik vardir sokaklar tamamen öyledir buralarda yasayan müslümanlarin gözleri laikleştiginden beyinleri laikleştiginden bacak aralari laikleştiginden hic bir tepki vermez vücudu.. Ama bu prof.. ne yapar acaba iki eli bacak arasinda mi dolasir kimbilir öbür türlü yetenegi olsa bu tür konusmalari yapmazdi.. Robert öyle der bir insan neden daha cok korkuyorsa ona yüklenir bir yük treni gibi..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.