Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yüz karpuz, dokuz günde (her gün tek sayıda kesmek koşuluyla) nasıl kesilir? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yüz karpuz, dokuz günde (her gün tek sayıda kesmek koşuluyla) nasıl kesilir? ben matemetiksel olark mümkün görmedim ve madalyonun arka yüzüneden bakmayı uygun buldum. "Y-Ü-Z-K-A-R-P-U-Z" 9 harfli olduğu için her gün 1(tek sayı) harf kesilir ve böylelikle soru bence çözülür. ne dersin.? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ben matemetiksel olark mümkün görmedim ve madalyonun arka yüzüneden bakmayı uygun buldum. "Y-Ü-Z-K-A-R-P-U-Z" 9 harfli olduğu için her gün 1(tek sayı) harf kesilir ve böylelikle soru bence çözülür. ne dersin.? ama olmaz ki böyle de yapılmaz ki daha dakka 1 gol 1 hemen de doğru cevap verilmez kiiiiiiiii Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ama olmaz ki böyle de yapılmaz ki daha dakka 1 gol 1 hemen de doğru cevap verilmez kiiiiiiiii üzgünüm arkadaaş bilseydim bir iki cevap gelmesini bekler o zevki sana yaşatırdım. ama basitti. umarım affetmişsindir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.