Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2011 14 yıl Erdogan'a tugrali tabanca hediye eden polis teskilati müdürünün basbakana söyledigi su sözler neden polisin Erdogan'a karsi protestolarda aslan kesildigini bizlere anlatir saniyorum: "Bizim üzerimize geldiklerinde,siz bizi savunuyorsunuz ya,bu yetiyor bize"diyordu müdür.Ve basbakan saskin bu sözleri dinlerken Besir Atalay keyfinden dörtköse oluyordu. Bir kamu görevlisinin,bu sekilde siyasete bulasmasi belki yeni degildir ama kameralar karsisinda kimin polisi oldugunu unutup basbakana yag ceken birisi bence makamina layik degildir. Basbakan kendisini öven bu tür şeylere alismis oldugundan kendisine karsi yapilan en ufak bir protetoyuda hazmetmedememektedir. saygilarla
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2011 14 yıl Erdogan'a tugrali tabanca hediye eden polis teskilati müdürünün basbakana söyledigi su sözler neden polisin Erdogan'a karsi protestolarda aslan kesildigini bizlere anlatir saniyorum: "Bizim üzerimize geldiklerinde,siz bizi savunuyorsunuz ya,bu yetiyor bize"diyordu müdür.Ve basbakan saskin bu sözleri dinlerken Besir Atalay keyfinden dörtköse oluyordu. Bir kamu görevlisinin,bu sekilde siyasete bulasmasi belki yeni degildir ama kameralar karsisinda kimin polisi oldugunu unutup basbakana yag ceken birisi bence makamina layik degildir. Basbakan kendisini öven bu tür şeylere alismis oldugundan kendisine karsi yapilan en ufak bir protetoyuda hazmetmedememektedir. saygilarla Başbakan dememiş mi, üniformanı çıkar siyasete soyun diye...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2011 14 yıl Yazar Başbakan dememiş mi, üniformanı çıkar siyasete soyun diye... Basbakan o lafi hazmedemedigi kisilere söylüyor.Malum basbakanin bir hazimsizlik sorunu vardir.Yillarca ona yagcilik yapan Ahmet Altan'i bir hatasindan dolayi mahkemeye verdi. saygilarla
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2011 14 yıl Yazar "Basbakan'in polisi" bu seferde basbakan'in bakanini korumak icin ögrencilere saldirdi. Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde yasanan bu olay Cevre Bakani Veysel Eroglu'nun bir sempozyumda konusmasina katilmak isteyen ögrencilere "Basbakan'in polisi" yine sert müdahale ederek misyonunu bir kez daha kanitladi. Bir ülkenin valileri,polis teskilati,askeri ve bürokratlari eger basbakanin hizmetindeyseler halka hizmet icin yokturlar demektir. Basbakanda zaten bunu her defasinda,"Benim polisim,benim bakanim,benim askerim vb."diyerek kanitliyor. Demokrasi ile yönetilen ülkelerde,adini verdigim kurum ve kisiler milletin hizmetindedirler iktidarin degil. saygilarla
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2011 14 yıl teskilati müdürünün basbakana söyledigi Son derece yapmacık, samimiyetsiz ve iticiydi. Acaba salonu ağır bir yanık yağ kokusu sarmış mıdır diye merak ettim. O tarz bir sözü polis memuru Şerafettin ya da bekçi Murtaza söylese uygun düşerdi. Çok üzücü. Acaba ağzı mühürlü delil torbalarının açılıp delil yaratıldığını itiraf etmenin ezikliği mi? Buna rağmen savunulmanın minnettarlığı mı? Yani bilemiyorum, övgünün, minnettarlığın da bir usturubu, bir ezilip büzülüp gevelemeden ifadesi vardır ya! Neredeyse telaşından kekelemeye başlayacak diye ben izleyici olarak bile şaşırdım. Yok ben kızmaktan filan geçtim, samimi söylüyorum üzülüyorum ben. Çok samimiyim çok üzülüyorum...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2011 14 yıl Yazar Ülkemizi bir polis devletine cevirdiler.Bir yandan cemaatin yargisi bir yandan cemaatin polisi derken Türkiye'de özgürlükler yavas yavas ortadan kaldiriliyor. Artik özel yetkili bir cemaat savcisi,keyfine göre emniyete bir telefon aciyor ve bir mektup gönderip gidin falani falani yakalayin getirin diyor.Polisler geliyor sabahin köründe özgür ve haysiyetli insanlarin evlerini basiyor coluk cocuk soke oluyor ama polisin umurundami dünya,sonucta savcinin talimati var,kimsenin gözünün yasina bakmayin diye. En büyük temennim,bu kimsenin gözünün yasina bakmayin diyen savcilarin ve emniyet mensuplarinin bir gün gözyaslarina bakilmamasidir. saygilarla
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2011 14 yıl Bu cemaat hoşgörü sevgi kardeşlik diye diye Ecevit'in bile gönlünü çalmayı başarmıştı. Şimdi gösteriyorlar kardeşlik sevgilerini ve hoşgörülerini. Dogma böyledir. Daima şekere şerbete çikolataya bulandırılıp öyle yutturur zehirini. Dünyanın en güzel şeyi olarak gösterir kendini, halbuki dünyanın en korkunç şeyidir. Şeytan arayan, dogmaya baksın...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.