Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:
"Erdoğan 1993 yılında ne dedi? “Bunlar ABD’nin tavsiyeleridir” diyor. Kayıtlar burada. Bugün ben de aynı şeyi söylüyorum. Ya Tayyip bey neyi söylüyor”

Referandum bitti, 12 Eylülcüleri yargıladılar mı? Kenan Evren’in maaşına zam yaptılar. Engelliye, emekliye, kadına şiddet’e pozitif ayrımcılık dediler hangisini uyguladılar? Ben herkesi anlıyorum da dönekleri, solcu bozuntularını ve beyni plastikten yapılmışları anlayamıyorum. “yetmez ama evet” diyenlere vatan haini denmez de ne denir?

Son olarak sizlere tavsiyem şudur: Önümüzdeki seçimlerde siyasi partileri ışığa tutun içinde Atatürk varsa gerçektir, yoksa sahtedir. Ona göre oyunuzu kullanın.

Çiftçiye ananı da al git diyor sesimizi çıkarmıyoruz çünkü çiftçi değiliz, öğrenciyi copluyor sesimizi çıkarmıyoruz çünkü öğrenci değiliz, Galatasaray seyircisine nankör diyor sesimizi çıkarmıyoruz çünkü Galatasaraylı değiliz, CHP’ye eşkıya diyor sesimizi çıkarmıyoruz çünkü CHP li değiliz, Tekel işçisine biber gazı sıkıyor sesimizi çıkarmıyoruz çünkü Tekelci değiliz. Ancak bir gün sıra sana da gelecek."

Muharrem İnce'nin Beylikdüzü konuşmasından

Gönderi tarihi:

O seslerini cikarmayanlar gün gelecek,kendilerine sorulacak olan sorulara,örnegin:"Kimion kulusun?Erdogan'in,Seni kim yaratti?Erdogan,Sence en son nebi kimdir?Erdogan,Sence en son padisah kimdir?Erdogan"cevabinida verecektir.Zihinleri calismayanlarin,gözleri görmez kulaklari duymaz.Simdi benim bu yazdigim yaziya belki birileri hemen atlayacak ve "Vaaay sen millete hakaret ettin,milli iradeyi kücümsedin"diyecek.Ama ben millete hakaret etmedim milli iradeyide kücümsemedim ben sadece Erdogan'i secenlerden ve "YETMEZ AMA EVET"cilerden bahsettim sadece.

saygilarla

Gönderi tarihi:

milli iradeyi kücümsedin

saygilarla

Yahu gına geldi şu milli irade laflarından, böyle milli irade olmaz olsun. Sen vatandaşı AB/D destekli medyayla, sözde aydınlarla bombardımana tut, muhalefete her türlü baskıyı yap, türlü bahanelerle içeriye al, seçimlerde her türlü haltı karıştır, yargıyı biçimlendir sonra da milli irade de. İşin garibi, her seferinde yazıyorum ama insan haklarından bahsedip, türlü kriterler öne süren AB hiç bu milli iradenin nasıl oluştuğuna değinmiyor. Bu konuya girince hakikaten zıvanadan çıkıyorum, bir toplum nasıl bu kadar kaderine razı olur, nasıl demokrasi palavralarıyla uyutulur inanılır gibi değil.

Gönderi tarihi:
AB hiç bu milli iradenin nasıl oluştuğuna değinmiyor. Bu konuya girince hakikaten zıvanadan çıkıyorum, bir toplum nasıl bu kadar kaderine razı olur, nasıl demokrasi palavralarıyla uyutulur inanılır gibi değil.

AB Milli Iradenin nasil oldugunu muhakkak ki biliyor bilmesine de Erdogan'dan cikarlari oldugu icin her hukuksuzluga göz yumuyorlar.Yalniz cok önemli bir ayrinti var burada:AB eger Birligin cikarlarina uymayan bir uygulama veya birlik cikarlarina ters düsen bir yasa varsa onun düzeltimesi icin hemen Türkiye'yi uyariyor.Fakat eger Erdogan'in icraatlari AB cikarlarina uygunsa bu sefer AB,yapilan hukuksuzluga (REFORM)adini veriyor.Olay budur yani.Örnegin:

"AB Erdogan'dan Kürtlere özerklik verilmesi ve SEVR'in uygulanmasini istiyor.Erdogan buna konjuktür geregi simdilik yanasamadigi sürece, AB Türkiye'nin üyeligini askiya almakla kalmiyor ayni zamanda Kürtlere ayricalik yapiliyor diye raporlar hazirliyor.Ama ayni AB, Erdogan iktidarinin,gerek Ergenekon tutuklamalarinda gerek,sendikalarin hakli direnislerinde göstermis oldugu hukuk disiliga ses cikarmiyor.Bu demektir ki AB Erdogan'dan devamli taviz kopardigi icin Türkiye'nin aleyhinde olan herseyi dayatmaktadir.Türkiye'nin lehine olan konularda ise hep REFORMUN arkasina saklanmaktadir.

saygilarl

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.