Φ morbezelye Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2012 Herbirine çok ama çok güidüm... "Benim babam senin anneni boşar..." Müthiş yaaa... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2012 Hepsi hepsi birbirinden tatlıydı. Hangi birini beyensem... Canımm teşekkürler, gülümsettin ya, sağol Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2012 Herbirine çok ama çok güidüm... "Benim babam senin anneni boşar..." Müthiş yaaa... Hepsi hepsi birbirinden tatlıydı. Hangi birini beyensem... Canımm teşekkürler, gülümsettin ya, sağol Şu en son çöp dökme olayı da müthiş...Bizde çöp dökülmesi her zaman olay haline gelmiştir...Ama son zamanlarda çözümü buldum galiba: "Döktüğün çöp kadar para kazan bugün" dediğim zaman itiraz edilmiyor.. Sanki bütün İzmir'in çöpünü döktürüyoruz.. 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 Radyaaaa... Ne diyorsun? 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.