Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Kısma bea Bugünle birlikte tam 9 gündür arkadaşımdan haber alamıyorum.İş nedeni ile yurt dışına gitmişti.Pazar günü dönecekti.Ama hiç haber yok.Tlfları kapalı,ailesinden hiç kimseye ulaşamıyorum.Çok merak ediyorum Umarım kötü birşey yoktur ve iyisindir..Eğer olumsuz bişey yoksa benden çekeceğin var Bak eğer orada bir kız bulupda aniden evlenme kararı aldıysan seni affediyoruz ailenide ben ikna ederim :( Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 kankim üzülme inşallah kötü bişey yoktur iş yerinden ulaşmaya çalışsan , belki iş arkadaşları bişeyler biliyodur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 İşin kötü tarafı kankim aynı şehirde değiliz ve ben şirket tlflarını bilmiyorum,En azından ailesinden birine ulaşabilsem bari,ama yok kimsye ulaşamıyorum İnşallah dediğin gibi birşeyi yoktur.. Hollanda dediğin nedir 2 adımlık yol diodun al işte ses seda yok Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 bak görüceksin canımcım boşuna üzülmüşüm diyceksin hayra yor bakalım, kötü şeyler düşünme Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 ok kankim inşallah öle olur saol canım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 ne oldu yağmur bır haber alabıldınmı,şimdi gördüm de yazdıklarını Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Hayır canım hiç haber yok tlf elimde sürekli arıyorum Ailesinden birine ulaşsam en azında ne olduğunu öğrenirim ama yok nafile ... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 bildiğim kadarıyla henüz değişen bişi yok Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 inşallah en kısa zamanda olumlu bir haber alırsın,Allah kötülüklerden korusun Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 superonline ye cok kızgınım ve bu ömür boyuda devam edecek herhalde.. Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 bugün doktora gittim kan aldılar hemşireye kızdım...çok acıttı.. Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 5 ay boyunca dil kursuna gittim ordaki 20 arkadaşım evime geldi bugün çok sevindim oğluma ders veren matematik öğretmeni beyin kanaması geçirmiş onun için de çok üzüldüm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 bugün doktora gittim kan aldılar hemşireye kızdım...çok acıttı.. geçmiş olsun nevesercim kötü bişey yoktur inşallah ? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 allahım odamda bı tane sınek var ısırıp ısrıp kacıo su an sarhosum kanımda alkol var sınekte sarhos olacak sınegıde gunaha soktuk Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 allahım odamda bı tane sınek var ısırıp ısrıp kacıo su an sarhosum kanımda alkol var sınekte sarhos olacak sınegıde gunaha soktuk alemsın Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 geçmiş olsun nevesercim kötü bişey yoktur inşallah ? yok önemli bişi diil mineu teşekkür ederim... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gece yağmuru ve mıneuya çok üzüldüm.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 iki arkadaşın birbirlerini kırmalarına Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 evet bende üzüldüm hala şaka yaptıklarını düşünüyorum ama Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 ben üzülmedim hiç bişeye Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 *Sedelina, epeydir ziyaretime niçin gelmiyorsun? Üzgünüm.. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 daha kızmadım hele bi durumu anliim öyle kızıcam Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 dışardayken birkaç insan denılemeyecek varlığın attığı laflara kızdım rahat gezemıyecekmıyız ya şu magandaların soyu tükense artık Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 e sende güzelleşme sedelina evde okadar makyaj yap serserilerde dahil herkesin ilgisini çek sonrada laf atma e attırma Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 dışardayken birkaç insan denılemeyecek varlığın attığı laflara kızdım rahat gezemıyecekmıyız ya şu magandaların soyu tükense artık magandaların soyu tukenmezse bızım soyumuz tukenecek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.