Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 gel sardunyam sen olsan başkasına ıhtıyaç kalmaz çatlak kiremıt diloş haklısın da arkadaşlarımdan ayrılmak tuhaf gelıyo,artık aile gıbıydık.malum okulun çevre şartları çok kötü ondan değiştırdım anlıyorum seni..alışkanlıkları yıkmak zor..eğer çok kafa dengi arkadaşların varsa hele onları aramaman imkansız..ama bakarsın bu yeni ortamında da çok iyi arkadaşlıkların olur..iyi bak iyi olsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 kim çatlak kiremit benmi, aşk olsun benim kiremitlerim sağlam arada su koyveriyo ama olcak o kadar 34 yıllık kafa bu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 bı yandan üzülüyorum bı yandan asena açtım oynuyrum biri bana gerçekleri söylesın ben delimiyim yav Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 yok caaaanıııımm...bunu da nirden çıkardın.. sardunyamla bende üzülürken oryantal yaparız di mi canem.. hatta üzüntüden bronzlaştığımız bilem olmuştur.. yani bize bakaraktan son derece normalsin kardeş.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 demi ama ben üzüntüden hamakta sallanıyom, hatta hafta sonu üzüntüden havuzdan çıkmıycam çok üzülürsem boğulucam bize bakarsak seDELİna çok normal canım, hiç unutmam bir keresinde Diloşum üzüntüden çimlerde yuvarlanmıştı o kadar üzgündü ki tutamadık Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 acaba ben de kendimi maldivlere üzüntüden mi vurduydum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 tabe canım..hatta bi gün çok kederliydim..bi baktım lunaparkta hız treninin tepesindeyim.. bunalımda olduğum birgünde bananaya binerken buldum kendimi.. yav,aslında bunları itiraf ediyom köşesine de yazabilirdik..neyseem.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 b? yandan üzülüyorum b? yandan asena açt?m oynuyrum biri bana gerçekleri söyles?n ben delimiyim yav bunu ben de yap?yorumm kesin üzüntüden Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 üzüntüden ne yapacağımızı bilemiyoruz pudingmi yasak napsak Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 ya ya,sonra da kahveyle pasta yeriz,napacaksın,üzüntüden.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 bugun ağlamaklıyım,velilerımle veda konuşması yaptım hepsı ağladı,kapıdan çıktılar dönup sarılıp tekrar ağladılar sonrada ufacık bir öğrencının şehıtler için ağlayarak okuduğu şiir de benı sarstı. yani duygusal bı gundu ağlayamadığım için boğazımda düğümlü kaldı biçok şey Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 çok sinirliyim sular kesilecekmiş 20 saat..bu ne yaw Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 az önce dışarı çıktım ve beynim kaynadı iki dakikada..ben bu sıcağa nasıl alışacağımm diye üzüldüm beynim hala sıcak Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 bügün neye çok üzüldün,yada kızdın?, kafaya takmayalım,paylaşalım rahatlıyalım(aramızda kalacak:) Bugün La_Bohéme'in İzmir'den ayrılmasına çok üzüldüm... :( Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Karneleri almak için okula gittik ve okulun bahçesinde karnesinde kırık notu olduğu için eve gidemeyen ve ağlayan bir çocuk gördüm onun adına çok üzüldüm ve babasına kızdım... umarım karnelerinde kırık olduğu için evlatlarına kötü muamele eden babalar görmeyiz... <_< Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Diyarbakırdaki patlamaya çok kızdım ve üzüldüm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 bıras once arkadasım aradı askerlık subesınden gelmıs hemen esyalarını hazırla hemen gel askere goturecegız senı demısler hakkında arama emrıde varmıs bır muddet kacacak bızde kalacak kımseye solemeyın olurmu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 babama diceem <_< niye kaçıyor kaçmasın ya Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 kız bende aynı kaderı paylasıyom onla senın hakkındada arama emrı vardır dıyo nenem oldu demeseymıs hemen elıp gotureceklermıs Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 bir an önce gidiverin sizde eninde sonunda gideceksiniz kaçak duruma düşmenin ne anlamı var Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 kacak olmak kotu ya gercekten bende salı gunu gıdecem subeye carsambaya da asker olurum heralde Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Girersin yine izinlerde özletmezsin kendini demi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 gırerım tabı ıple cekerım carsı ızınlerımı anam gıdıyom salı gunu cok garıp oldum ya Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 o kadar çok şey varki yazmakla bitmiyor.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.