Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

bügün neye çok üzüldün,yada kızdın?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
gel sardunyam sen olsan başkasına ıhtıyaç kalmaz çatlak kiremıt :stuart:

diloş haklısın da arkadaşlarımdan ayrılmak tuhaf gelıyo,artık aile gıbıydık.malum okulun çevre şartları çok kötü ondan değiştırdım

anlıyorum seni..alışkanlıkları yıkmak zor..eğer çok kafa dengi arkadaşların varsa hele onları aramaman imkansız..ama bakarsın bu yeni ortamında da çok iyi arkadaşlıkların olur..iyi bak iyi olsun.. :sorcerer:

Gönderi tarihi:

bı yandan üzülüyorum bı yandan asena açtım oynuyrum biri bana gerçekleri söylesın ben delimiyim yav :crying::w00t:

Gönderi tarihi:

yok caaaanıııımm...bunu da nirden çıkardın.. :whistling: sardunyamla bende üzülürken oryantal yaparız di mi canem.. :w00t: hatta üzüntüden bronzlaştığımız bilem olmuştur.. :w00t: yani bize bakaraktan son derece normalsin kardeş.. :w00t:

Gönderi tarihi:

demi ama ben üzüntüden hamakta sallanıyom, hatta hafta sonu üzüntüden havuzdan çıkmıycam çok üzülürsem boğulucam :w00t:

bize bakarsak seDELİna çok normal canım, hiç unutmam bir keresinde Diloşum üzüntüden çimlerde yuvarlanmıştı o kadar üzgündü ki tutamadık :whistling:

Gönderi tarihi:

tabe canım..hatta bi gün çok kederliydim..bi baktım lunaparkta hız treninin tepesindeyim.. :w00t: bunalımda olduğum birgünde bananaya binerken buldum kendimi.. :whistling: yav,aslında bunları itiraf ediyom köşesine de yazabilirdik..neyseem..

Gönderi tarihi:

bugun ağlamaklıyım,velilerımle veda konuşması yaptım hepsı ağladı,kapıdan çıktılar dönup sarılıp tekrar ağladılar :(

sonrada ufacık bir öğrencının şehıtler için ağlayarak okuduğu şiir de benı sarstı.

yani duygusal bı gundu ağlayamadığım için boğazımda düğümlü kaldı biçok şey :(

Gönderi tarihi:

Karneleri almak için okula gittik ve okulun bahçesinde karnesinde kırık notu olduğu için eve gidemeyen ve ağlayan bir çocuk gördüm onun adına çok üzüldüm ve babasına kızdım... umarım karnelerinde kırık olduğu için evlatlarına kötü muamele eden babalar görmeyiz... <_< -_-

Gönderi tarihi:

Diyarbakırdaki patlamaya çok kızdım ve üzüldüm :angry2:

Gönderi tarihi:

bıras once arkadasım aradı askerlık subesınden gelmıs hemen esyalarını hazırla hemen gel askere goturecegız senı demısler hakkında arama emrıde varmıs bır muddet kacacak bızde kalacak :(:unsure: kımseye solemeyın olurmu :P

Gönderi tarihi:

babama diceem <_< :lol: niye kaçıyor kaçmasın ya

Gönderi tarihi:

bir an önce gidiverin sizde eninde sonunda gideceksiniz kaçak duruma düşmenin ne anlamı var

Gönderi tarihi:

Girersin yine izinlerde özletmezsin kendini demi :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.