Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 18 yıl evet dogru benım nete ben de cok kızgınım ıcım gıdıyor oynayamıyorum
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl bugün bende üzülmedim yaff... ama kızdığım bir şey vardı....! bi arkadaş grubum hazırlıcakları ödev için birliktelerdi...bir tanesi eksik belge getirdi diye başka bir arkadaşım tarafından saçma laflara mağruz kaldı...!! o lafları söyleyen arkadaşıma kızdım...
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 18 yıl projemı göstermek ıcın hocvayı saatlerce bekledım hoca cok gec geldı
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 18 yıl sanırım 8 gündür kızgın olduğum şeye sabah uyandığımda yine kızdım
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 18 yıl Bugün bir arkadaşım trafik kazası geçirdi ve şuanda komada... Geçmiş olsun...ALLAH yardımcısı olsun... TRABZONSPOR'a çok kızgınım... :angry:
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 18 yıl Bugün bir arkadaşım trafik kazası geçirdi ve şuanda komada... çok geçmiş olsun, bir an evvel sağlığına kavuşur inşallah
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 18 yıl Bugün bir arkadaşım trafik kazası geçirdi ve şuanda komada... Allah şifa versin inşallah.. Kan lazım olursa buradan duyurabilirsin arkadaşım..
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 18 yıl Erbay.Mıneu ve Taurusmutis iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim sağolun
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 18 yıl jön'de iddaya girmişti eğer bjk feneri elerse imzasına kartal resmi koycaktı...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.