Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 18 yıl karnım acıktı ben gideyimde yemek yiyeyim tamam işte yemek yersen mutlu olursun sende
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 18 yıl Hiç bir şeye üzülmedim ve kızmadım.. Bugün ve dün her şey yolundaydı..
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben bugün sevgilime çok kızdım aslında bugün deil hergün kızıyorum artık hep tartışmaya başladık çünkü hiç birşey eskisi gibi deil neyse sadece paylaşmak istedim moralim çok bozuk
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl iyi ya hoşgeldin o zaman am olur böle şeyler sen fazla üzme kendini
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben bugün sevgilime çok kızdım aslında bugün deil hergün kızıyorum artık hep tartışmaya başladık çünkü hiç birşey eskisi gibi deil neyse sadece paylaşmak istedim moralim çok bozuk :crying: Bu aralar çok duygusallaştım sanursam
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl bugün çok mutlu ve güzel bir gün geçirdim...şu ana kadar ama bundan sonrasını bilemicem.......
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Bastırılmış bazı duygularını şımarıklıkla yansıtan bikaç kişiye hem üzüldüm hem kızdım.ama malesef aynı ortamda olmak zorundayım
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl şu tozlara çook kızıyorum çook... bütün pazarımı temizlik yaparak geçirdim...
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 18 yıl herzaman ki gibi yine rejim kararı almıştım ama olmadı...yapamadım başlayamadım rejime o yüzden çok üzgünüm...kendime kırgın ve kızgınım.....ama patatesli poaça yediğim için çoookkkk mutluyum.........
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 18 yıl Bu dünyada yemek büyük ihtiyaç herkes hamur işine muhtaç boşver sen diyetleri arkadaş ömrümüz geçiyor bak yavaş yavaş
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 18 yıl Bu dünyada yemek büyük ihtiyaç herkes hamur işine muhtaç boşver sen diyetleri arkadaş ömrümüz geçiyor bak yavaş yavaş bence bu mesajı dinleme.......az yiyince daha mutlu olunuyo
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 18 yıl bence sen bile buna inanmadın kleo inandım işte... sen nerden bilecen ki......ben çok mutluyum bikerem....... bak gülüyom hep....
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 18 yıl herzaman ki gibi yine rejim kararı almıştım ama olmadı...yapamadım başlayamadım rejime o yüzden çok üzgünüm...kendime kırgın ve kızgınım.....ama patatesli poaça yediğim için çoookkkk mutluyum......... kaç kere didim bozma şu rejimi diye aldığımız gelinliğe sığmıycaksın...
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 18 yıl Ankara Ulus'ta bir bomba patlatılmış.Ölü ve yaralı olduğu söyleniyor.Bomba kullanmak en şere**z eylem ve saldırı biçimidir.Hedef gözetmez,çocuk,kadın,yaşlı,özürlü bakmaksızın zarar verir.Bu saldırıdan sorumlu olanları lanetliyor Ankara'lı arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.