Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

aaaa sen fırından mı yiyorsun ben taze güvendiğim ellerde pişmiş suuuuuuuuuuuuuu böğreğini yeyegeğim temizliğinden şüpheye düşmeyeceğim için içim rahat ne bilim fırında belki adamın kılı felan düşmüştür içine ... böööhhhh neyse sen fırından ye yine ... haaa buarada yengeniz bi dediğimi iki etmez bitanesi

heeeyy dayım kıllı değildir benim..... :angry: sabaha görürüz yengenin ne yapacağını..bence o kadar umutlanmaa.... :D

• Cevaplar 1b
  • Görüntü 63,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

tam 1 sene 14 günder beri ne desem yapmıştır çok nazlı yetiştirdi beni sunu istiyorum diyorum hemen yemek kitabını açıyor bi tanem...

Gönderi tarihi:

tam 1 sene 14 günder beri ne desem yapmıştır çok nazlı yetiştirdi beni sunu istiyorum diyorum hemen yemek kitabını açıyor bi tanem...

oyyoyy..daha yeni evli saylırsınızızda ondandır korkma bu günler çabuk geçer... :D

şaka bir yana allah mutlu mesut ve bahtiyar eylesin....hep birtanen olarak kalsın... :clover:

Gönderi tarihi:

sabah uyuduğum o 4 saatin ardından...üzülecek bişey olmadı :sweatingbullets:

zaten saat 7 den öncesini de resetleyip öyle uyumuştum... :D

Gönderi tarihi:

ya benim nickim bana özel ve orjinaldir

bi forumda biri nicikimi aynen kullanıyo ona çok kızdım :(

ya ne insanlar var ya :angry2::angry2::devil:

Gönderi tarihi:

israile çok kızıyorum ... :angry: yazık deil mi lan çoçuklara vicdansızlar..

pkk yak çok kızıyorum... :angry: siz mi büyütdünüz lan o delikanlıları can alıyorsunuz...

kitlendim yine akşam akşam ... :shuriken:

Gönderi tarihi:

bende şehit haberlerine çok üzüldüm...:(

Gönderi tarihi:

ve ben hala bu çulsuzlara kızıyorum ve son nefesime kadarda bu duyguyla devam edeceğim kızmaya

Gönderi tarihi:

ihanet etmekten utanmayanlara kızıyorum :angry: vatanhainlerine...

Gönderi tarihi:

hiç bişeyi bilmediği halde bildiğini zaman insanlara kızıyorum :angry:

Gönderi tarihi:

hiç bişeyi bilmediği halde bildiğini zaman insanlara kızıyorum :angry:

+1

bak işte onlara bende kızıyorumm :angry:

Gönderi tarihi:

Kızamayacak kadar yorgunum..:(

Gönderi tarihi:

bütün gece yan taraftaki apartmanda miyawlamaktan bitkin düşen kedinin haline çok üzüldüm :( zavallıcık sanırım bi yerde mahsur kaldı :(

Gönderi tarihi:

ya sizin apartman nerdeydi şimdi bende uyuyamam, hiç dayanamam yavru kedilerin miyavlamasına... gidip bulmam lazım...

Gönderi tarihi:

sardunyam gel de buluver ya zavallıcık çok kötü miyawlıyordu inş çıkmıştır ya da bulmuştur biri. ama siz uzaksınıs bizee :(

Gönderi tarihi:

işlerimin ters gitmesine çok kızıyoruummm :angry::chris:

Gönderi tarihi:

bugün izinden geldim memleketden yine çaşışmaya devam geride sevdiklerimi bırakarak

Gönderi tarihi:

yanlış anlaşıldığım için üzüldüm...

Gönderi tarihi:

yurtta odamızda beslediğimiz bi balığımız vardı ama dün ölüm haberini aldım.canım benim yaa çok üzüldüm o benim yanlız kaldığım uzun final gecelerimdeki tek arkadaşımda birazcık oburdu ,pasaklıydı ama olsun o benim sevgili Balık Efendimdi.çoook üzüldümm çook :(:sweatingbullets::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Çocukları sevmeyenlerin,çocukların eğitimiyle görevlendirilmesine ve had bilmezliklerine kızdım.. :angry:

Gönderi tarihi:

işyerindeki yemeklere çok kızdım..:angry:

bune ya her tarafım yağ dolcak..:P

Gönderi tarihi:

okulda verdıgım mucadeleye ımza vermeyenlere cok kızdım :angry:

gercı bugun 2 kısıyı kacırdım ımza atacaklardı kalemım yoktu :lol::unsure:

Gönderi tarihi:

hiç bişeyden haberim olmamasına üsüldüm :(

telaşın bitmemesine kızdım :angry:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.