Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Sedoş'umu kızdıranları okuyunca ben de kızdım.. haha bıraş geş kışdınış hrşey işin şok geş,o şok önceydi kusum şiş görmüşünüz
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Gördüğü halde konuşmamasına üzüldüm mü deseeem kızdım mı desem Yoksa tın mı desem acaba
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Kızın teki arkadaşıma sarkmaya çalışmış... Ona acaip sinirlendim
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl dün kendime bugün yine kendime yarın yeniden kendime kızdım kızıyorum kızacağım
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl üzerilerine ilaç dökerek öldürdüğüm karıncalara ama napiyim balkonun altından odamı basmışlardı
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar birine kızdım işte.gerçi kızmaya zahmete bıle değmez bı sığlıkta ama neyse..
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl üzerilerine ilaç dökerek öldürdüğüm karıncalara ama napiyim balkonun altından odamı basmışlardı vahşetttttt
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl vahşetttttt sen olsan heralde gelin canlarım benim kardeş kardeş uyuyalım dicektin
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl sayman benımı çağırdın demişti azrail yanıbaşında onu beklerken..
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Birisi acaip kekledi bugün benii... Kızıyım mı güleyim mi bilemedim..
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar demişti azrail yanıbaşında onu beklerken.. haha ben masum bı kedıcığim ben bişe yapmam kımseye gel sayman gelll
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl bugün işten yürüme gelirken yoldaki .............. laflarına çok kızdım.. neden dişi olduğumuz için böyle şeylere uğruyoruz onu anlamıyorum..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Birisi acaip kekledi bugün benii... Kızıyım mı güleyim mi bilemedim.. kim kekledi gıı...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl kardeşime kızdım..anlat anlat anlamaz..bildiğini okur..sonrada ceremeyi biz çekeriz..
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl gözümün önünde çocuğun birinin haşatını çıkarttılar...çocukta kırılmadık ne kol kaldı ne de bacak... ama benim asıl üzüldüğüm; ' durun dediğimde' bu olayı izleyenlerin sen kız başına karışma demeleriydi.... artık üzgün değilim; çünkü millet çocuğu dövmeyi bırkıp benimle kavga ettiler ....
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl ya niye bu aralar kimse yok sitede ya da herkes ben gelince kayboluyor,ben de cinlerle perilerle yazışmak zorunda kalıyorum ben bugün buna üzüldüm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.