Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

az önce müdüre kızdım. şeytan at dosyayı kafasına bas istifayı. oooof ooof. bu ne koltuk makam manyaklığıdır anlamadım

:lol: yap gı arkandayım at gafasına dosyayı.... :lol:

• Cevaplar 1b
  • Görüntü 62,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:
  • Yazar
az önce müdüre kızdım. şeytan at dosyayı kafasına bas istifayı. oooof ooof. bu ne koltuk makam manyaklığıdır anlamadım
x

at gıtsın valla :D:angry:

ah bu iş stresı yokmu,benım mudur iyi ama iş arkadaşlarında hayır yok beee..sıkldım yaw işimi değiştiremem de :angry:

Gönderi tarihi:

aboww burası dertliler kervanına dönmüş yawww....bırakın hepiniz istifa edin hepiniz tibete gidin wallaa...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ne güzel sen bişeye üzülmüyon garii :D

gıtme ımkanım olsa gıderdım valla

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sen gittin galiba bı ara,nereyı tavsıye edrsın himalayalar nasıl :D

valla gıdesım geldı,şu gürültüden,anlamsız ınsan kalabalığından,maskelı suratlardan uzaklaşıp tıbette dağa karşı muzik dınlemek...

ahh ahh

Gönderi tarihi:

yaw bu aralar moda oldu herkes kaçmak istiyo....huzurun himalayalarda tibet olduğu söylentisi var...huzur'un adresi orasımı acaba onu anlamadım...köyüne kaç ordadda olabilerrr huzur :D

Gönderi tarihi:

odamda ben yokken enıstem sıgara ıcmıs ona :angry:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

23 nısan yaklaşıyor ve görevlı hocaların bişe yapmayıp herşeyı 3 kişiye yıkmasına sinir oldum

sonrada bişey yapmış gibi ortalıkta gezınecekler

kendılerı adam olmadan öğrencı yetiştirmeye kalkanlara uyuzzzzzzzzzzzz oluyorummmmmmmmm :angry:

Gönderi tarihi:

fenerin 5 tane yemesine çok üzüldüm ben nasıl uyuyacam şimdi....:D

Gönderi tarihi:

bugün gazetelere manşet olmuşz gördnz mü..Ankara unv ziraat fakultesi can suyu bayramında bira standını yıkmak için döner bıçakalrıyla okuln duwarından atlayıp girmişler kampüse..ben dersteydim o ara görmedim..gazeteden okudm bugün bukadar büyük oldugunu sanmıyoduk oalyın..arkadş yaralnmış ona üzüldüm..ve bunları yapanlara çok kızıyorum.. -_-

Gönderi tarihi:
  • Yazar
bişi demeden gitmesine

banada oldu az önce bişi demeden gıden bırı :(

kimdi sana bişi demeden giden

Gönderi tarihi:
  • Yazar
tabi ki sana kızdım :blushing:

kime kızdın,sinirden kızarmışsın :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

uykum kaçtı yaaaa,uyumak ıstıyorummmm

Gönderi tarihi:

bu gun daha hicbisey ne uzuldum ne kizdim yeni uyandim : :P

Gönderi tarihi:

mac sonu yapılan anonsa cok kızdım

Gönderi tarihi:

ne yapıldı ki :unsure:

Gönderi tarihi:

Pötürge de 5 yemiş bende ona üzüldüm şimdi.Hayır pötürgelide değilim ama nedense beni gerdi.

Futbolu takip etmiyor olmak size bir ayrıcalık tanımaz.Hani başka alanlarda dişe dokunur bir

iletiniz olsaydı amenna.Dişiler safındaki yerinizi sağlama alın oradanda olabilirsiniz. :D:D

Şaka bir yana futboldan bir tek kadınlar hoşlanmaz.Oda kadınlara futbolun uzaya gitmek gibi bir şey

olduğunu düşünür.Ofsayt nedir pek bilmezler.Yirmi iki adam topun peşinde koşar durur çünki.

Onlar için varsa yoksa aşk-sevgi vb. acaba hiç düşündülermi.Beyinler farklı algılıyor herşeyi.

Şimdi bişey yazıcam ama admin habire uyarıyo beni.atıcak valla sizde kurtulacaksınız bende :D

Not:( Azizolturka iletimin senle bir ilgisi yok.sadece araç olarak kullandım) saygılar.

marcus varya yazıyı okurken ne diyo ya bu dedim :angry:

sonra dipi notu görünce sakinleştim! -_-

Ya beni niye konu mankeni yaptın benden habersiz ajansım kızcak bana şimdi :P:lol::stuart:

Harbiden dün maçtan sonra ne anonsu yapıldı!? :unsure:

Gönderi tarihi:

bagıra bagıra fb sampıyon olamıyacak

oh olsun ve daha neler neler fb taraftarlarını cok tahrık ettı

bu anonsun yuzunden bır cok olaylar cıktı

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.