Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl az önce müdüre kızdım. şeytan at dosyayı kafasına bas istifayı. oooof ooof. bu ne koltuk makam manyaklığıdır anlamadım yap gı arkandayım at gafasına dosyayı....
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Yazar az önce müdüre kızdım. şeytan at dosyayı kafasına bas istifayı. oooof ooof. bu ne koltuk makam manyaklığıdır anlamadım xat gıtsın valla ah bu iş stresı yokmu,benım mudur iyi ama iş arkadaşlarında hayır yok beee..sıkldım yaw işimi değiştiremem de
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl aboww burası dertliler kervanına dönmüş yawww....bırakın hepiniz istifa edin hepiniz tibete gidin wallaa...
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ne güzel sen bişeye üzülmüyon garii gıtme ımkanım olsa gıderdım valla
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Yazar sen gittin galiba bı ara,nereyı tavsıye edrsın himalayalar nasıl valla gıdesım geldı,şu gürültüden,anlamsız ınsan kalabalığından,maskelı suratlardan uzaklaşıp tıbette dağa karşı muzik dınlemek... ahh ahh
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl yaw bu aralar moda oldu herkes kaçmak istiyo....huzurun himalayalarda tibet olduğu söylentisi var...huzur'un adresi orasımı acaba onu anlamadım...köyüne kaç ordadda olabilerrr huzur
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl ah enişte yapılırmı şimdi buu...aç abi pencereleriii .sakin sakinn
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl Yazar 23 nısan yaklaşıyor ve görevlı hocaların bişe yapmayıp herşeyı 3 kişiye yıkmasına sinir oldum sonrada bişey yapmış gibi ortalıkta gezınecekler kendılerı adam olmadan öğrencı yetiştirmeye kalkanlara uyuzzzzzzzzzzzz oluyorummmmmmmmm
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl fenerin 5 tane yemesine çok üzüldüm ben nasıl uyuyacam şimdi....
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl Bizim ne kadar ortak noktamız varmış ya! Ben de sayfayı açmadan onu yazayım diyodum.Madem yazdın fenerlilerin yarinki (inşallah) galibiyetine nasıl da üzülecekler ona yanıyorum!!! vah fener vah azize!
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl bugün gazetelere manşet olmuşz gördnz mü..Ankara unv ziraat fakultesi can suyu bayramında bira standını yıkmak için döner bıçakalrıyla okuln duwarından atlayıp girmişler kampüse..ben dersteydim o ara görmedim..gazeteden okudm bugün bukadar büyük oldugunu sanmıyoduk oalyın..arkadş yaralnmış ona üzüldüm..ve bunları yapanlara çok kızıyorum..
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl Yazar bişi demeden gitmesine banada oldu az önce bişi demeden gıden bırı kimdi sana bişi demeden giden
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl Pötürge de 5 yemiş bende ona üzüldüm şimdi.Hayır pötürgelide değilim ama nedense beni gerdi. Futbolu takip etmiyor olmak size bir ayrıcalık tanımaz.Hani başka alanlarda dişe dokunur bir iletiniz olsaydı amenna.Dişiler safındaki yerinizi sağlama alın oradanda olabilirsiniz. Şaka bir yana futboldan bir tek kadınlar hoşlanmaz.Oda kadınlara futbolun uzaya gitmek gibi bir şey olduğunu düşünür.Ofsayt nedir pek bilmezler.Yirmi iki adam topun peşinde koşar durur çünki. Onlar için varsa yoksa aşk-sevgi vb. acaba hiç düşündülermi.Beyinler farklı algılıyor herşeyi. Şimdi bişey yazıcam ama admin habire uyarıyo beni.atıcak valla sizde kurtulacaksınız bende Not:( Azizolturka iletimin senle bir ilgisi yok.sadece araç olarak kullandım) saygılar. marcus varya yazıyı okurken ne diyo ya bu dedim sonra dipi notu görünce sakinleştim! Ya beni niye konu mankeni yaptın benden habersiz ajansım kızcak bana şimdi Harbiden dün maçtan sonra ne anonsu yapıldı!?
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl bagıra bagıra fb sampıyon olamıyacak oh olsun ve daha neler neler fb taraftarlarını cok tahrık ettı bu anonsun yuzunden bır cok olaylar cıktı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.