Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

arkadaşımızın bize yaptığı "HARİKA BİR MANTIK " Başlıklı sürprizi hatırladınız herhalde. bence çok heyecanlıydı ve güzeldi. ama elime geçen bir klipte aslında çok zararlı olduğuna şahit oldum. sonuçta 16 yaşından küçük kardeşlerimizinde sitelerde dolaştığını düşünürsek bana hak vereceksiniz. buyurun izleyin kararı siz verin...

(bu arada tayfa rumuzlu arkadaşın kötü niyetli olmadığını tahmin ediyorum beni yanlış anlamasın)

bu tür oyunların başina en azından uyarı konularak verilse daha iyi olur.

http://www.ebaumsworld.com/videos/mazeprankcry.html

Gönderi tarihi:

Korkan korkutanı ve seyredeni herzaman güldürür.Seyrettiğimde yine güldüm.Öte yandan bu kadar küçük çocukların korkutulmasına bende karşıyım,uzun süre etkisinden kurtulamıyorlar..

Gönderi tarihi:

Korkan korkutanı ve seyredeni herzaman güldürür.Seyrettiğimde yine güldüm.Öte yandan bu kadar küçük çocukların korkutulmasına bende karşıyım,uzun süre etkisinden kurtulamıyorlar..

:devil::stuart: ya evet komik aslında ama acıdım ben çocuğa o tepki neydi öle yahu hayatta bilgisayar karşısına geçemez yazık :unsure::unsure:

Gönderi tarihi:

:devil::stuart: ya evet komik aslında ama acıdım ben çocuğa o tepki neydi öle yahu hayatta bilgisayar karşısına geçemez yazık :unsure::unsure:

ne malum aramızda bir çocuğun olup bunu izlememiş olması. belki buna benzer durumlar daha cok yaşanmiştır ama her yaşanılan kayda geçilmiyor..

Gönderi tarihi:

nedense ben guldum ama yasima veriyorum ama dogru cocuklar icin zararli olabilir

ben de zevkle oynamıştım ve olsa yine oynarım bu tür oyunlar. ben bunlar verilmesin demek istemiyorum verilsin ama çocuklar için bir uyarı konulsa daha iyi olacagını düşünüyorum.

Gönderi tarihi:

çocuklara ızletmeyın yawww

travma etkısı de yapabilir

nedır bu sanal alemden çekilenler kımse değinmiyor ınternetın zararlarına :excl:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.