Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Köprü ve kadinlar...

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Adamin biri sahilde yürüken birden ilginc bi sise takilmis gözüne, sisenin rengi sekli cok ilginmis ve adam siseyi eline alip incelemeye baslamis.

Kapagini acmis bir de bakmis karsisinsa bi cin belirmis.

Adam hala saskinlik icindeyken, birden cin seslenmis,:" Yillardan beri bu sisenin icinde SIKIldim, nihayet bana özgürlügümü geri veren biri cikti! Kurtaricim olaraka dile benden ne dilersen, aninda gerceklestirecegim" demis.

Adam düsünmüs ,düsünmüs, birden aklina bi fikir gelmis. Adama sürekli isi geregi Amerika ile Avrupa arasina mekik dokudugu, ve ucmaktan da bihayli korktugu icin, bu iki kitayi birlestiren bir köprü dilemis Cin den.

"Sen delimisin, aradaki mesafe kac mil sen biliomusun?Böyle bir köprüyü yatirmak benim bütün enerjimi tüketir, ve üstüne üstelik dayanikli bile olmaz, bu imkansiz" die cikismis adamcagiza ve hemen baska bisi dilemisini önermis.

Adam yine kisa bi süre düsündükten sonra, aklina parlak mi parlak bi fikir gelmis...

kara deliklerin bile yaninda ak kaldigi, kayinatin en büyük sirrini ögrenmek istemis ve cin e " kadinlari anlamak istiorum, tek dilegim bu" demis.

Cin kizarmis, bozarmis uzun süre düsündükten sonra " eeehm pardon kardes, köprü kac seritli olcakti?" demis

:D

• 5 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ya harbi kainatin en büyük sirri ....

sirf kadinlari cözmek diil, bazi erkekleri de anlamak icin dahi falan olmak lazim ;)

kimi erkek, belki bu bayanlar icin de gecerlidir, ulasilmaz sandigi kadinin/erkegin pesine düser ve bundan böyle mücadele baslar. ama kadinin/erkegin özellikle ulasilmaz olmasi cazip gelir bu kisilere, cünkü aski sadistce yasamayi severler, yani aci, hicran, pesinden kosup düsmeler bunlar askin tadi tuzudur bazilari icin. Ve kadin ne kadar sirt cevirse o kadar yanilip tutusulur

Yani resmen aci cekmek icin severler.

ne zaman karsisindaki sahis yakinlasir is ciddiye binecekmis gibi görünür, yaris mücadele sona ermek üzeredir, o zaman aninda tirsarlar ve hedeflerinin pesinden ne kadar hizli kostularsa o kadar da cabuk kacarlar.

anlaya bilene ask olsun ;)

Leo Buscaglia bi defa kitabinda söyle yazmis: Ask filimleri hep yarida bitiyor, 90 dakika boyunca erkek kadini tavlamak icin pesinden kosturuyor,ve ne kadar asilmasi gereken zorluk varsa bin bir cesit numarayla asiyor ve sonunda kadinin gönlünü feth ediyor.

Ama asil hikaye ve hayatin ilginc tarafi iste bundan sonra basliyor. ;)

Daha bir cok degisik ask öyküleri var, ve aklima geldikce yazarim, eger sizinde bildiginiz ask tarifler varsa ve paylasirsaniz sevinirim.

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ben sahsen böyle kaidelerden hic hoslanmam,

ben kacimde beni kovalasinlar, diye plan proje yapmam, hoslanmissam adam gibi söylerim, ama sanirim hatam da burda...

her oyunu kuralina göre oynamak gerek galiba...

ne kadar naz, trip, kapris yaparsan o kadar degerli olursun, cünkü zorsundur...cok sacma bi mantik, ama bu böyle arkadasim...

aslinda böyle seylere kanan bi adamda beni hic cekmez, ama kanmiyani da yok ki anasini satim.

kaldik iste böyle sap sap ...

Gönderi tarihi:
ben sahsen böyle kaidelerden hic hoslanmam,

ben kacimde beni kovalasinlar,  diye plan proje yapmam, hoslanmissam adam gibi söylerim, ama sanirim hatam da burda...

her oyunu kuralina göre oynamak gerek galiba...

ne kadar naz, trip, kapris yaparsan o kadar degerli olursun, cünkü zorsundur...cok sacma bi mantik, ama bu böyle arkadasim...

aslinda böyle seylere kanan bi adamda beni hic cekmez, ama kanmiyani da yok ki anasini satim.

kaldik iste böyle sap sap ...

12684[/snapback]

en bastada söylediğim gibi avcı deyimi

aslında kadın erkek ilişkileriyle bagdaşdırmak dogru değil ama aklıma bu geldi ondan

yahu zaten deyim salla gitsin herkes kendi dogrusunu uygular zaten uyuşanlaar buluşur uyşamayanlar buluşamaz ayrılır işte hayat bu tabi bu işler plana projeye gerek yok olagan şeylerbular dimi ama

Gönderi tarihi:

sen seninkini bildigine sevindim ;)

benimkine gelince, nolsun iste her zamanki yasanan seyler...

Gönderi tarihi:

üstü kapalı geçiyorsun anlatmak istermisin ben benim kini sana anlatayım belki biraz rahatlarım

çocukluk arkadaşımın hoşlandıgı bir kız vardı dört ay önce bende kızı bi tanıyım dedim baktım ki ikiside birbirinden koşlanıyor dayanamadım

kızla onun adına konustum çocuklada kız adına

neyse bunları birleştirdim dört ay beraber yaşadılar sonra bizim oglan kızın çok üstüne gitmeye baslamıs onu yapma bunu yapma kızda sıkılmıs enson cinnet geçirmeden bizim çocuga yol vermiş

çocukta asık olmus hadiiii şimdi iş bana düştü çocuk yalvarıyor bana kızda olmam diyor ben şimdi ne yapıcam bile miyorum sen biraz akıl versene ???

Gönderi tarihi:

bende akil vardiya, sana vereydim ;)

sence kim hakli?

eger kiz hakli diosan, is arkadasini teselli etmektir.

eger arkadasim yaptiklarindan pisman bi daha yapmicak diosan, ki sanirim pisman yoksa niye ugrassin, o zaman is kizi ikna etmektir.

kiza en direktinden sor seviomus mu hala, bazi kararlar bir anlik öfkeyle verilmis kararlardir.

ama bana sorarsan kiz ii yapmis, benim kafadan... ;)

Gönderi tarihi:

elelmani teselli et bence, onun icinde en dogrusu bu dur,

ama uzaktan akil vermek kolay tabi, davulun sesi uzaktan bayagi bi hos gelio ;)

en dogrusunu sen bilirsin, arkadasini da en ii sen taniosun cünkü..

bence giden bi yerlere güzelce kafayi cekin, gezin tozun, her neyse artik kafasini dagitsin yeterki arkadasin.

benim recetim büle, bilmem ii gelir mi? ama yan etkileri haric 90% ii geldigi söylenir.

ben mesela bugün bayagi bi cekecem kafayi.

:P

Gönderi tarihi:

akılın kilosu kaç para oradan birazda bana da versin :P neyse parası veririz valla

Gönderi tarihi:
sana verebilecegim her akli verdim hem de bedava, ama nafile. ;)

12751[/snapback]

yahu kanser olucam kız para pul peşinde elemanın işleri biraz bozuk su an yetirtiremiyor

durumlar iyice karıştı

neyse bakalım neler olacak

biz bedevaya tamah eden insanlardan degılız borcumuzubiliriz ;)

seni gidi bedavacı güzeli seni ;)

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bundan bi kac hafta evvel, trafik lambasinda beklerken, ki burada beklenilio, cocugun biri bana saati sordu, cocuk dedigim de kek yani...

ben de saat takmadigim icin, tam cantamdan telimi cikariodum ki, o an yaa ben nie cikariorum ki telimi, onunda telefonu vardir herhalde die parlak bi fikir geldi aklima, ve de senin saatin yok mu ne bamkiosun dedim...

yok olsa niye soriim, tamirde falan dedi, hadi neyse dedim, saati söyleyiverdim...

O gün ben ise gec kalmistim ve ayni sekilde o da gec kalmis, ve tesadüf buya yolumuz ayni yöndeymis....

Almanmisin, Türkmüsün, nerelesin derken cocuk muhabbete koyuldu...

Nihayetinde is yerlerimize geldigimizde , seni bi daha görme sansim var mi, dedi ve bende ben her sabah bu yollardan gecerim dedim gecistirdim...

ama cocuk hala israrli ve bu defa telefon numarini verirmisin dedi, o an aklima cok manasiz bi cümle geldi ve geldigi gibi agzimdan cikti...

telefonun yok, araban yok napim ben seni dedim... (vazcaymasi umuduyla...)

Inanmam, sen böyle düsünmüyosun dedi...

o ha dedim yaaaa, benim alnimda sazan mi yazio, bi deyiverin allasen arkadaslar...

hadi alnimi görmüyosunuzda, iletilerimden cok mu saftirik bi izlenim birakiorum...???

Gönderi tarihi:

Bundan bi kac hafta evvel, trafik lambasinda beklerken, ki burada beklenilio, cocugun biri bana saati sordu, cocuk dedigim de kek yani...

ben de saat takmadigim icin, tam cantamdan telimi cikariodum ki, o an yaa ben nie cikariorum ki telimi, onunda telefonu vardir herhalde die parlak bi fikir geldi aklima, ve de senin saatin yok mu ne bamkiosun dedim...

yok olsa niye soriim, tamirde falan dedi, hadi neyse dedim, saati söyleyiverdim...

O gün ben ise gec kalmistim ve ayni sekilde o da gec kalmis, ve tesadüf buya yolumuz ayni yöndeymis....

Almanmisin, Türkmüsün, nerelesin derken cocuk muhabbete koyuldu...

Nihayetinde is yerlerimize geldigimizde , seni bi daha görme sansim var mi, dedi ve bende ben her sabah bu yollardan gecerim dedim gecistirdim...

ama cocuk hala israrli ve bu defa telefon numarini verirmisin dedi, o an aklima cok manasiz bi cümle geldi ve geldigi gibi agzimdan cikti...

telefonun yok, araban yok napim ben seni dedim... (vazcaymasi umuduyla...)

Inanmam, sen böyle düsünmüyosun dedi...

o ha dedim yaaaa, benim alnimda sazan mi yazio, bi deyiverin allasen arkadaslar...

hadi alnimi görmüyosunuzda, iletilerimden cok mu saftirik bi izlenim birakiorum...???

Saatin kaç ? :wub:

Gönderi tarihi:

ben ciddiyim canim yaaa, gicik oldum ....

Bunda kızacak bişi yok ki güzelim sen çok güzelsin ve ister istemez dikkat çekiyorsun çocuk da gayet kurt biçimde yaklaşmış sana ama sen ağzının payını vermişsin her şey gayet doğal gelişmiş yani

Gönderi tarihi:

mesele agzinin payini vermem diil Bitanem,bunu cok güzel yaparim

onu bastan savmak icin uydurdugum bahaneye inanmadi bile...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.