Φ zaide Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 şimdi size bir örnek vaka, ben hala haklı mıyım haksız mıyım bilemiyorum?? 4 senelik çok yakın bir arkadaşım (bayan x) vardı.. bir dönem ortak bir arkadaşımızdan (bay y diyelim) hoşlandı, ama olmadı bu ilişki bir türlü, bay y pek oralı davranmadı. ondan sonra yıl geçti, bayan x başka birilerine aşık oldu, falan filan.. bazen hala bay y olabilir mi diye lafını ediyordu ama hiç ciddi olduğunu düşünmemiştim. sonra bayan x yeni birisiyle çıkmaya başladı, aşığım falan diye havalarda uçmaya başladı ama bu sırada ben bay y bi başımıza kaldık, çünkü bayan x fazlasıyla meşguldu yeni erkek arkadaşıyla, ve ben ve bay y bir anda aslında birbirimizden hoşlandığımızı farkettik. bu yaklaşık 2 hafta kadar sonra oldu, bayan x'in ilişkisinin başlamasından.. ve ben hemen dürüst bir arkadaş olarak, olayı ona anlattım ve şiddetle karşı konuldum! hem de çok!!! ama ben o anlarda çok aşık olmuştum ve gözüm bay y'den başkasını görmediği için ben de ona karşı koydum ve sonuç: 4 senelik muhteşem bir arkadaşlık sona erdi. 2miz de geri adım atamadık.. çok güzel bir aşk kazandım ama bir yandan da çok güzel bi arkadaşlık kaybettim.. kim suçlu bilemiyorum... Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 şimdi size bir örnek vaka, ben hala haklı mıyım haksız mıyım bilemiyorum?? 4 senelik çok yakın bir arkadaşım (bayan x) vardı.. bir dönem ortak bir arkadaşımızdan (bay y diyelim) hoşlandı, ama olmadı bu ilişki bir türlü, bay y pek oralı davranmadı. ondan sonra yıl geçti, bayan x başka birilerine aşık oldu, falan filan.. bazen hala bay y olabilir mi diye lafını ediyordu ama hiç ciddi olduğunu düşünmemiştim. sonra bayan x yeni birisiyle çıkmaya başladı, aşığım falan diye havalarda uçmaya başladı ama bu sırada ben bay y bi başımıza kaldık, çünkü bayan x fazlasıyla meşguldu yeni erkek arkadaşıyla, ve ben ve bay y bir anda aslında birbirimizden hoşlandığımızı farkettik. bu yaklaşık 2 hafta kadar sonra oldu, bayan x'in ilişkisinin başlamasından.. ve ben hemen dürüst bir arkadaş olarak, olayı ona anlattım ve şiddetle karşı konuldum! hem de çok!!! ama ben o anlarda çok aşık olmuştum ve gözüm bay y'den başkasını görmediği için ben de ona karşı koydum ve sonuç: 4 senelik muhteşem bir arkadaşlık sona erdi. 2miz de geri adım atamadık.. çok güzel bir aşk kazandım ama bir yandan da çok güzel bi arkadaşlık kaybettim.. kim suçlu bilemiyorum... Daha kaybettim deme, arkadaslik iyi ve kötü günleri beraber yasamakdir. Umarim biraz zaman gecdikden sonra hersey düzelir. Bence böyle islerde imseye suc veremesin. Hayat ve insan hali bunlar. Bu konuda hepimiz ayniyiz, ister x ister y olalim. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 şuçlu hayat . şair ne güzel demiş Öyle bir hayata çattık ki. hayata kurmuş pusu... sen zor olanı başarmışın karar vermekle .. bundan sonrasını zaman gösterir artık Allah utandırmasın seni bu ilişkinde... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 şimdi size bir örnek vaka, ben hala haklı mıyım haksız mıyım bilemiyorum?? 4 senelik çok yakın bir arkadaşım (bayan x) vardı.. bir dönem ortak bir arkadaşımızdan (bay y diyelim) hoşlandı, ama olmadı bu ilişki bir türlü, bay y pek oralı davranmadı. ondan sonra yıl geçti, bayan x başka birilerine aşık oldu, falan filan.. bazen hala bay y olabilir mi diye lafını ediyordu ama hiç ciddi olduğunu düşünmemiştim. sonra bayan x yeni birisiyle çıkmaya başladı, aşığım falan diye havalarda uçmaya başladı ama bu sırada ben bay y bi başımıza kaldık, çünkü bayan x fazlasıyla meşguldu yeni erkek arkadaşıyla, ve ben ve bay y bir anda aslında birbirimizden hoşlandığımızı farkettik. bu yaklaşık 2 hafta kadar sonra oldu, bayan x'in ilişkisinin başlamasından.. ve ben hemen dürüst bir arkadaş olarak, olayı ona anlattım ve şiddetle karşı konuldum! hem de çok!!! ama ben o anlarda çok aşık olmuştum ve gözüm bay y'den başkasını görmediği için ben de ona karşı koydum ve sonuç: 4 senelik muhteşem bir arkadaşlık sona erdi. 2miz de geri adım atamadık.. çok güzel bir aşk kazandım ama bir yandan da çok güzel bi arkadaşlık kaybettim.. kim suçlu bilemiyorum... ama arkadaşın başkasına aşık olmuş ki,sen neden aşkını kaybedesin..çıktıkları dönemde boyle bırşey olsa sana yuhh derdım senın suçun yok bence.için rahat olsun ayrıca senın gibi dürüst bir arkadaşı kaybetmemelıydı Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Daha önceden aralarında bişeyler olmuş olsaydı sana suçlusun derdim..Ama zaten aralarında bişey geçmemiş..Yani sadece arkadaşın hoşlanmış.. Ama senin şimdi kendini suçlu hissetmene gerek yok bence.. Şu varki kız arkadaşın demek ki erkek arkadaşından çok hoşlanmış ve diğer bir ilişkiye girerek kendini bu olaydan uzaklaştırmaya çalışmış ve belkide kendini ve sizi kandırarak yeni ilişkisinde "aşığım aşığım" diye dolaşmış..Bunu çok insan yapar, bişeylerden kurtulmak için bir diğerine sarılırlar ama aslında bu bir kandırmacadır kendini..Diğeri o kadar yer etmiştirki kalbinde ve beyninde bir türlü söküp atamaz..Tahmin ediyorum kız arkadaşın bu kadar büyük tepki verdiğine göre onu hiç unutamamış sadece kendini kandırmış ve tabiki sizi de.. Şimdi bunda ne senin suçun var nede erkek arkadaşının ama kız arkadaşının da suçu yok aslında..Onu da anlamak lazım..Gönül bu, kolay kolay söz geçiremiyosun..Sizde söz geçiremezsiniz kalbinize gönlünüze, o istediği kadar tepki versin..Kalp sevmiş bir kere..Yapacağınız bişey yok ve böyle bir aşkı (aşık oldum diyorsun) kaybetmeyin sakın, kolay bulunmuyor aşk,sevgi.. Onada zaman tanıyın bence, zamanla belkide o da sizi anlayacaktır..Biraz zor olacaktır ama gerçekten bahsettiğin gibi çok güzel vazgeçilemeyecek bir arkadaşlıksa bu, zamanla oda olanları daha mantıklı bir şekilde düşünüp kabul edecek ve sana dönecektir.. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Daha önceden aralarında bişeyler olmuş olsaydı sana suçlusun derdim..Ama zaten aralarında bişey geçmemiş..Yani sadece arkadaşın hoşlanmış.. Ama senin şimdi kendini suçlu hissetmene gerek yok bence.. Şu varki kız arkadaşın demek ki erkek arkadaşından çok hoşlanmış ve diğer bir ilişkiye girerek kendini bu olaydan uzaklaştırmaya çalışmış ve belkide kendini ve sizi kandırarak yeni ilişkisinde "aşığım aşığım" diye dolaşmış..Bunu çok insan yapar, bişeylerden kurtulmak için bir diğerine sarılırlar ama aslında bu bir kandırmacadır kendini..Diğeri o kadar yer etmiştirki kalbinde ve beyninde bir türlü söküp atamaz..Tahmin ediyorum kız arkadaşın bu kadar büyük tepki verdiğine göre onu hiç unutamamış sadece kendini kandırmış ve tabiki sizi de.. Şimdi bunda ne senin suçun var nede erkek arkadaşının ama kız arkadaşının da suçu yok aslında..Onu da anlamak lazım..Gönül bu, kolay kolay söz geçiremiyosun..Sizde söz geçiremezsiniz kalbinize gönlünüze, o istediği kadar tepki versin..Kalp sevmiş bir kere..Yapacağınız bişey yok ve böyle bir aşkı (aşık oldum diyorsun) kaybetmeyin sakın, kolay bulunmuyor aşk,sevgi.. Onada zaman tanıyın bence, zamanla belkide o da sizi anlayacaktır..Biraz zor olacaktır ama gerçekten bahsettiğin gibi çok güzel vazgeçilemeyecek bir arkadaşlıksa bu, zamanla oda olanları daha mantıklı bir şekilde düşünüp kabul edecek ve sana dönecektir.. daha önceden bişey olmuşsa diyosunuz ama bence yanlış yerden çıkmışsınız yola. o bişey dediğiniz elele verip dolaşmak,bi yerde oturup çay içmek, nişanlanıp sevdiklerine sevdiğini göstermek, aynı şeye birlikte gülüp birlikte ağlamak değildir her zaman. bazen karşınızdaki insan sizi hiç umursamasa da siz onunla o kadar özel şeyler yaşıyosunuz ki; düşüncelerinizle,heveslerinizle, hayallerinizle sevdiğinizi o kadar güzel yaşatıyosunuz ki içnizde. bu yaşadığınız şeyler bazen birlikte yapacaklarınızdan çok daha etkili ve keyifli bazen de ızdırap verici olabiliyor. bunu da sürekli yanınızda bulunan dostunuz bilir. tabi iyi bir dostunuz ise. ve bunu bildiği halde gönül koyduğunuz şahısla bişey yaşamak isteyen dostunuz artık sizin eski dostunuzdur. siz bunu yaparak bir tercih yapmışsınız. bayan x veya bay y den birini kaybedecektiniz. siz bayan x i şutlamışsınız. bu bir tercihtir. insandan insana değişir. ama lütfen bayan x in içinde yaşattıklarını küçümsemeyin çünkü hayat sadece somut şeylerdenibaret değildir. soyutluk hayatın kendisidir zaten. bütün bunların ötesinde benim tercihim sizin ki gibi olurdu zaide. yani tercihim sizin ki gibi olurdu derken bay y yi seçerdim demiyorum çünkü benim bay seçme durumum yok ismimden anlaşılacağı üzere Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.