Φ suheda Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Günahlarım koksaydı Helalimin bile yanına varamazdım Ayıplarımın kaydı Başka insanlara açık olsaydı Yaşayamazdım... Ey benim günahlarımı örten Sen olmazsan ben olmazdım Bir kumaş olsaydım ben Kusurlarımda güve! Örtecek el kadar birşey kalmazdı benden Ruhumun üstüne Üstelik tarif edilemeyecek kadar acizim Bir ömür kazandığımı versem Dönemem bir saniye düne Her dakika sana yaklaşırken adım,adım Bir köle gibi çalışıp Akıl almaz bedeller ödeyerek Ahirete taşınmazlar aldım Önümden sıra,sıra tabutlar geçti Hiç birşey istemediğin halde ibret almadım.. Verdiklerin azmış gibi Dahada,dahada istedim senden Verdin şükretmedim vermedin hıçkırdım Oysa ben..... Ömrümde benden bir defa bir şey isteyen Nice öksüzleri kırdım Onun eliyle isteyen sendin senin verdiğini senden kaçırdım FARKINA VARDIM İTİRAF EDİYORUM BEN BİR YALANCIYIM Orada Filistinde,Irakta,Çeçenistanda....... Çocuklar rast gele savrulurken mezara Ben burada kaynadıkça aşım Yüreğim titremeden çocuklarımı okşadım Orada onların yatağı toprak yorganı kar Ben burada karnı tok ben burada sıcak haldeyim Belli ki ben yaşıyorken kendisinden UTANILACAK haldeyim Ahirette acınacak haldeyim Yani ben... Meleklerin secdde ettiği benmiyim Dağların yüklenenmediğini yüklenenmiyim? İNANMIYORUM,İNANAMIYORUM Ashap aynasına bakıp kendimi tanıyamıyorum Günahlarım koksaydı annemin bile yanına varamazdım Karımı zararımı bilseydim Senden gayrı tutunacak dal aramazdım Elde senin kalemde senin "BENİ AFFET,AİLEMİ AFFET,ALEMİ AFFET" Sen yazdırdın ben yazdım. Alıntıdır. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Çok güzel sağolasın.. Alıntı
Φ hearten Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yüreğine sağlık şüheda, mükemmel bir şiir... Allah razı olsun... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Asıl ben teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 sevgili Suheda ne kadar güzel ifadeler bunlar kimin yazdığını söyleyebilirmisin? Harikalar. Hakikaten her birimizin içinden geçenleri tam ifade etmişler... sevgiler Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 sevgili Suheda ne kadar güzel ifadeler bunlar kimin yazdığını söyleyebilirmisin? Harikalar. Hakikaten her birimizin içinden geçenleri tam ifade etmişler... sevgiler Sevgili Sardunyam Kim tarafından yazıldığını bilmiyorum ama her okuduğumda benide çok etkileyen bir şiir,bir arkadaşım yazıp göndermişti bana ona sormuştum kim yazdı diye maalesef oda bilmiyormuş sizinle paylaşmak istedim beğendiğinize çok memnun oldum Alıntı
Φ niyogara Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yüreğine sağlık Çok Güzel..... Alıntı
Φ _KARANLIK_ Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 düşündürücü bir şiir.paylaştıgınız için teşekkürler.................. bu arada ilk mesajımı da buraya atmış oldum.hadi hayırlısı Alıntı
Φ AZAT Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 paylaşımın için teşekkürler suheda yüreğine sağlık... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 düşündürücü bir şiir.paylaştıgınız için teşekkürler.................. bu arada ilk mesajımı da buraya atmış oldum.hadi hayırlısı Ne mutlu bana o zaman hoşgeldin mesajlarının devamını bekliyorum sevgiyle kal Alıntı
Φ _KARANLIK_ Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Ne mutlu bana o zaman hoşgeldin mesajlarının devamını bekliyorum sevgiyle kal hoşbuldum.böyle hoş bir karşılama olacagını bilseydim daha önce gelirdim.teşekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.