Φ dominik Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2010 CHP TÜRKIYE'nin ZAPTEDILEMEYEN TEK KALESIDIR.Slogani dogrudur.Cünkü CHP VATANINI SATMAYAN TEK PARTIDIR. Kilicdaroglu'na yapilan saldirilari ben "SAHIBININ SESI"olarak adlandiriyorum.Gümbür gümbür geliyor CHP.Budur karsi tarafin telasi ve korkusu.Kilicdaroglu diyecekmis ki:TEK BASIMA IKTIDAR OLAMAZSAM ISTIFA EDERIM.Önce Kilicdaroglu yalanci degildir ikincisi Kilcdaroglu'nun arkasinda yandas medya denilen yikici,mezhepci ve bölücü medya yok.Kilicdaroglu adam gibi adamdir. AKP'nin gidisi veya tek basina iktidar olamayisi bu ülkede serefli insanlara yapilan hakaretlerin sonunun gelmesi demektir.AKP'nin gidisi veya tek basina iktidar olamayisi bu ülkede bölücülere YETER ARTIK denmesi demektir. saygilarla Kilictaroglu "bölücü" Ahmet Kaya'nin mezarini neden ziyaret etti acaba? Sizin "Kürt sorunu yok" diye ret ettiginiz meseleye Kilicdaroglu el atiyor ve cözmek istiyoru diyor. Söyle bakiyorumda Kilicdaroglu ve siz sayin politika iki ayri dünyalarin insanisiniz ama ne hikmetse Kilicdaroglu'nu öve öve bitiremiyorsunuz. Kilicdaroglu'nun yerine BDP'den birisi Ahmet Kaya'nin mezarini ziyaret etseydi sizin icin bölücülügün bir deliliydi. Ama Kilicdaroglu ziyaret edince "adam gibi adam" oluyor. AKP'ye yeter artik demenin zamani geldide gecti bile ama önce bir alternatifini yaratmak gerek. Alternatifi de hala yok malesef. Statükocu ve sirtini askere dayamis bir parti olan CHP ile ülke düzlüge cikamaz. Gecmisleri birer kanitttir. Daha düne kadar irkci ve inkarci politika yürüten parti bir gece icerisinde Kürt sorununu görüverdi. Bu partinin neyine güvenelimki? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2010 Kale kelimesini kullanmışsınız ya aklıma geldi nedense hani her partinin kalesi olarak bir şehir adlandırılır ya örneğin MHP-Osmaniye gibi ve bu deyim herkesçe kullanılır,geçen seçim öncesi Osman Baydemir çıkıp Diyarbakır kalemizdir dedi diye kendisi hakkında soruşturma açılmıştı seçimlerde ise Diyarbakır halkı kalenin zaptedilemeyeceğini %70'in üzerinde bir oyla herkese göstermişti neyse konu bu değil,birincisi,Kılıçdaroğlu'da çok iyi biliyorki Chp iktidara gelemez,onun içindirki gelmezsem bırakırım deme cürretini gösteremiyor,yalancı değildir dediğiniz Kılıçdaroğlu,Batman'da genel af deyip Elazığ'a varınca Ben demedim demişti,üzerindeki bir asgari ücretlinin maaşında fazla değerdeki gömleğinin parasını kendisinin verdiğini söylemişti sonra yapılan araştırmada faturası başkası adına çıkmıştı,daha neler neler sayabilirim ama anlaşılan.... Sizin yukaridaki yazdiklarinizla Basbakan Erdogan'in elimdeki bir konusmasini birlestiriyorum ve ufak tefek farkli versiyonlarla ayni oldugunu görüyorum bu demek ki benim SAHIBININ SESI demem dogruymus. Kilcdaroglu yalanci degildir onun sözlerini yanlis aktaranlar yalancidir.Kilicdaroglu'nun Batman'da Genel Af konusunda ne konusutugunu bilmeden kalkip bunu örnek göstermek bence AKP'nin sesi olmaktir. CHP belediyelerine gelince,Belediye calismalari asla bir gösterge degildir.Calisani vardir calismayani vardir,CHP belediyelerinden bahsetmissiniz ama Türk milletinin alinteri vergileriyle alinmis olan araclari terör örgütünün elemanlarinin cesetlerini tasitmak icin kullanan belediyelerden nedense hic bahsetmemissiniz.Herhalde AKP-BDP ortakligina simdide AKP-BDP-FETULAH ortakligina halel gelmesini istemiyorsunuz. saygilarla Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2010 Kale kelimesini kullanmışsınız ya aklıma geldi nedense hani her partinin kalesi olarak bir şehir adlandırılır ya örneğin MHP-Osmaniye gibi ve bu deyim herkesçe kullanılır,geçen seçim öncesi Osman Baydemir çıkıp Diyarbakır kalemizdir dedi diye kendisi hakkında soruşturma açılmıştı seçimlerde ise Diyarbakır halkı kalenin zaptedilemeyeceğini %70'in üzerinde bir oyla herkese göstermişti neyse konu bu değil,birincisi,Kılıçdaroğlu'da çok iyi biliyorki Chp iktidara gelemez,onun içindirki gelmezsem bırakırım deme cürretini gösteremiyor,yalancı değildir dediğiniz Kılıçdaroğlu,Batman'da genel af deyip Elazığ'a varınca Ben demedim demişti,üzerindeki bir asgari ücretlinin maaşında fazla değerdeki gömleğinin parasını kendisinin verdiğini söylemişti sonra yapılan araştırmada faturası başkası adına çıkmıştı,daha neler neler sayabilirim.... Vurun abalıya! CHP ye gelince insanlar takım tutar gibi oluyor ama ülkede işsizlik tarihin en yüksek seviyesinde, başbakan ın demokrasisiyi kendisi ve çevresi için istediği ortada, yabancı belgelerde ihalelerde neler yapıldığı çarşaf gibi ortalığa saçılmışken, yalancılıkla suçladığınız Kılıçdaroğlu nun konuşmalarından örnekler verirken vatandaşın gözünün içine baka baka yalan söyleyenler ülkeyi yönetebilecek tek parti oluyorlar; hakikaten çok ilginç. Bir ilginç olan da BDP seçmeni olarak AKP ye de bu denli yakın olunması, bana pek acaip gelmiyor da bazılarına gelebilir. Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2010 Sizin yukaridaki yazdiklarinizla Basbakan Erdogan'in elimdeki bir konusmasini birlestiriyorum ve ufak tefek farkli versiyonlarla ayni oldugunu görüyorum bu demek ki benim SAHIBININ SESI demem dogruymus. Kilcdaroglu yalanci degildir onun sözlerini yanlis aktaranlar yalancidir.Kilicdaroglu'nun Batman'da Genel Af konusunda ne konusutugunu bilmeden kalkip bunu örnek göstermek bence AKP'nin sesi olmaktir. CHP belediyelerine gelince,Belediye calismalari asla bir gösterge degildir.Calisani vardir calismayani vardir,CHP belediyelerinden bahsetmissiniz ama Türk milletinin alinteri vergileriyle alinmis olan araclari terör örgütünün elemanlarinin cesetlerini tasitmak icin kullanan belediyelerden nedense hic bahsetmemissiniz.Herhalde AKP-BDP ortakligina simdide AKP-BDP-FETULAH ortakligina halel gelmesini istemiyorsunuz. saygilarla Yazdıklarım ve Başbakan'ın söylemlerinin benzerlik gösteriyor olması gayet normaldir,farklı insanlar bazı konularda benzer sonuçları görebilir yada benzer şekilde yorumlayabilirler,bu eşyanın tabiatında vardır,Belediyeler çalışmıyorsa,çalışanını getirmek için seçim yapılır,2 dönem oy verdiğim partili belediye iş yapmıyorsa 3. dönem o partiye oy vermem,seçimlerde bunun için vardır,ancak iş yapmasamda nasılsa bu partiye oy verilir rahatlığı içerisinde olan belediye elbetteki iş yapmaz,Düşüncesi ve eylemleri her ne olursa olsun,ölen insan bu ülkenin vatandaşıdır,o belediye araçlarını alımında kullanılan paralar bu ülkenin bütün vatandaşlarının (onların anne-baba,eş,dost,akrabaları dahil) vergileri ile alınmıştır,ayrıca hayatını kaybettikten sonra hiçbir insanın şu veya bu diye nitelendirilmesi doğru değildir,hayatını kaybettikten sonra sadece ona karşı inancına uygun olarak tören yapılmalı ve defn edilmelidir,bahsettiğiniz belediyelerde bu hizmeti vermektedirler.... 1 Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2010 Türk milletinin alinteri vergileriyle alinmis olan araclari terör örgütünün elemanlarinin cesetlerini tasitmak icin kullanan belediyelerden nedense hic bahsetmemissiniz.Ne oldu birden anlasilir degil. siz degilmisiniz Türk milleti deyince Kürt'leride kapsadigini? Öyle ise "Türk milletinin alin teri vergileriyle" alinan araclar icin Kürt vatandaslarda vergi veriyor. Ama siz bana bir kanun gösterinki kendi vatandasinin cenazesi icin belediyelere yasak getirsin, eger o cenaze terörüst birisinin ise. Terörüstte bu devletin vatandasi, hirsizda, bankalari bosaltanlarda, devletin kasasini bosaltanlarda, vergi verende, vermiyende, ....... vatandas devlet cin degil devlet vatandas icin vardir ve onlara hizmetle görevlidir.Susurluk cetesi mensuplari icin devletin tüm hizmetleri taksim edilirken, mafya ve ceteler icin her türlü yardimlar yapilirken,..... "Türk milletinin alin teri vergileri" hicte önemli olmuyor, ama daga cikmis genclerimiz icin dünyayi ayaga kaldirmak istiyorsunuz. O genclerin daga cikmasinin nedenlerini olusturanlar utansinlar. Benim vergimle camii yaptirilirken, dinciler yetistirilirken,..... normal oluyor, ama genclerimiz (dagada cikmis olsalar bizim genclerimiz) teröre bulasipta öldürülünce belediye cenaze tasima araci verince dünya yikiliyor. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2010 Yazdıklarım ve Başbakan'ın söylemlerinin benzerlik gösteriyor olması gayet normaldir,farklı insanlar bazı konularda benzer sonuçları görebilir yada benzer şekilde yorumlayabilirler,bu eşyanın tabiatında vardır,Belediyeler çalışmıyorsa,çalışanını getirmek için seçim yapılır,2 dönem oy verdiğim partili belediye iş yapmıyorsa 3. dönem o partiye oy vermem,seçimlerde bunun için vardır,ancak iş yapmasamda nasılsa bu partiye oy verilir rahatlığı içerisinde olan belediye elbetteki iş yapmaz,Düşüncesi ve eylemleri her ne olursa olsun,ölen insan bu ülkenin vatandaşıdır,o belediye araçlarını alımında kullanılan paralar bu ülkenin bütün vatandaşlarının (onların anne-baba,eş,dost,akrabaları dahil) vergileri ile alınmıştır,ayrıca hayatını kaybettikten sonra hiçbir insanın şu veya bu diye nitelendirilmesi doğru değildir,hayatını kaybettikten sonra sadece ona karşı inancına uygun olarak tören yapılmalı ve defn edilmelidir,bahsettiğiniz belediyelerde bu hizmeti vermektedirler.... Eger birisi yikmaya calistigi devletin belediye araci ile tasiniyorsa bunun anlami yikmaya calistigi devletin kasasindan nemalanmaktir.Aynen teröristbasi gibi,devletten ödenek al sonra o devleti bölmek icin daga cik. Calismayan belediyeci icin neden oy verecekmisim ki?Ama belediye diyerek milletvekili secimlerinden bahsetmenin anlami ne olaki?Belediye iktidardan kendi adami diye her türlü kolayligi görecek sonra da CHP'li belediyeler calismiyor denecek.Bunun ciddiyetle bagdasan bir yani varmi? SAYGILARLA Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2010 Eger birisi yikmaya calistigi devletin belediye araci ile tasiniyorsa bunun anlami yikmaya calistigi devletin kasasindan nemalanmaktir.Aynen teröristbasi gibi,devletten ödenek al sonra o devleti bölmek icin daga cik. Calismayan belediyeci icin neden oy verecekmisim ki?Ama belediye diyerek milletvekili secimlerinden bahsetmenin anlami ne olaki?Belediye iktidardan kendi adami diye her türlü kolayligi görecek sonra da CHP'li belediyeler calismiyor denecek.Bunun ciddiyetle bagdasan bir yani varmi? SAYGILARLA 1-Kimsenin bu devleti yıkmak gibi bir fantazisi yoktur,olaki öyle bir niyetle dağa çıkmış insanlar dahi olsa,onlarda belediyenin araçları ile,inançlarına uygun şekilde ailelerince defnedilme hakkına sahiptirler,zira ölümden sonra ne ideoloji nede başka birşeyin önemi kalmaz. 2-Çalışmayan belediyelere oy verildiğini bizzat görüyorumda söylüyorum,halk takım tutar gibi Chp'yi tutuyor başkada hiçbir sebep yok ortada,Akp-Chp-mhp bütün ödeneklerden faydalanıyorlar (Vekil ve belediye sayılarına göre) ya Bdp,bir tek kuruş almıyor parti olarak ama bi Diyarbakır belediyesinin faaliyetlerini araştırın,o beğenmediğiniz,o bölücü yaftası vurduğunuz Osman Baydemir'in faaliyetlerine bir bakın,aldığı ödeneğe bir bakın sonrada,kıyaslayın istediğiniz Chp'li belediye ile (Eskişehir Belediyesi kimde bilmiyorum ama çok iyi çalışıyor diye duydum) sonrada deyinki Chp sadece bir takım gibi desteklenmiyor.... 1 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2010 1-Kimsenin bu devleti yıkmak gibi bir fantazisi yoktur,olaki öyle bir niyetle dağa çıkmış insanlar dahi olsa,onlarda belediyenin araçları ile,inançlarına uygun şekilde ailelerince defnedilme hakkına sahiptirler,zira ölümden sonra ne ideoloji nede başka birşeyin önemi kalmaz. 2-Çalışmayan belediyelere oy verildiğini bizzat görüyorumda söylüyorum,halk takım tutar gibi Chp'yi tutuyor başkada hiçbir sebep yok ortada,Akp-Chp-mhp bütün ödeneklerden faydalanıyorlar (Vekil ve belediye sayılarına göre) ya Bdp,bir tek kuruş almıyor parti olarak ama bi Diyarbakır belediyesinin faaliyetlerini araştırın,o beğenmediğiniz,o bölücü yaftası vurduğunuz Osman Baydemir'in faaliyetlerine bir bakın,aldığı ödeneğe bir bakın sonrada,kıyaslayın istediğiniz Chp'li belediye ile (Eskişehir Belediyesi kimde bilmiyorum ama çok iyi çalışıyor diye duydum) sonrada deyinki Chp sadece bir takım gibi desteklenmiyor.... CHP'li belediyelerin ödenek almasi farklidir,AKP'li belediyelere özel ayricaliklar taninmasi ayridir.Bakin ben size cok basit bir örnek verecegim:Yalova ilinin Armutlu ilcesi AKP'li belediye tarafindan yönetiliyor.Armutlu'nun gercek nüfüsu edindigim bilgilere göre 7 binin üzerinde ama her nedense ilcenin girisindeki levhada hala 4900 olarak görülüyor nüfusu.Her neyse,Armutlu Belediyesinin öyle ahim sahim bir gelir kaynagi yoktur olanida almasini beceremez.AKP'nin iktidara gelmesi ile batma durumunda olan ve yüzlercek kisiye borcu olan Ihlas Holding birdenbire canlandi,Armutlu'nun en güzel kösesini IHLAS HOLDING'E PESKES CEKTILER.Ihlas Armutlu'ya yol yaptirdi,arac bagisladi,Belediye binasi yaptirdi vs vs.Bunun karsiliginda Ihlas ARMUTLU KAPLICALARININ SIFALI SULARINI TATIL KÖYÜNE AKTARIVERDI.Ihlas su anda trilyonlarla oynuyor.Armutlu'nun yollarinin yeniden yapilmasi isini Istanbul Büyüksehir Belediyesi üstlendi.Getirilen malzemeler AKP ile iliskisi olan firmalarin malzemeleri. Bu örnek basit bir örnektir sadece ufak bir ilceye yapilan özel kayiriciligi anlatir.Bunun gibi Türkiye'de binlerce belediye var ayni kayiricilkla calisan.CHP-MHP-BDP veya diger partilerin böyle bir lüksü yoktur.Eskisehir belediyesini AKP alabilmek icin ne iftiralar atildi Büyükersen'e ama Eskisehir halki nankör olmadgi icin dönen dolaplari görmüs ve belediye baskanlarina sahip cikmistilar.Istanbul Büyüksehir veya Ankara Büyüksehir AKP'nin elindedir,inanin ki calistiklari icin degil arkalarinda cok güclü dinci lobilerin olmasindandir.Haklarinda onca yolsuzluk sucduyurulari olan bu Belediyelerin kimler tarafindan korundugunu saniyorsunuz saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.