Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Adana Demirspor'da ceza yağmuru..

Nazilli Belediyespor ile berabere kalan Adana Demirspor'da, maçın ardından toplantı yapan yönetim, futbolculara 3'er bin YTL para cezası verirken, bazı oyuncuları da kadro dışı bıraktı..

Yönetim kurulu, para cezası verilen futbolculardan Özgür, Fuad, Serdal, Alper, Seyithan, Ertan, Yunus, Metin ve Gökhan'ın kadro dışı bırakılmasına da karar verdi.

Klübümüzden alınan bilgiye göre geçen haftaki Nazilli maçından sonra kadro dışı bırakılan 9 futbolcunun affedilmeyeceği ve bundan sonraki maçlara gençlerden kurulu kadro ile çıkılacağı bildirildi. Ayrıca halen 2.lik şansının matematiksel olarak devam etmesine karşın gelecek seneye yönelik planların yapılmaya başlandığı açıklandı.

Adana Demirspor'da yönetim kulüp tesislerinde sık sık biraraya gelerek yeni sezon öncesi işi sıkı tutuyor.

Bu sezon Mavi-Lacivertli ekibi yaklaşık 4 trilyona yakın borçtan kurtaran ve tesisleşme konusunda önemli adımlar atan yönetim, yeni sezonda sportif başarıyı yakalamak için kolları sıvadı.

Dün öğlen saatlerinde kulüp tesislerinde Kulüp Başkanı Adem Atılgan'ın başkanlığında biraraya gelen yöneticiler, çeşitli konuları görüştüler. Bugün akşam saatlerinde yine biraraya gelecek olan yöneticiler, önemli konuları görüşecekleri öğrenildi.

Gönderi tarihi:

TARAFTARIMIZI GÜLDÜRDÜK

Genç oyuncu ağırlıklı oynadığımız grup lideri Yeni Turgutluspor'u 2-1 yenerek taraftarlarımızı sevindirdik. Gollerimizi 29. dakikada Mehmet Türk, 87. dakikada ise Emrah kaydetti. Rakip takımın tek golünü 2.yarıda oyuna giren Emrah 63.dakikada kaydetti. Fikstür gereği Adanaspor A.Ş. ile oynayacağımız 31. haftayı maç yapmadan 3 puan alarak geçireceğiz. Salı günü saat 15:00'a kadar izin verilen futbolcularımız sezonun son karşılaşması olan Marmaris Belediyespor maçı hazırlıklarına da aynı gün(Salı) başlayacak.

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.