Φ sacr Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2010 (düzenlenmiş) PHOTOSHOP GÖRSEL EĞİTİM SETİ (Fotografcilara Özel) Eğitim Setinden Bahsedelim Biraz... Aslında Photoshop Deyince Direkt Fotoğraf Düzenleme Akla Geliyor. Ne Kadar Fotograf Düzenleme Programları Çıksada Hiç Biri Adobe Photoshop Kadar Olamıyor. Bu Sette Fotoğraf Üzerinde Neler Yapacağınızı tek tek Anlatılmıs . Aslında Fotoğrafçılara Yönelik Oldu Biraz, Çünkü Göz Rengi Değiştirme, Sivilce Yada Leke Temizleme, Kostüm Yada Şablon Giydirme Saç Boyama ve Arkaplan Temizleme Gibi Videolu Anlatımlar Var.VideoSesli olarak Çekildi ve Birazda İngilizce Destek İçin İngilizce Yazılar KoyuLdu Bu Setin İçindeki Video Anlatımlar ; Göz Rengini Değiştirme Boyama Dişleri Beyazlatma Saç Rengini Değiştirme Boyama Resimlerdeki Arkaplanı Silme Gözlere Parlaklık Katma Dudak Rengini Değiştirme Boyama Sivilce ve Leke Temizleme PSD Template Yada Kostüm Hazırlama Kostümlere Resim Oturtma Giydirme Yüzdeki Yumuşak Teni Oluşturma Sanal Makyaj Yapma VE 5 Dakika İçinde Photoshop ile Resim Düzenleme ISO formatindadir Tarih: 16 Kasım , 2010 Düzenleyen: ChatMaster Telif haklari nedeniyle linkler uzaklastirilmistir... Alıntı
Φ mekansiz076 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2010 güzel paylaşım ama keşke silmeseydiniz Alıntı
Φ mostar87 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2011 silinmeseydi iidi hakikaten Alıntı
Φ mustafaadali Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2011 Linklerin yenilenmesi yeni kullanıcılar için umut verebilir. İlgili arkadaşların yayınlamaları hepimiz için iyi olacak. teşekkürler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.