tm_haberci Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2010 Hürriyet.com.tr okuyucuları için 81 ilde açılacak olan Türkiye İş Kurumu’nun organize ettiği iş garantili kursları derledi. Hangi ilde, ne zaman, hangi meslek dalında, ne kursu açılacak? Kimler başvurabilecek? Kursiyerlere ne kadar ücret verilecek? Bu soruların yanıtlarını il il belirledik. İstanbul, İzmir, Ankara gibi illeri sollayıp istihdam garantili kurs rekoru kıran ilimizi görünce şaşırdık… Haberin Devamı İçin Tıklayınız Alıntı
Φ jackjones Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2012 plus eğitimleri olan kurslardan sonrada garanti kurs bilişim eğitim merkezinde meslek bile kazandırılıyor. Alıntı
Φ dissiz77 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Bu bahsi geçen plus paketler neler mesela başka seçenekler de var mı?Geçenler birileri daha diyordu bilişim eğitim merkezinden photoshop alacakmış ancak kendini yetersiz hissetmiş aynı kursu ücretsiz verdiler diyordu, bunun doğruluk payı var mı acaba ? öğretme garantisi veriyorlarmış Alıntı
Φ jackjones Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 plus kariyer eğitimlerinde de öğretme garantisi uyguluyor gerçekten çok faydalı. Alıntı
Φ emin_bora Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2012 bilişim eğitim merkezinin acmış oldugu mcse kursuna yazılmayı dusunuyorum gercekten sımdıye kadar yapmış oldugum araştırmalara gore en iyi kursun burası olduguna karar verdım ve bır an once sertifikamı almayı planlıyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.