Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

emre birbirimizi tamamen yanlis anliyoruz ve senle gereksiz bir kavga ortamina giriyoruz bunlara gerek yokk tamam seni anliyorum osmanli olyinida biliyorum turk tarihi bilgim var ama simdi sartlar ole degill yani osmanlida degiliz ki ona katilalim turkiye konusunda tamamen haklisin benim annem 4 yil bosanma cabasi verdi sirf kadin diye ananemler bosanmasina izin vermediler.

turk kadinlarinin geneli hepsi degil bunu kabulleniyo ama sence kabullenme nedeni ne kadinin ekonomik ozgurlugu olmamasi cocuklarinin olmasi ve erkekdir ne olcak elinin kiri gibi tabirler yine evine gelicek diye dusunmeleri ama geri donmiyenlerde var bu topigi baslatma sebebim bunun erkasinda neler olabillir beli sende aldattin bu sana kalmis ben bazi konularda aldatmlaya hak veririm ki bunu senle yazismistik hatirlarsan sanirim feministlik duygularim kabariyoo bole erkekler sazvunulunca ama bizim sizden bir farkimiz yok onu demeye calisiyorumm evet turkiye disindayim ve burasi turkiyeye gore aldatma konusunda bayagi onde

bak seninle ne paylascam:bi arkadasim vardi onunla cikmadik ama ole biseyler olucakti olmadi ona seni aldatsam ne yaparsin dedim oda beden olarak sadece yatma olursa affederim ama ruhen gitmissen yapacak birsey yok demisti ben o anda cevapsiz kaldim ve simdide acaba haklimi degilmi diyorum bedensel bile olsa ben dayanamazdim

awatara gelince asla bende kotu anilari yok odamdaki resmi sendeki resmin aynisi ama senin yazilarin dalgami gercekmi biraz degisik geldidee...neyse umarim cozume ulastik!!....

emre biz o konuda nicomedias in yazisiyla onlari yazdik ve eminimki meliskooda benim gibi dalga gecti ama tartisilir bir konu senin dediginde her iki taraf icin sen ne yapardin esin seni mutlu edemese aldatirmiydin durust ol amaa

öncelikle sondan başlayayım. kesinlikle aldatmazdım. ama birlikteliğe devam da etmezdim ayrılırdım. başka bir konuyada yazmıştım. ayrılıktan öte köy yok. bitti dediğiniz an herşey biter. bitirmek aldatmaktan daha kolay. en azından aldatmadan önce bitirinde aklınızda kalıp yapacağınız işten alacağınız zevke engel olmasın düşüncesini savunanlardanım :D . yanisözün özü aldatmazdım.

şunuda söylemek isterimki kavga ortamı falan yok. en azından benim için. zaten düşüncelerine değer vermeseydim bu konuda sana cevap vermezdim. konuşmamın başında da şu ana kadar ki düşüncelerini takip edip başarılı bulduğumu söylemiştim. ama bütün bu güzelliklerin yanında yine size katılmadığım ve hala beni yanlış anlıyorsunuz dediğim bir nokta var. ben kadınlar aldatılmayı kabullenmeli çünkü biz osmanlı çocuğuyuz gibi birşey söylemiyorum. kadın da erkek de aldatılmayı kabullenmemeli diye düşünüyorum. fakat yetiştiğimiz kültürün etkisiyle türkiye deki kadınlar aldatılmaya erkeklere nazaran daha tavizkar. sadece bunu söylemeye çalıştım. ayrıca da eğer ben yanlış anlamadıysam benim aldattığımı düşündüğünü söylemişsin. ama yanlış tahmin. belki aldatılmış olabilirim ama aldatmadım.

bütün bunların dışında yazdığım yazıya baktım ve biraz daha yumuşak bir yazı yazabilirmişim diye düşündüm. yinede niyetim bir kavga ortamı oluşturmak değildi.yanlış bişey yazdıysam affola...

• Cevaplar 109
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

öncelikle sondan başlayayım. kesinlikle aldatmazdım. ama birlikteliğe devam da etmezdim ayrılırdım. başka bir konuyada yazmıştım. ayrılıktan öte köy yok. bitti dediğiniz an herşey biter. bitirmek aldatmaktan daha kolay. en azından aldatmadan önce bitirinde aklınızda kalıp yapacağınız işten alacağınız zevke engel olmasın düşüncesini savunanlardanım :D . yanisözün özü aldatmazdım.

şunuda söylemek isterimki kavga ortamı falan yok. en azından benim için. zaten düşüncelerine değer vermeseydim bu konuda sana cevap vermezdim. konuşmamın başında da şu ana kadar ki düşüncelerini takip edip başarılı bulduğumu söylemiştim. ama bütün bu güzelliklerin yanında yine size katılmadığım ve hala beni yanlış anlıyorsunuz dediğim bir nokta var. ben kadınlar aldatılmayı kabullenmeli çünkü biz osmanlı çocuğuyuz gibi birşey söylemiyorum. kadın da erkek de aldatılmayı kabullenmemeli diye düşünüyorum. fakat yetiştiğimiz kültürün etkisiyle türkiye deki kadınlar aldatılmaya erkeklere nazaran daha tavizkar. sadece bunu söylemeye çalıştım. ayrıca da eğer ben yanlış anlamadıysam benim aldattığımı düşündüğünü söylemişsin. ama yanlış tahmin. belki aldatılmış olabilirim ama aldatmadım.

bütün bunların dışında yazdığım yazıya baktım ve biraz daha yumuşak bir yazı yazabilirmişim diye düşündüm. yinede niyetim bir kavga ortamı oluşturmak değildi.yanlış bişey yazdıysam affola...

ya bi de bi olay var

bu adam ( emre_s :D )

günün bi kac saati internette

geri kalan kısmını para kazanıo calısıp eve götürüo

eşine zaman ayırıyo bunlarla gecıırıyor

yani aldatıyo olsa

internete ayırcagı zamanı hanıma hatuna ayırıp bıze sarfetmesdı

adam aldatmıyor arkadaslar

ama sadece her erkek gibi böbürlenıyor yapabileceğini ifade ediyor :) ?

dimi emre_s

Gönderi tarihi:

türkiye deki kadınların aldatma konusunda tavızkar olduğu doğru,çünkü ekonomik özgürlükleri yok,bır de erkektır elinin kiri tarzı düşüncelerle yetiştirilmiş bunlar o nedenden de kaynaklanabiliyor..

katıldığım bazı bayan ortamlarında şunları duydum,üzerime dost tutmasın da gitsin yatsın kalksın tarzı düşünceler..

bu tarz düşünceleri sorgularken burada sayılamayacak kadar uzun uzadıya bır lıste çıkarabiliriz de

Gönderi tarihi:
Biliyormusunuz burası kişiliklerin çarpıştığı bi ortam değil..o yüzden lütfen birbirimize biraz daha saygılı olalım.Aldatmanın kadını erkeği olmaz.biliyoruz ki her iki cinste yapıyor,birine biraz daha hoşgörülü bakılıyor o kadar..cinsellikle,genel evle zekanın alakası olmadığını ben biliyorum ve gerçek olduğunu,gerçek düşünce olduğunu düşünerek cevap verip tartışma ortamı yaratmaya çalışmıyorum.bunu herkezde biliyordur eminim ama niye konuyu saptırıp lüzumsuz çatışmaya çeviriyoruz bize yakışır mı bu....

Biz hakkımızı ancak seviyeli savunursak haklıyken haksız duruma düşmeyiz -_-

katılıyorum ama bazen gerçeklerin safdışı edilipte iş yine bayan erkek ayrımına getirilince kızıyorum,çünkü hala 2.sınıf muamelesi görüyor bayanlar.bu genelev olayından bahsetmemin nedeni de bu zaten.bayanların bırakın aldatmasının ortaya çıkmasını çok basıt nedenlerle bile zor durumda bırakıldığını bılıyoruz..

Adana da sokak ortasında vahşetle bıçaklanan kadın aklıma geldi.eşinin bıçaklama nedenı de bayanın aldatması değil medenıce boşanmak ıstemesıydı..

ülkemızın her erkeği boyle diye genelleme yapmıyorum,ama hala birçok erkek bu bakışa sahip.

Gönderi tarihi:

katılıyorum ama bazen gerçeklerin safdışı edilipte iş yine bayan erkek ayrımına getirilince kızıyorum,çünkü hala 2.sınıf muamelesi görüyor bayanlar.bu genelev olayından bahsetmemin nedeni de bu zaten.bayanların bırakın aldatmasının ortaya çıkmasını çok basıt nedenlerle bile zor durumda bırakıldığını bılıyoruz..

Adana da sokak ortasında vahşetle bıçaklanan kadın aklıma geldi.eşinin bıçaklama nedenı de bayanın aldatması değil medenıce boşanmak ıstemesıydı..

ülkemızın her erkeği boyle diye genelleme yapmıyorum,ama hala birçok erkek bu bakışa sahip.

Evet;

belkı de erkekler kas yapısı ve güç olarak bayanlardan daha güçlü olduklarından bunlar ortaya çıkıyor

ve ayrıca dediğin gibi ;

Ata Erkil bir toplumda yetişmiş olduğumuzdandır...

Eşit olarak yetiştirilmedi eski nesillerimiz.

Gönderi tarihi:

ya bi de bi olay var

bu adam ( emre_s :D )

günün bi kac saati internette

geri kalan kısmını para kazanıo calısıp eve götürüo

eşine zaman ayırıyo bunlarla gecıırıyor

yani aldatıyo olsa

internete ayırcagı zamanı hanıma hatuna ayırıp bıze sarfetmesdı

adam aldatmıyor arkadaslar

ama sadece her erkek gibi böbürlenıyor yapabileceğini ifade ediyor :) ?

dimi emre_s

yazı baştan sona yanlış :D

günün 15 saati netteyim işim itibariyle

geri kalan kısmında değil tam tamına bu zamanda para kazanıyorum :D

evli değilim eşim de yok.

aldatsam bile internete veya bilgisayara da zaman ayırabilirdim (yoksa aç kalırdım)

evet aldatmıyorum sana burda katılıyorum.

yapabileceğmi ifade ettiğimi hatırlamıyorum ama öyle diyosan öyle olsun.

ya bu arada cv vermiş gibi oldum ama olsun :D

Gönderi tarihi:

emre oncelikle birbirimizi artik anladigimizi var sayiyorum ve beni dinledigin icin saol tamam ille bana hak ver demiyorum cunku herkezin kendi dusuncesi ama gercekten bu bir gercek ki turk kadinlari yada burdaki arap kadinlari olsun aldatmaya gozlerini tamamen yumuyooo

aldattinmi diye sorsak eminim herkez ben aldatmadim der ama aldatma sadece dokunuslarla degil eger ben sevgilimin yaninda baska birine bakiyorsam bu onu aldattim demektir tabi bu benim dusuncem burda katil veya katilma durust olmak gerekirse bu topigi ben baslattim cunku aldatmada esler haklimi degilmi onu gormek icin ama genel anlamda erkeklere hak verildi ben bundan dolayi burda celallendim

ne mutlu sana asla aldatmadim diyosun ama ben bunu diyemem......

Gönderi tarihi:

emre oncelikle birbirimizi artik anladigimizi var sayiyorum ve beni dinledigin icin saol tamam ille bana hak ver demiyorum cunku herkezin kendi dusuncesi ama gercekten bu bir gercek ki turk kadinlari yada burdaki arap kadinlari olsun aldatmaya gozlerini tamamen yumuyooo

aldattinmi diye sorsak eminim herkez ben aldatmadim der ama aldatma sadece dokunuslarla degil eger ben sevgilimin yaninda baska birine bakiyorsam bu onu aldattim demektir tabi bu benim dusuncem burda katil veya katilma durust olmak gerekirse bu topigi ben baslattim cunku aldatmada esler haklimi degilmi onu gormek icin ama genel anlamda erkeklere hak verildi ben bundan dolayi burda celallendim

ne mutlu sana asla aldatmadim diyosun ama ben bunu diyemem......

aldatmak sadece dokunuşlarla olmaz sözüne tamamiyle katılıyorum. ayrıca da aldatmadığnı söyleyemiyosan bence senin bu dünyadan henüz alamadığın çok önemli bir zevk var. çünkü eğer birine gerçekten aşık olsaydın aldatamazdın. umarım sende bir gün aşık olup bu dünyadan alabileceğin bütün güzellikleri tatmış olursun...

Gönderi tarihi:

aldatmak sadece dokunuşlarla olmaz sözüne tamamiyle katılıyorum. ayrıca da aldatmadığnı söyleyemiyosan bence senin bu dünyadan henüz alamadığın çok önemli bir zevk var. çünkü eğer birine gerçekten aşık olsaydın aldatamazdın. umarım sende bir gün aşık olup bu dünyadan alabileceğin bütün güzellikleri tatmış olursun...

dogru alamdigim bir zevk var ve buda ASK ve alabilecegimide sanmiyorum cunku gercek ask kalmadi bizden uzaklasti asklari cikarlar sardi ask olduuuuu benceee

Gönderi tarihi:

kusura bakmayın ama sözlerinize kızdım,insanlığın değeri ''aşık olmadıysan görüştüğün kişiyi aldatabılırsın'' durumuna kadar düştüyse gerçekten vahim bir durum :angry:

Gönderi tarihi:

kusura bakmayın ama sözlerinize kızdım,insanlığın değeri ''aşık olmadıysan görüştüğün kişiyi aldatabılırsın'' durumuna kadar düştüyse gerçekten vahim bir durum :angry:

yani yazdıklarmı yanlış anlamayan bir tek sen kalmıştın. sende başardın sonunda. insan aşık olmadığı ama birlikte olduğu insanı da aldatmamalı tabiki ama benim bahsettiğim bu değil. eğer aldattıysan kimseye aşık olmamışsın sonucunu çıkardım sadece. sen nasıl öyle bir sonuç çıkardın şaşırdım doğrusu.

Gönderi tarihi:

yani yazdıklarmı yanlış anlamayan bir tek sen kalmıştın. sende başardın sonunda. insan aşık olmadığı ama birlikte olduğu insanı da aldatmamalı tabiki ama benim bahsettiğim bu değil. eğer aldattıysan kimseye aşık olmamışsın sonucunu çıkardım sadece. sen nasıl öyle bir sonuç çıkardın şaşırdım doğrusu.

hayır emre ben hayal ile konuşmanızdan bu çıkarıma vardım,ona aşık olmasan da aldatmamalıydın dememen benı bu sonuca götürdü.

Gönderi tarihi:

sendemi taş yürekli. yapmayın arkadaşlar noluyo ya.

emre sen de yanlış anlamaya mahal verıyorsun ama

Gönderi tarihi:

Evet beraber olduysa onu aldatmadan saymıyoruz

aşık olduysa aldatmıştır

ay bu daha yanlış bence ne gönlü kaymalı ve gözü ve bedeni

ıyyy ... cok zor bunu saglamakkk

hani hayata 1 defa geliyoruz olayı dogru ama bunu düşünmek kötuymus

...

benim son cıktıgım cocuk hani size sormustum dogru insan nasıl fln dıye

gözümün onunde neler yaptı ben görmezden geldim

sonra bana sen melek gıbısın dıyo

tabı arada baska sebeplerden 3 defa bıraktım cocugu.

aslında olay capkın olması evlensem neler yapar kımbılır

melek gıbı felan degılım sadece aldatıldım herkes bılmesını ıstemıyorum rezıl sey ayyy

ne kötü.

Gönderi tarihi:

hayır emre ben hayal ile konuşmanızdan bu çıkarıma vardım,ona aşık olmasan da aldatmamalıydın dememen benı bu sonuca götürdü.

farkındaysan söylediğim değil söylemediğim bişeyden dolayı beni haksız buluyosun.

Gönderi tarihi:

kendimi Burutus gibi hissettim yaa o nasıl söylemekti öyle :) ben o bencede kelimesini geri alıyorum ben hemcinsimi sırtından vuramam :) omuz omuzayız emre_s :D

şükürler olsun özüne döndün :D aynı desteği bendende göreceksin buna emin olabilirsin taş yürekli

Gönderi tarihi:

sedelina haklisin ama emre o konuda hakli bence insan asik olmadigi kisiyi daha rahat aldatiyoo tamam icinde pismanlik ve vicdan azabi kol geziyoo amaa asik olunca gozun ondan baskasini gormuyoo bence bu boledirr uff yaa bilmiyom ama olee iste kimse bana katilmak zorunda degill ama ben boleyipmm ve bence aldatmak tek yatmak degil baskasina kotu gozle bakmak bile aldatmaktir...ama bu konu ve davranis kisiden kisiye gore degisir mesela hayatimda bir kez aldattim oda hoslandigim kisiydi ama bunu ne kendime ne de ona yakistirdim ve ona bunu soleyip ayrildikkk bence durust oldum ve icimde asla vicdan azabi olmiycak

iste bolee

Gönderi tarihi:

sedelina haklisin ama emre o konuda hakli bence insan asik olmadigi kisiyi daha rahat aldatiyoo tamam icinde pismanlik ve vicdan azabi kol geziyoo amaa asik olunca gozun ondan baskasini gormuyoo bence bu boledirr uff yaa bilmiyom ama olee iste kimse bana katilmak zorunda degill ama ben boleyipmm ve bence aldatmak tek yatmak degil baskasina kotu gozle bakmak bile aldatmaktir...ama bu konu ve davranis kisiden kisiye gore degisir mesela hayatimda bir kez aldattim oda hoslandigim kisiydi ama bunu ne kendime ne de ona yakistirdim ve ona bunu soleyip ayrildikkk bence durust oldum ve icimde asla vicdan azabi olmiycak

iste bolee

karar ver ben mi haklıyım sedalina mı yoksa senmi :D

Gönderi tarihi:

herkesın görüşü farklı olabilir,erkek birliği cemıyeti kuracaksanız sızı forumda başbaşa bırakayım

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.