Φ emre_s Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 emre_s bırak şu kızı sıkıştırmayı bildiği kadar konuşsun tamam o zaman ben pes ediyorum. ayrıca cemiyet falan yok sedalina. zaten neden aldatırız konusuna hiç aldatmayan biri olarak neden yorum yapıyorum ki. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 tamam o zaman ben pes ediyorum. ayrıca cemiyet falan yok sedalina. zaten neden aldatırız konusuna hiç aldatmayan biri olarak neden yorum yapıyorum ki. takılıyorum sadece emre yanlış anlama,ayrıca bende bır ınsanı hiçbir anlamda aldatmadım sevgili olsun olmasın,ama her manada da aldatıldım insanlar tarafından iyi isen çekmeye mahkumsun Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 takılıyorum sadece emre yanlış anlama,ayrıca bende bır ınsanı hiçbir anlamda aldatmadım sevgili olsun olmasın,ama her manada da aldatıldım insanlar tarafından iyi isen çekmeye mahkumsun doğru söylüyosun. ben iyimiyim bilmiyorum ama ikili ilişkilerde ben debiçok kez aldatıldım.bu arada yanlış falan anlamadım. takılıyoruz işte Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 doğru söylüyosun. ben iyimiyim bilmiyorum ama ikili ilişkilerde ben debiçok kez aldatıldım.bu arada yanlış falan anlamadım. takılıyoruz işte arkadaslarr demeyin bolee yaa hayatta herkez icin yazilmis biri var derlerr belki dogru insan gelmedigi icin ole ollmusturrrr bence siz cooook iyisinizz uzmeyin kendinizi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 arkadaslarr demeyin bolee yaa hayatta herkez icin yazilmis biri var derlerr belki dogru insan gelmedigi icin ole ollmusturrrr bence siz cooook iyisinizz uzmeyin kendinizi evet iyi olmaktan aldandıkya,o sebeble o acıyı bildiğim içinde aldatma konusuna tiksintiyle bakıyorum Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 hakllisin sedellinaa amaaa bosver hayatta bole tecrubelerleee iyiyi bulursunn Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 bu konuya bir sey eklemek istemedim ve sanirim aldatmaninicinde sevgide var bilmiyorum ama insan sevdiginide aldatiyoo dimi sevdigini aldatiyoo ama birakmak istemiyoo bunlar yok muu Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 haklısın hayal et bende aynen bunu söylemiştim foruma katıldığım ilk günlerde ama sağolsun o zamanlar bir ece (kriptex) vardı. bayağı sıkıştırmıştı beni Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 aman aldatmak zor bısı degıl aldatılmak da agır degıl bazı durumlarda karsıdakını cok cok cok onemsıyosan ama aldatmıyosun da aldatılmak konusu kötu tabı cok onemsıyosan kötu Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 haklısın hayal et bende aynen bunu söylemiştim foruma katıldığım ilk günlerde ama sağolsun o zamanlar bir ece (kriptex) vardı. bayağı sıkıştırmıştı beni evet seni anliyorumm ben iki kez yaptimm ama seviyodumm ama aldattim belkide bu benim boslugumdan sevgisizligimden degildii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.