Φ hayal_et Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 arkadaslar yeni bir konu neden eslerimizi sevgililerimi aldatiriz yani buna niye ihtiyac duyariz bize yetmiyolar diyemi yoksa daha iyisinimi istedigimiz icin? bi de bu yonden dusunun....Neden aldatiriz? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Ben bakıyorum adam kıymetli değilse yeterince evlenilcek nitelikte değilse .... o zaman aldatıyorum ... çünkü nasılsa onu bırakıcam zaman kaybetmeden diğerlerine bakmalıyım çünkü nasılsa ben de evlenip bağlanıcam .... Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 öyle bişey yapmam..ama yapacak olsaydım ders verme amaçlı olurdu heralde.. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Ben bakıyorum adam kıymetli değilse yeterince evlenilcek nitelikte değilse .... o zaman aldatıyorum ... çünkü nasılsa onu bırakıcam zaman kaybetmeden diğerlerine bakmalıyım çünkü nasılsa ben de evlenip bağlanıcam .... valla meliskoo ne diyim ben sana ortaliktan erkekten cok ne var niye aldatican once birak sonra bul gerci sana diyom ama benimde bir farkim yok ama bence bir kadin artik sevgi bulamayinca aldatir yani onu seven daha iyi birini bulunca bilmiyom dogru yada yanlis ama bence bole Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 bazı durumlar vardır,eş çok sorunludur ve kişi başka yerlerde mutluluk arayabılır ama sorunsuz eşi olsada aldatan çok yada sevgilisi olduğu halde aldatan çok madem aldatıcaksın insanca boşan madem aldatıcaksın açıkça söyle dürüstçe ayrıl ben böyle birşeyı yapmayı herşeyden önce vicdanıma vede insanlığıma sığdıramam,karşıdaki bilmesede benım başbaşa kaldığım bır vıcdanım var ama vicdansız ınsan çok neden mı aldatılır?bencillik bencillik bencillik dünyanın çivisi çıkmış bence,kimse karşısındakı ınsana vereceği acıyı düşünerek hareket etseydı ınsanlık can çekişiyor olmazdı insanlık satılmış,vicdanlar kiralık Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 çeşit olsun ben ayrılmayı düşünmediğim birinide aldatabilirim. insanın triblex villası da olsa dışarı çıktığı zaman tek katlı apartman dairelerine imrenebilir. fakat döndüğü zaman kendi evinin dışardaki bütün evlerden daha iyi olduğunu anlar. sorun:kendi evinin kıymetini anlayana kadar dışardaki evlerde ne kadar zaman geçirdiğidir. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Ben bu bölüme yazarken dedim beni eleştiricekler şimdi kız halimle çıkıp seçip bakıyorum yazdım diye eleştiricekler dedim herkez destekler dilde konuşmuş kendi yaptıklarını anlatmış Süper! bir de şu kendi triplex villan varken dairelere bakma olayı da çok doğrudur. ben kendime birşey aldığımda dandiklerini de alırım başka renklerini de alırım çeşit çeşt olsun hepsini giyeyim takıp takıştırayım Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 çeşit olsun ben ayrılmayı düşünmediğim birinide aldatabilirim. insanın triblex villası da olsa dışarı çıktığı zaman tek katlı apartman dairelerine imrenebilir. fakat döndüğü zaman kendi evinin dışardaki bütün evlerden daha iyi olduğunu anlar. sorun:kendi evinin kıymetini anlayana kadar dışardaki evlerde ne kadar zaman geçirdiğidir. iyide bunu anlamasi icin aldatmasi mi gerekir o zaman karsindakide sana''bak tatlim seni coookkk seviyorum ama sen bana yetmiyonn canim baskalarinida istiyo ama senden de ayrilmak istemiyom''dese evet demelisin eger erkeksen sen kiz arkadasina razi olurmuydun ama durust ol... bazı durumlar vardır,eş çok sorunludur ve kişi başka yerlerde mutluluk arayabılır ama sorunsuz eşi olsada aldatan çok yada sevgilisi olduğu halde aldatan çok madem aldatıcaksın insanca boşan madem aldatıcaksın açıkça söyle dürüstçe ayrıl ben böyle birşeyı yapmayı herşeyden önce vicdanıma vede insanlığıma sığdıramam,karşıdaki bilmesede benım başbaşa kaldığım bır vıcdanım var ama vicdansız ınsan çok neden mı aldatılır?bencillik bencillik bencillik dünyanın çivisi çıkmış bence,kimse karşısındakı ınsana vereceği acıyı düşünerek hareket etseydı ınsanlık can çekişiyor olmazdı insanlık satılmış,vicdanlar kiralık sanki dusunupte anlatamadigim seyleri yazmissin bence sonuna kadar haklisin artik ole bi noktaya gelmisizki iki sevgili yetmez olmus herkez baskasinda ariyo oldu mutlulugu halbuki yine geri donuyolar ama biraktiklari kisiye degil..... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 tabi ki razı olmam. zaten bende aynı şeyi söylüyorum. kendi elindekinin kıymetini anlayana kadar dışarda geçirdiğin vakit aldatıp aldatmadığını belirler. insanın birlikte olduğu kişi yokken yanında gözü başka şeyler görebiliyo. veya aklından başka şeyler de geçirebiliyo. bu eyleme dönüşürse sakıncalı. işte o yüzden diyorum eve dönene kadar dışarda geçirdiğin vakit önemli diye. aynı şeyi söylüyoruz. galiba beni yanlış anladın. çeşit olsun lafından dolayıysa yanına mimik koymuştum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 arkadaşının eşiyle görüşenıde görduk,haydı başkasıyla aldattında eşinin arkadaşıyla bır de yuhhh kı ne yuhhh Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Evet evet... haklısın erkekler karılarının en yakın arkadaşlarıyla aldatıyor o da yakın gördüğünden ilgi duyuyolar ondan ... ay ne kötü önlem alınmalı yaa walla... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 vay anasını sayın seyirciler size bir lafım var bakalım kim anlayacak GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR yada iyisimi ben açıklayayım pek anlaşılacak gibi olmadı modern yaşam bu işte siz istemiyormusunuz avrupalılar gibi yaşamak televolelerde gördükleriniz gibi yaşamak istemiyormusunuz atalarımızdan gelen örf ve adetlerimize neden gözleriniz kapalı bakıyorsunuz şimdi kimi kime şikayet ediyorsunuz? erkekler karılarının en yakın arkadaşlarıyla aldatıyormuş bak bak bak densiz herifler aslında iyi yapıyorlar modern yaşamın dikenleri bunlar ya başınıza fesi eşarbı bağlayıp dininizle yaşayacaksınız yada bu gül bahçesinde yaşayacaksınız gül dikensiz olmuyor malesef... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 yada iyisimi ben açıklayayım pek anlaşılacak gibi olmadı modern yaşam bu işte siz istemiyormusunuz avrupalılar gibi yaşamak televolelerde gördükleriniz gibi yaşamak istemiyormusunuz atalarımızdan gelen örf ve adetlerimize neden gözleriniz kapalı bakıyorsunuz şimdi kimi kime şikayet ediyorsunuz? erkekler karılarının en yakın arkadaşlarıyla aldatıyormuş bak bak bak densiz herifler aslında iyi yapıyorlar modern yaşamın dikenleri bunlar ya başınıza fesi eşarbı bağlayıp dininizle yaşayacaksınız yada bu gül bahçesinde yaşayacaksınız gül dikensiz olmuyor malesef... hadi ya seninki de sacmalik arkadasim kizma ama ne alakasi var avrupada yasiyanlar aldatiyomu birbirini ben pariste yasiyorum ama biliyon mu eslerini aldatanlarin cogunlugu burada turk fransizlar okadar sadeki hic abarti yok zaten insanlar eger aldatma boyutuna geldilerse ayrilmayi seciyolar tamam onlardada aldatan cikar ama istisnalar kaideyi bozmaz ne yanisimdi birbirimizi aldatmamak icin kapanalimmi kizlar ohhhhh ne guzel maksat kocam beni aldatmasin...televolelere ozenenler genelde ezilmis kesim bence yani o hayatlari merak eden buna gerek yok senin anlayisin tam bir fiyasko bence aldatmak esini yada karini ***** ******* bise bunu modern olmuyanlarda yapar fesli sapkali olanlarda yapar bunun orfu adeti yoktur arkadasim....kendine cooooooooookk iyi bakk.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 diyerek sıyrılıyorsunuz işin içinden hemde hiç kafanızı yormadan sonrada gene aynı devam neden aldatıyoruz neden aldatılıyoruz ben sadece fesi eşarbı tak gerisini merak etme demek istemedim biraz ince düşünürsen örf ve adetlerimiz buna bir engeldir dinin yasakları engeldir inanan bir insan aldatmaz bidaha düşün istersen Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Taşkafa kardeş iyice sen dine sardın yaaa burda politika siyaset din bölümü var sitenin başka bir bölümünde ama burada aşk konuşulur başımı bağlamamla kocamı aldatmasının ne manası var başı bağlı kadınların eşleri aldatmıyor mu hadi yaa!! oldu gel de **** anlat bunu hahayyyy Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 taşkafa diyene bak sizinle iletişim bozukluğu çekiyoruz iyisimi burada noktalamak buarada ben müslüman değilim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 taşkafa diyene bak sizinle iletişim bozukluğu çekiyoruz iyisimi burada noktalamak buarada ben müslüman değilim düşünüyorum o halde suçluyum demeliydi Descartes bir insan dilediğini düşünebilir ve soyleyebılır bence kımseye fikrinden dolayı taşkafa denmez asıl taşkafalılık değişik fikirlere saygısızlıktır Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Din Dil Irk Siyaset... Tartışılmaz... !!! bu konuyu tartışmıyoruz ve tartışmıycaz bir aşk sitesinde; nereye giderseniz gidin orada konuşun. yok başı baglı aldatmaz yok kıçı açık aldatmaz hadi canım kendine başka uğraşlar bul .. bence de hacca 3 defa gitmemişse aldatır hahayyy Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Din Dil Irk Siyaset... Tartışılmaz... !!! bu konuyu tartışmıyoruz ve tartışmıycaz bir aşk sitesinde; nereye giderseniz gidin orada konuşun. yok başı baglı aldatmaz yok kıçı açık aldatmaz hadi canım kendine başka uğraşlar bul .. bence de hacca 3 defa gitmemişse aldatır hahayyy [/quotabıkı başıkapalıda yapıyor,şu yönden bakmak lazım İslamıyeti hakkıyla yaşayan ancak yapmaz,yoksa sadece baş örtmekle İslamı yaşam olmuyor. dinimizde kul hakkı önemlıdır ve kalp kırmak buyuk hata sayılır o nedenle İslamı hakkıyla anlamışsa ancak aldatmaz.. ama ''müslüman olmayan aldatır''dıyerek te diğer dinden ınsanları suçlayamayız da.. neyse gerçekten yeri burası değil biz psıkolojik kökenını tartışalım aldatmanın Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 psikolojik kökeni toplum sedelina insan çevresinden ne görüyorsa kişiliğini ona göre ayarlıyor ister istemez toplum denincede iş kültüre dayanıyor kültür denincede din örf ve adetler siz diyorsunuzki kişinin ne sebebi olabilir bununda tek cevabı aldattığı kişiyi aldatmayacak kadar sevmemesi düşünmemesi ve değer vermemesidir başka ne sebebi olabilirki mecbur kalmak diye birşey sanmıyorum o tecavüze girer şans işide değil açlıkta değil sevmemesi değer vermemesi ve düşüncesiz olması başkada bir açıklaması yok yani ben göremiyorum Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Din Dil Irk Siyaset... Tartışılmaz... !!! bu konuyu tartışmıyoruz ve tartışmıycaz bir aşk sitesinde; nereye giderseniz gidin orada konuşun. yok başı baglı aldatmaz yok kıçı açık aldatmaz hadi canım kendine başka uğraşlar bul .. bence de hacca 3 defa gitmemişse aldatır hahayyy sendende rica ediyorum melisko biraz saygılı ol ben kötü birşey söylemedim kimseye hakaret etmedim ama sen sınırı aşıyorsun gibi lütfen kendine biraz saygı göster... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 arkadaslar bakin ama hepinizin ne demek istedigini cok iyi anliyorum tas yurekli ben musluman degilim demissin ama dine bagli insan aldatmaz demissin hayir inan bole bisey yok aldatmanin dinle allahla alakasi yok sevmeyen sevilmedigini hisseden herkez aldatir yada bir anlik heyecana kapilan evli olupta aski sonradanda bulabilirsin bu aldatmana bi engel degil tamam orf ve adetlerimisde bunun yeri yok ama inan ole bir zamandayizki artik bunu kimse dinlemiyo insanlar bir anlik zevk mutluluk icin hersey yapiyo burda ne insanlar gordum adam allahin o..... icin esini cocuklarini birakti kadinelindeki herseyi yedi ve gitti orf ve adetler artik agizlarda anlatilan masal aileler cocuklarina ogretirler ama kendileri yapmaz BENCE SEVEN INSAN ALDATMAZ....eger bir gun o hataya dusersem asla ama asla deli gibi bile sevsem geri gitmem o beni affetse bile aldatma kadar alcakca bisey yok aldatcagina ayril kendimizi alcatmamis oluruz.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 psikolojik kökeni toplum sedelina insan çevresinden ne görüyorsa kişiliğini ona göre ayarlıyor ister istemez toplum denincede iş kültüre dayanıyor kültür denincede din örf ve adetler siz diyorsunuzki kişinin ne sebebi olabilir bununda tek cevabı aldattığı kişiyi aldatmayacak kadar sevmemesi düşünmemesi ve değer vermemesidir başka ne sebebi olabilirki mecbur kalmak diye birşey sanmıyorum o tecavüze girer şans işide değil açlıkta değil sevmemesi değer vermemesi ve düşüncesiz olması başkada bir açıklaması yok yani ben göremiyorum aldatmanın kişilikle alakası vardır..bır ınsan hertur terbıyeyı almış olsada vs..sonuçta içinde iyilik kavramı gelişmemişse,bencil bir kişiliğe sahıpse,hep daha ıyısınde gözu var ıse aldatırda.. sana bır kişilik örneği sunayım,bır bayan nişanlı,çokta seviyor nişanlısını hatta nıkahları kıyılmış..ama gelinlik provasında bile gelinlikçiye cılve yapıyor..ama nişanlısını en yakın arkadaşıyla bıle yalnız bırakmayacak kadar koruyor.. daha ne diyeyim ki Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Hürriyet'te ŞÜkrü Kızılot'un Köşesinden bir okurun gönderdiği yazı. Buyrun......... Erkekler neden aldatır YURTDIŞI seyahatimin dönüşünde, freeshop’ların önünden karıma, kızıma ve sevgilime aynı mesajı çektim: "Burada parfümler çok ucuz. İstediğin özel bir marka var mı?" Karım 5 adet, kızım 2 adet en pahalı marka parfümlerden istedi. Sevgilimden gelen mesaj ise kelimesi kelimesine şöyleydi: "Benim için en güzel parfüm senin kokun. Sen gel yeter..." neden aldatır?.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Hürriyet'te ŞÜkrü Kızılot'un Köşesinden bir okurun gönderdiği yazı. Buyrun......... Erkekler neden aldatır YURTDIŞI seyahatimin dönüşünde, freeshop’ların önünden karıma, kızıma ve sevgilime aynı mesajı çektim: "Burada parfümler çok ucuz. İstediğin özel bir marka var mı?" Karım 5 adet, kızım 2 adet en pahalı marka parfümlerden istedi. Sevgilimden gelen mesaj ise kelimesi kelimesine şöyleydi: "Benim için en güzel parfüm senin kokun. Sen gel yeter..." neden aldatır?.... peki neden eşinden ayrılıpta sürekli sevgilisiyle yaşamaz?? bir bayan eşinin kendisini aldattığını 2tane sevgilisi olduğunu öğrenır.eşinden ayrılmak ıster ama adam bırakmıyor diretıyor,bu nasıl çelişki peki Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.